Στηρίξτε μας

Eπιστολή διαμαρτυρίας στον Ουκρανό πρέσβη για την εξόντωση των αδέσποτων λόγω EURO 2012

7 Δεκεμβρίου 2011 21:32 | Επικαιρότητα
Eπιστολή διαμαρτυρίας στον Ουκρανό πρέσβη για την εξόντωση των αδέσποτων λόγω EURO 2012

Την περασμένη Τρίτη τα μέλη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων, Νατάσα Μπομπολάκη, Τίνα Κασιδόκωστα και Γιάννα Κατίρτζογλου, πήγαν στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα και παρέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας για την εξόντωση χιλιάδων αδέσποτων στην Ουκρανία εν όψει του EURO 2012, το οποίο θα διεξαχθεί εκεί.

Την επιστολή παρέλαβε σύμβουλος του Ουκρανού πρέσβη στον οποίο οι τρεις εκπρόσωποι των φιλοζωικών σωματείων εξέθεσαν τους λόγους της επίσκεψής τους. Εκείνος - όπως έγινε γνωστό - τους απάντησε ότι «η κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ενήμερη για το θέμα αυτό, το οποίο έχει δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση σε παγκόσμιο επίπεδο και λαμβάνει μέτρα, ώστε να δημιουργηθούν χώροι υποδοχής των αδέσποτων ζώων φροντίζοντας παράλληλα και για την ευζωία τους».

Η επιστολή αφού μεταφραστεί επίσημα από την Πρεσβεία της Ουκρανίας στη συνέχεια θα διαβιβαστεί αρμοδίως στους υπεύθυνους της ουκρανικής κυβέρνησης. Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας τονίζουν: «Ελπίζουμε πως το καθολικό ρεύμα αντίδρασης, που έχει δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο, ότι τελικά θα θέσει τέρμα στην εξόντωση των υπόλοιπων αδέσποτων ζώων και ότι πραγματικά θα ληφθούν μέτρα για την ευημερία των ζώων αυτών.

Έχοντας βέβαια έντονες επιφυλάξεις για τα ανωτέρω θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας ενώνοντας την δική μας φωνή με αυτή του παγκόσμιου φιλοζωικού κινήματος για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία σε βάρος των ζώων».

Δύο βίντεο σχετικά με το γίνεται σε βάρος των αδέσποτων ζώων στην Ουκρανία μπορείτε να δείτε εδώ:

http://www.em-2012-ohne-tiermassaker.de

http://www.peta.de/web/ukraine.5139.html

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή στον Ουκρανό πρωθυπουργό για την εξόντωση αδέσποτων λόγω του EURO 2012

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.