Στηρίξτε μας

Η αγάπη τους έσωσε τον σκελετωμένο σκύλο που περιφερόταν εξαθλιωμένος στα Οινόφυτα Βοιωτίας (βίντεο)

9 Δεκεμβρίου 2014 08:38 | Τα καλά νέα
Η αγάπη τους έσωσε τον σκελετωμένο σκύλο που περιφερόταν εξαθλιωμένος στα Οινόφυτα Βοιωτίας (βίντεο)

Τέσσερις εβδομάδες ήταν αρκετές ώστε ο Μπίλυ που εντοπίστηκε εξαιρετικά σκελετωμένος να περιφέρεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας να γίνει ένα κανονικό σκυλί. Μετά από πολύ φροντίδα, καλό φαγητό, βόλτες, φαρμακευτική αγωγή και χάδια το ζώο έχει συνέλθει. Ζυγίζει πλέον 22 κιλά και αντιμετωπίζει την ερλιχίωση, την λεϊσμανίωση και την ψώρα, ενώ σύντομα όλα αυτά θα είναι παρελθόν.

OinofytaZEHΣε αυτή την κατάσταση βρήκαν το ζώο.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) που έχει επωμιστεί και το κόστος της φροντίδας του Μπίλυ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες για να μοιραστεί μαζί μας αυτά τα καλά νέα. Θυμίζουμε ότι δύο γυναίκες μέλη της Ζ.Ε.Η. κινητοποιήθηκαν και πήγαν στις 7 Νοεμβρίου στον Δήμο Τανάγρας, αναζήτησαν και βρήκαν κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Οινοφύτων το άρρωστο ζώο, το οποίο στη συνέχεια το μετέφεραν στον κτηνίατρο.

OinofytaΈνας μετανάστης από το Πακιστάν από το υστέρημα του έδινε στο ζώο τροφή καθώς κανείς άλλος από τους περίοικους δεν νοιάστηκε να το σώσει.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τη σταδιακή μεταμόρφωση του ζώου.

Οι εθελόντριες τότε μετά από πολύωρη αναζήτηση και με τη βοήθεια του κ. Βασίλη – του Πακιστανού μετανάστη ο οποίος από το υστέρημα του τάιζε αυτό το πλάσμα – κατάφεραν να βρουν τον Μπίλυ και να το πιάσουν. Ο κτηνίατρος Μανώλης Παπαδογιαννάκης που τον εξέτασε αν και συνηθισμένος σε δύσκολα περιστατικά έμεινε άναυδος βλέποντας πόσο σκελετωμένο ήταν το ζώο. Ο Μπίλυ στάθηκε τυχερός επειδή κάποιες νοιάστηκαν.

OinofytaBilly (3)Ο Μπίλυ δεν χορταίνει τα χάδια!

OinofytaBilly (2)

Αν μπορείτε να βοηθήσετε

Αν θέλετε να βοηθήσετε το έργο της Ζ.Ε.Η. μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό του σωματείου:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Piraeus Bank): 60 4001 0189 237

IBAN: GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237

BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Για δωρεές μέσω Paypal το email είναι: [email protected]

Για οποιοδήποτε ποσό καταθέτετε, μην ξεχνάτε να στείλετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας στο email της Ζ.Ε.Η.: [email protected] ώστε να σας στείλουν απόδειξη.

Διαβάστε επίσης:

Υιοθετήθηκε στη Γενεύη ο σκελετωμένος σκύλος από τα Οινόφυτα αφού κανείς δεν τον θέλησε στην Ελλάδα

Έσωσαν το άρρωστο σκυλί που περιφερόταν στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Σοβαρά άρρωστο το σκελετωμένο σκυλί από τα Οινόφυτα αλλά θα τα καταφέρει

Έκκληση βοήθειας για το σκελετωμένο ζώο στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. ΖΩΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    Εύχομαι πρώτα στον αδελφό μας τον Πακιστανό ο Κύριός μας και θεός μας να τον εχει καλά και να του δώσει περισσότερη αγάπη απο αυτη που έχει και σε όλους τους υπόλοιπους που που βοήθησαν επίσης ενα μεγάλο ευχαριστω.

  2. ΖΩΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    Εύχομαι πρώτα στον αδελφό μας τον Πακιστανό ο Κύριός μας και θεός μας να τον εχει καλά και να του δώσει περισσότερη αγάπη απο αυτη που έχει και σε όλους τους υπόλοιπους που που βοήθησαν επίσης ενα μεγάλο ευχαριστω.

  3. Φωτεινή

    Μπράβο σας.Πόση ευτυχία χαρίσατε σε αυτό το σκυλάκι και σε όλους εμάς που διαβάζουμε καθημερινά τα μαρτύρια που περνάνε αυτά τα αθώα πλάσματα....
    Είστε ΑΓΓΕΛΟΙ.Πραγματικά,άγγελοι στην γή και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έχετε υγεία και όλα τα καλά του Θεού....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που υπάρχετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.