Στηρίξτε μας

Πάτρα: Αθώωσαν τον 68χρονο κυνηγό που εκτέλεσε εν ψυχρώ σκύλο στα Μοιρέικα Αχαΐας

15 Οκτωβρίου 2014 15:38 | Καταγγελίες

Τον 68χρονο κυνηγό που σκότωσε εν ψυχρώ έναν ποιμενικό σκύλο στην περιοχή Μοιρέικα Αχαΐας την 1η Οκτωβρίου αθώωσε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών. Ο ιδιοκτήτης του ζώου Δήμητρης Μπρούλιας τρομερά απογοητευμένος μετά από αυτή την απόφαση εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι ο δράστης αθωώθηκε γιατί θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι βρισκόταν σε άμυνα κάτι που κατά τη γνώμη του είναι αναληθές.

Το σκυλί πυροβολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του κ. Μπρούλια ενώ ο 68χρονος κυνηγός βρισκόταν στο δρόμο και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το ζώο του επιτέθηκε (!), ότι το απώθησε με την κάνη της καραμπίνας του και ότι ο σκύλος είχε σηκωθεί στα πίσω του πόδια θέλοντας να τον αρπάξει από το λαιμό!

Φυσικά ο κατηγορούμενος δεν είχε ίχνος τραύματος όταν συνελήφθη από την Αστυνομία ούτε προσκόμισε κάποιο πιστοποιητικό από νοσοκομείο στο Δικαστήριο που να δείχνει τα σημάδια της «επίθεσης», ενώ θυμίζουμε ότι το σκυλί εκτελέστηκε εντός της αυλής του ιδιοκτήτη του και όχι στο δρόμο όπου βρισκόταν ο 68χρονος.

Ο κατηγορούμενος έφερε ως μάρτυρες υπεράσπισης το γιο του, ο οποίος είπε ότι δεν ήταν μπροστά στο συμβάν και πως ο πατέρας του είναι ο καλύτερος άνθρωπος, ενώ τόνισε ότι δεν θα πυροβολούσε ποτέ σκύλο (!). Όταν η πρόεδρος τον ρώτησε γιατί πυροβόλησε το ζώο και δεν πυροβόλησε στον αέρα ο γιος του δράστη ισχυρίστηκε ότι ο 68χρονος πανικοβλήθηκε.

Μάρτυρας υπεράσπισης του κυνηγού ήταν και ένας φίλος του, που είπε στο δικαστήριο ότι το σκυλί επιτέθηκε στον 68χρονο. Όταν η δικαστής τον ρώτησε αν ήταν παρών κατά τον πυροβολισμό του ζώου εκείνος απάντησε πως δεν ήταν και πως όλα αυτά τα υποθέτει γιατί κυνηγάει μαζί με το φίλο του για χρόνια!

Ο Δημήτρης Μπρούλιας εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι όταν συνελήφθη ο δράστης στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην Ασφάλεια Πατρών του είπαν ότι το όπλο το είχε παράνομα. Στο δικαστήριο όμως ειπώθηκε ότι την καραμπίνα τελικά την κατείχε νόμιμα. Ο κ. Μπρούλιας ευχαριστεί όλους τους φιλόζωους που παραβρέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο αλλά δηλώνει πολύ απογοητευμένος για να δώσει συνέχεια στο θέμα και να ασκήσει έφεση.

Επί της ουσίας σήμερα αθωώθηκε ο άνδρας που σκότωσε το ζώο, χωρίς να του έχει επιτεθεί, απλά επειδή τρόμαξε από το γαύγισμα του. Ο άνθρωπος αυτός που κουβαλάει όπλο και πυροβολεί μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή δεν είχε την ψυχραιμία να ρίξει στον αέρα για να φοβήσει το ζώο αλλά το σημάδεψε κατευθείαν.

Και αυτή την πράξη του δεν την καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών δίνοντας ένα πολύ κακό παράδειγμα στην κοινωνία. Σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε: «Αν φοβάστε σκοτώστε ελεύθερα!».

Διαβάστε επίσης:

Μοιρέικα Αχαΐας: Κυνηγός εκτέλεσε τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του

Διαγωνισμό για περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων προκήρυξε ο Δήμος Πατρέων

Πολτοποίησαν με απορριμματοφόρο σκύλο στο Καστρίτσι Πάτρας αν και τον είδαν!

Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπαλλήλων που έλιωσαν σκύλο στο Καστρίτσι Πάτρας μέσα στο απορριμματοφόρο

Κατήγγειλαν την γυναίκα που ευθύνεται για την πτώση σκύλου από ταράτσα 5όροφης πολυκατοικίας στην Πάτρα

Πάτρα: Έδεσε τον σκύλο στην κολώνα και τον εγκατέλειψε

Έσωσαν τον σκύλο που βρέθηκε εγκλωβισμένος σε βάθος 5 μέτρων σε μια δεξαμενή στην Ανθούπολη Πάτρας (βίντεο)

Πάτρα: Πυροβολεί συστηματικά τις γάτες με αεροβόλο

Πάτρα: Έκαναν κατάληψη σε κανάλι για να μεταδώσουν βίντεο που δείχνει πόσο οι άνθρωποι βασανίζουν τα «παραγωγικά» ζώα

Βρήκαν τον σκύλο θαμμένο ζωντανό στα Ζαρουχλέικα Πάτρας (βίντεο)

Πάτρα: Έκλεισε σε τσουβάλι τον σκύλο και τον πέταξε στο δρόμο

Πάτρα: Εγκατέλειψε την σκελετωμένη και άρρωστη σκυλίτσα για να την αναλάβουν άλλοι

Έκκληση για τη σωτηρία του σκελετωμένου σκύλου που βρέθηκε στο Τ.Ε.Ι. Πάτρας

Πάτρα: Πέθανε η ακρωτηριασμένη σκυλίτσα που δύο γυναίκες προσπάθησαν να σώσουν

Έκκληση για τη φροντίδα 20 σκυλιών καθώς τραυματίστηκε σοβαρά o άνδρας που τα «φρόντιζε» στην Πάτρα

Βρήκαν τον σκύλο να περιφέρεται σκελετωμένος και άρρωστος στον Κουρλαμπά Πάτρας (βίντεο)

Ούτε ευρώ δεν έδωσε ο Δήμος Πατρέων σ’ αυτούς που ανέλαβαν τ' αδέσποτα

Συνεργάζονται για τη διαχείριση των αδέσποτων της Πάτρας

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

40 Σχόλια

  1. ρανια

    H AΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΟ-ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ..ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΠΟΔΟΥ..ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΝΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ...ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ Π ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΔΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.. ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ... ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ , ΩΣ ΦΥΣΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΤΗ ΖΩΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ Π ΣΚΟΤΩΣΕ... ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΟΤΕ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΒΛΗΜΜΑΤΑ...ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ...ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΖΩΟ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.. ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ.

  2. TSIROPOYLOS STEFANOS

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
    ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΠΗΛΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ

  3. α.γ

    οι νόμιμοι κάτοχοι κυνηγετικού όπλου για να ανανεώσουν την άδειά τους στην αστυνομία είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν γνωμάτευση νευρολόγου ότι είναι πνευματικά-ψυχικά υγιείς. τα συμπεράσματα δικά σας.......

  4. popylena

    Και τι να περιμένει κανεις απο εναν κυνηγό; αφού σκοτώνει για την πλάκα του, για χόμπυ αφαιρεί ζωές, στο σκυλί που του γαυγισε θα κολλούσε; Κρίμα. Το ζώο, πήγε άδικα.

  5. vsmeid

    ένας ανόητος κατηγορεί τα ποιμενικά ότι είναι επιθετικά, τρόμαξε το φασισταριό και είχε την ψυχραιμία να σημαδέψει και να σκοτώσει. Το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με τη καραμπίνα οπλισμένη, (φαντάζομαι φορούσε και αντανακλαστικό γιλέκο)ΑΦΗΝΕΙ αδιάφορη τη δικαοσύνη ?? δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε ?? να φτιάξουμε ομάδες κρούσης και να αναλάβουμε την εφαρμογή του νόμου ?? να κοιτάμε σα μαλάκες και να βρίζουμε από τα πληκτρολόγια ?? να πάρουμε και εμείς καραμπίνες ?? να περιμένουμε να βάλει ο θεός το χέρι του ?? να μείνουμε αδιάφοροι ?? Και η επιστολή της Ευτέρπης Κουτσαμάνη απευθύνεται σε αγράμματους/ αμόρφωτους δικαστικούς που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους ??? ο δικαστής είναι κυνηγός ή ανηψιός του δράστη ???? γμτ είναι τόσο εξώφθαλμο

  6. Αυτος ειμαι που ξερεις

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ.Δεν με ενδιαφερει αν υπηρχε λαδωμα ή οχι και ποσο ειναι ικανοι ολοι εκει περα για να δικαζουν,δεν ειμαι εγω ο δικαστης ουτε θα πεσω σε αυτο το τρυπακι.Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αν αυτος ο ανθρωπος αν απειλησει με το οπλο του καποιον ανθρωπο ή πυροβολησει καποιο παιδι (μπορει δεν ξερω να εχει και καμια φοβια και με με τα παιδια γιατι και αυτο υπαρχει)να κριθουν πρωτα οι δικαστες που αθωωσαν σε αυτην την υποθεση εναν ανθρωπο που σηκωνει ενα οπλο τοσο ευκολα.Στην τελικη για μενα,επειδη ειναι πολυ ευκολα να ξανασυμβει το ιδιο στον κυριο επειδη φοβια ειναι και δεν φευγει να του εβαζαν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ σε καταφυγια για να ξεπερασει την φοβια του,μην αφηνετε φοβισμενους στο δρομο με οπλα.Αυτο δεν θελει καποιον εξυπνο δικαστη για να το σκεφτει νομιζω,απλα ειναι κοινη λογικη.1 χρονο καθε μερα,να καθαριζει,να ταιζει,και να βγαζει βολτα σκυλια ενος καταφυγιου,και μην ακουσω οτι θα κανει κατι κακο στα ζωα,χεσμενος θα ειναι,θα ξεπερασει την δηθεν ΄΄φοβια΄΄ του και θα κανει και κατι καλο.Αλλα οι δικαστες προτιμησαν αντι να προστατεψουν και να εκπαιδευσουν ενα ατομο φοβισμενο απεναντι σε ζωα με την κοινωνικη εργασια αυτοι προτιμουν να βαλουν σε κινδυνο οχι μονο τα ζωα αλλα και ανθρωπους που δεν θελει πολυ να γινει ενα κακο και η σφαιρα να αλλαξει πορεια.Ολα αυτα ισως να ειναι παραλογα, αλλα τους ΄΄φοβισμενους΄΄ τυπους ή οχι που δεν μπορουμε να κρινουμε αν λενε αληθεια ή ψεμματα και πως εγινε το σκηνικο μπορουμε και αλλιως να τους δωσουμε μια ποινη,Σιγουρα θα μπορουσε και να γινει κατασχεση του οπλου,απαγορευση να κυνηγησει ξανα και καποιες ωρες την εβδομαδα με εναν ψυχολογο και εκπαιδευτη να πηγαινει να ερχεται σε επαφη με ζωα που τα φοβαται και νομιζουν οτι τον απειλουν να μαθει πως να χειριζεται αυτες τις καταστασεις πλεον χωρις την βοηθεια καποιου οπλου, ή εστω οπλο να σηκωνεις σε ακραιες καταστασεις,αλλα αυτο να του το μαθουν αλλοι οχι αυτος.

  7. Κώστας Κ

    Διατηρούσε Ποιμενικό δηλαδή τσοπανόσκυλο στην αυλή του με την πόρτα ανοιχτή. Τα τσοπανόσκυλα, για τους άσχετους, είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ και ΑΓΡΙΑ σκυλιά, και χρησιμοποιουνται για τη ΦΥΛΑΞΗ ΚΟΠΑΔΙΩΝ και ΟΧΙ ΣΠΙΤΙΩΝ μεσά στην πόλη. Αν το σκυλί του επιτέθηκε πολύ καλώς έπραξε αφού ηταν σε άμυνα.

    1. Sensus

      Εσυ , θυμησε μας, πόσα τσοπανόσκυλα έχεις και το ξέρεις? Α και αν θές επισύναψε τα στοιχεία που έχεις για το οτι τα τσοπανόσκυλα είναι άκρως επιθετικά, ΑΡΑ και το συγκεκριμένο είναι άργριο.... που διδάσκεται αυτή η (παρα)λογική να πάω να μάθω και εγώ να τρολλάρω του ΑΣΧΕΤΟΥΣ όπως εσυ? Α και κ. Κώστα, ήσασταν κι εσείς στην δίκη και γνωρίζετε υπο τι συνθήκες και κατα πόσο "καλώς έπραξε"?

    2. Χρονης

      Κυριες και κυριοι με χαρα σας παρουσιαζουμε τον κυριο Κωστα. Ο γνωστης ολων των σκυλων. Ο Cesar Millan σε Ελληνικη εκδοση. Ο μονος στο κοσμο που υποστηριζει οτι οι ποιμενικοι ειναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ σκυλια, και στην απιθανη περιπτωση που σας επιτεθει καλο θα ηταν να εχετε ενα μια καραμπινα μαζι σας. Να εισαι σιγουρος οτι ολοι οι ποιμενικοι γελανε με τη μ.....α που ειπες.

  8. Θάνος

    Μόνο κυνηγός θα πείθονταν για κυνηγό, και μάλιστα από τέκνο, ότι είναι όχι απλά καλός, αλλά ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου.
    Ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Πώωωω πω πωωωω…

  9. ΕΛΕΝΗ Ζ.

    "..Όταν η πρόεδρος τον ρώτησε γιατί πυροβόλησε το ζώο και δεν πυροβόλησε στον αέρα ο γιος του δράστη ισχυρίστηκε ότι ο 68χρονος πανικοβλήθηκε."

    O 68χρονος - κυνηγος( !!! ) - πανικοβληθηκε μεν αλλα ειχε ολη την ψυχραιμια δε, να πυροβολησει το ζωο εν κινησει και να το σημαδεψει αριστα ! Πως γινεται αυτο ? Δεν μπορουσε να ριξει κοντα του , για να το τρομαξει απλα ? Αναρωτιεμαι εγω..

    Επι πλεον , με αυτη του την ετυμηγορια το δικαστηριο μας λεει εμμεσως πλην σαφως οτι, οταν πανικοβαλλομεθα πρεπει να σκοτωνουμε οτι μας πανικοβαλλει ???? Σαν δεν ντρεπεται το δικαστηριο ! ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓIA NA TON ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ- ΚΥΝΗΓΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ - ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ?????

  10. ΕΛΕΝΗ Ζ.

    "..Όταν η πρόεδρος τον ρώτησε γιατί πυροβόλησε το ζώο και δεν πυροβόλησε στον αέρα ο γιος του δράστη ισχυρίστηκε ότι ο 68χρονος πανικοβλήθηκε."

    O 68χρονος - κυνηγος( !!! ) - πανικοβληθηκε μεν αλλα ειχε ολη την ψυχραιμια δε, να πυροβολησει το ζωο εν κινησει και να το σημαδεψει αριστα ! Πως γινεται αυτο ? Δεν μπορουσε να ριξει κοντα του , για να το τρομαξει απλα ? Αναρωτιεμαι εγω..

    Επι πλεον , με αυτη του την ετυμηγορια το δικαστηριο μας λεει εμμεσως πλην σαφως οτι, οταν πανικοβαλλομεθα πρεπει να σκοτωνουμε οτι μας πανικοβαλλει ???? Σαν δεν ντρεπεται το δικαστηριο ! ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓIA NA TON ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ- ΚΥΝΗΓΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ - ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ?????

  11. Κωστής

    Σκατο-ελλάς το μεγαλείο σου...σε αυτή τη χώρα τελικά όσοι κακοποιούν ζώα και δηλώνουν ηλικιωμένοι ή καθυστερημένοι (βλ. την πρόσφατη υπόθεση) την σκαπουλάρουν...

  12. MARIA VLACHOU

    Τα σκυλιά όλοι γνωρίζουν ΄οτι & να γαβγίσουν σε κάποιον,αν προσπαθήσει κανείς να το ηρεμήσει το καταλαβαίνει & μόνο απο τη φωνή τη διάθεση πού έχεις & στην τελική αν αυτό δεν φέρει αποτέλεσμα αδιαφορώντας δεν δίνεται συνέχεια.
    'Οσο αφορά το επιχείρημα του "καλού" ανθρώπου, η πράξη του & μόνο αυτή δείχνει ένα ψυχρό δολοφόνο.
    Συν του ότι είναι κυνηγός έχει συνηθίσει να σκοτώνει. -(η συνήθεια είναι η δεύτερη φύση του ανθρώπου).

    Σε τελική ανάλυση ο φόβος,ο πόνος που προξενήθηκε στο σκύλι και σαφώς η ψυχική οδύνη του ιδιοκτήτη δεν μετράει καθόλου στο δικαστήριο?

    Πιστεύω ότι έπρεπε να ασκηθεί έφεση,είναι άδικο για όλους & πάνω απ'όλα για το σκυλί που πλήρωσε με τη ζωή του το κόμπλεξ ενός ψυχανώμαλου.

  13. ΓΙΑΓΙΑ

    Μπορεί τελικά το αξίωμα της ακρισίας των δικαστικών αποφάσεων να καλύψει την αυθαιρεσία των δικαστικών αρχών; Μήπως έτσι γίνεται συμπαθής η 17 Ν;

  14. τομ

    ΠΡΟΣ ZOOSOS: Οι φιλοζωϊκες να ενεργήσουν προς τη νέα Εισαγγελέα, ωστε να γίνει εφεση και να τιμωρηθεί ο δραστης.
    Αν υπάρχει κόστος, προσφερομαι να συνεισφέρω, το μέιλ μου στη διάθεσή σας.

  15. Φωτεινή

    Nα το βρεί απο τον Θεό.....Δεν ξέρω τι θα έκανα αν κάποιος κακοποιούσε ζώο ή σκότωνε ζώο μπροστά μου.Έχω σκεφτεί πως θα μπορούσα να φτάσω στο φόνο.Πόσο μάλλον να είναι δικό σου το πλάσμα που κάποιος σκατόψυχος με τόσο θράσος πυροβολεί μέσα στην ίδια σου την αυλή,ενω είναι απλά περαστικός.Αίσχος γαι τον εισαγγελέα που τον αθώωσε.Θα τον κρίνει και αυτό ο Θεός.Όπως όλους μας....

      1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

        ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΠΛΟ.........ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΛΔ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ.....ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ...........ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΠΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;;;ΚΟΙΝΟΣ ΛΑΔΩΜΑ...

    1. Θάνος

      Πάλι κατά του θύματος θα στραφούμε; Δεν τους φτάνει που τα στειρώνομε γιατί δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τους θύτες τους;

      Και στην αυλή του να ήταν και στο δρόμο να ήταν και οπουδήποτε να ήταν.
      Αν καλώς σκοτώνει κάποιος ένα σκυλί γιατί είναι στο δρόμο, τότε ζήτω οι τζιχαντιστές που σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους, και δόξα και τιμή στον Αμπού Νιντάλ που έστηνε τα πολυβόλα στις ταράτσες και θέριζε ό,τι περνούσε από κάτω.
      Όποιος απαλλάσσει κάποιον που σκότωσε ζώο στον δρόμο, απαλλάσσει τον ταλιμπάν που αποκεφάλισε τους αιχμαλώτου του.

    2. καρολος

      Αθωώθηκε ο φονιάς και θα διωχθεί ο κηδεμόνας του ζώου.Να διώκονται κυρίως οι κηδεμόνες βιασμενων κοριτσιών,που τα άφησαν τα βραδιά να κυκλοφορούν.Ποσο IQ διαθέτεις? IQ κυνηγού.

    3. ΓΙΑΓΙΑ

      Ακόμη, ο ιδιοκτήτης του σκύλου να τιμωρηθεί γιατί είχε άπλυτο το αυτοκίνητό του και επί πλέον δεν είχε παίξει και λότο, την περασμένη πέμπτη όπως συνήθιζε. Νοημοσύνη αντιστρόφως ανάλογη με το μεγαλειώδες του ονόματος, όπως αυτό εκφράζεται ολόκληρο σε μορφή ληξιαρχείου και όχι συντετμημένο, μπας και αυτό προσδώσει κύρος στον λευκοσίδηρο.

  16. Angel

    Α καλα δηλαδη αυτός ο κυνηγος οπου παει κουβαλαει μαζί του το όπλο και δεν τρέχει μία?και η δικαστής κοίταγε το ταβάνι?
    Και βέβαια η εισαγγελέας θα δικαιωνε ενα δολοφονο,
    σκύλος ηταν όχι μπαμπουλας και δεν μπορουσε να το αντιμετωπίσει και πανικοβλήθηκε?Μα καλα θα τρελαθουμε τελείως?Μην του το πείτε του τρελού!!!
    Σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε: «Αν φοβάστε σκοτώστε ελεύθερα!».
    Μόνο σήμερα?παντα ετσι είναι!!!Καμία δικαιωση για τα ΖΩΑ θα υπάρξει? ΑΠΟΡΙΑ!
    "Το σκυλί πυροβολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του κ. Μπρούλια ενώ ο 68χρονος κυνηγός βρισκόταν στο δρόμο και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το ζώο του επιτέθηκε "<--Και η δικαιωση παει στον δράστη!! Κουραγιο κ. Μπρούλια κουραγιο να το θυμαστε με την αγαπη και την φροντιδα που του δωσατε και αν πετυχετε τετοια ατομα που "πανικοβάλονται" τοσο ευκολα φτυστε τους στα μουτρα χωρις δευτερη σκεψη...

  17. alexvamva

    zhsame na to akousoume ki ayto!wraia apo dw k pera tha paroume oloi mia karampina k kala oti th theloume gia kynhgi k tha pyrovolame sto dromo opoion mas fainetai ypoptos k opoion mas tromazei!are ta xalia sas!ntroph sas!de perimena tipota kalytero apo mia xwra gemath anthrwpous xwris aksies,eyaisthsies kai fysika xwris morfwsh,giati thelei morfwsh gia na sevasteis th zwh k th fysh!de mporw mono na katalavw ti ofelos exoun oloi aytoi na afhnoun eleytherous psyxika arrwstous anthrwpous???gia akoma mia fora apogohteysh gia thn ellada k th dikaiwsynh!!fysika egw tha to kynhgousa mexri telos,de mporei mesa s olous aytous tous apolitistous k amorfwtous tha yphrxe k enas anthrwpos!hthika didagmata prwton mhn plhsiasei kaneis tn 68oxtaxrono giati tromazei k rixnei sto doksa patri k deyteron opoios apla mas tromaksei sto dromo tou rixnoume!TA XALIA SAS!

  18. alexvamva

    zhsame na to akousoume ki ayto!wraia apo dw k pera tha paroume oloi mia karampina k kala oti th theloume gia kynhgi k tha pyrovolame sto dromo opoion mas fainetai ypoptos k opoion mas tromazei!are ta xalia sas!ntroph sas!de perimena tipota kalytero apo mia xwra gemath anthrwpous xwris aksies,eyaisthsies kai fysika xwris morfwsh,giati thelei morfwsh gia na sevasteis th zwh k th fysh!de mporw mono na katalavw ti ofelos exoun oloi aytoi na afhnoun eleytherous psyxika arrwstous anthrwpous???gia akoma mia fora apogohteysh gia thn ellada k th dikaiwsynh!!fysika egw tha to kynhgousa mexri telos,de mporei mesa s olous aytous tous apolitistous k amorfwtous tha yphrxe k enas anthrwpos!hthika didagmata prwton mhn plhsiasei kaneis tn 68oxtaxrono giati tromazei k rixnei sto doksa patri k deyteron opoios apla mas tromaksei sto dromo tou rixnoume!TA XALIA SAS!

  19. Θάνος

    Όποιος αθωώνει φονιάδες είναι εγκληματίας. Δηλαδή είναι να τους φοβόμαστε.
    Τρόμαξε από το γαύγισμα σκύλου που ήταν μέσα στην αυλή; Πανικοβλήθηκε; Και μέσα στον πανικό του σημάδεψε και βρήκε στόχο; Και οι δικαστές το έχαψαν; Σε κατάσταση πανικού δεν μπορείς να κρατήσεις τα χέρια σου όχι θα σηκώσεις και όπλο…

    Του εύχομαι να τον περάσουν για αγριογούρουνο.
    Και σε όσους τον αθώωσαν, αλλά και στους μάρτυρες υπεράσπισης, εύχομαι από έναν ωραιότατο Έμπολα.

  20. Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ...Κ. ΜΠΡΟΥΛΙΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ MAIL ΣΤΟ [email protected]...

    1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΑΛΙΔΗΣ

      Εκτός από το όνομα του δράστη, να μας πουν και των πουλημένων δικαστών. Αίσχος.
      Ο δράστης έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά, για την εκτέλεση του σκυλιού μέσα στο σπίτι του, αλλά και γιατί κυκλοφορούσε εντός κατοικημένης περιοχής με γεμάτο όπλο. Ο νόμος προβλέπει να είναι εντός θήκης, και λυμένο.
      Πάντως αν χρειασθείς βοήθεια για μια εκπληξούλα στο δράστη, στη διάθεσή σου.
      Να καταλάβει τι θα πει πανικός... [email protected]

  21. Στέλλα Μπελέση

    Η ιδιότητα του κυνηγού που έχει αυτός ο κύριος δε σας λέει τίποτα; Γιατί να λυπηθεί το σκύλο, αφού σκοτώνει ζώα για "χόμπυ"; Από τότε που κατάλαβα τον κόσμο αναρωτιέμαι τι είδους πλάσματα είναι οι"κυνηγοί".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.