Στηρίξτε μας

Έσωσαν το άρρωστο σκυλί που περιφερόταν στα Οινόφυτα Βοιωτίας

7 Νοεμβρίου 2014 21:17 | Τα καλά νέα
Έσωσαν το άρρωστο σκυλί που περιφερόταν στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Δύο εθελόντριες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) ανταποκρίθηκαν στην έκκληση, που έγινε διαδικτυακά χθες, ώστε να σωθεί ένα σκυλί το οποίο εντοπίστηκε να ζει σοβαρά άρρωστο στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Οι δύο γυναίκες πήγαν από την Αθήνα στα Οινόφυτα και αναζήτησαν το σκελετωμένο σκυλί, που όπως αποδείχτηκε περιφερόταν εκεί για καιρό σε αυτή την κατάσταση.

OinofytaZEH (2)

Μετά από πολύωρη αναζήτηση και με τη βοήθεια του κ. Βασίλη – του Πακιστανού μετανάστη ο οποίος από το υστέρημα του τάιζε αυτό το πλάσμα – κατάφεραν να το βρουν και να το πιάσουν.

oinofytaskeletomenosskylakos

Όπως τονίζουν οι εθελόντριες της Ζ.Ε.Η. αυτός ο άνθρωπος ήταν ο μόνος που νοιαζόταν γι’ αυτό το σκυλί ενώ ο αρμόδιος Δήμος Τανάγρας που είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό είχε αδιαφορήσει. Το ζώο, που μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Μανώλη Παπαδογιαννάκη στον Άλιμο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από ερλιχίωση, λεϊσμανίωση, ψώρα ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των υπόλοιπων εξετάσεων του.

Oinofyta

Διαβάστε επίσης:

Υιοθετήθηκε στην Γενεύη ο σκελετωμένος σκύλος από τα Οινόφυτα αφού κανείς δεν τον θέλησε στην Ελλάδα

Σοβαρά άρρωστο το σκελετωμένο σκυλί από τα Οινόφυτα αλλά θα τα καταφέρει

Έκκληση βοήθειας για το σκελετωμένο ζώο στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. MARIA VLACHOU

    Τα μέλη των φιλοζωίκων οργανώσεων κάνουν πολύ μεγάλο αγώνα, ότι & να πει κανείς γι΄άυτους τους ανθρώπους είναι λίγο.
    Οι δήμοι απ΄την άλλη μεριά να αδιαφορούν, ως πότε νομίζουν ότι θα μπορούν να το κάνουν αυτό?

  2. Φωτεινή

    Aυτοι οι άνθρωποι που έσωσαν το ζώο,εκτός βέβαια απο τον κ.Βασίλη τον Πακιστανό ο οποίος έκανε οτι μπορούσε και αυτός αναλόγως των δυνάμεων του πάντα....ονομάζονται ΦΙΛΟΖΩΟΙ και τους αξίζουν χίλια μπράβο και χίλιες ευχές....Αυτά να βλέπουν όλοι οι ''φιλόζωοι'' του πληκτρολογίου και του καναπέ.Αν και δεν ανήκω σε κάποια ομάδα και οτι περνάει απο το χέρι μου το κάνω ατομικά,στην συγκεκριμένη φιλοζωική Ζ.Ε.Η αξίζουν τα ευχαριστήρια και πολλές ευχές να τους δίνει ο Θεός δύναμη,υγεία και ευρώ φυσικά,διότι ακούγεται πως κάνει σημαντική δουλειά,έχει σώσει άπειρα ζωντανά και σίγουρα χρειάζεται και την δική μας οικονομική ενίσχυση.Αφού δεν ξεβολευόμαστε να διανύσουμε χιλιόμετρα μέσα στην κακοκαιρία τουλάχιστον ας στερηθούμε κάποιες πολυτέλειες για να τους ανακουφίσουμε....Ηρωες είναι για μένα...Κ.Ηλιοπούλου αν μπορείτε στείλτε στοιχεία κτηνιάτρου και τραπεζικού λογαριασμου.
    Τέλος εύχομαι η κατάσταση για το πονεμένο ψυχουλάκι να είναι αναστρέψιμη,να μην έχουν πειραχτεί τα νεφρά απο το καλαζάρ ...αν όχι τουλάχιστον να κλείσει τα ματάκια του σε ενα περιβάλλον αγάπης ,ζεστασιάς και οχι εξω στο κρύο και στην εγκατάλειψη που εμείς τα τέρατα διαιωνίζουμε με την αδιαφορία μας και τον σταρχιδισμό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.