Στηρίξτε μας

Θέλει να θάψει ζωντανά τα κουτάβια στη Ζάκρο της Σητείας

21 Μαρτίου 2014 13:08 | Καταγγελίες
Θέλει να θάψει ζωντανά τα κουτάβια στη Ζάκρο της Σητείας

Σ’ έναν ελαιώνα κοντά στο χωριό Ζάκρος της Σητείας κάτοικοι της περιοχής διαπίστωσαν ότι μια αδέσποτη σκυλίτσα έχει γεννήσει τα μικρά της μέσα σ’ έναν λάκκο. Στις 16 Μαρτίου ο Μανώλης Χατζαντωνάκης μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας πληροφορήθηκε από έναν συγχωριανό του πως κάποιος είχε κλείσει με πέτρες από τις 14 Μαρτίου τη φωλιά εγκλωβίζοντας ζωντανά τα νεογέννητα και διώχνοντας τη μάνα τους.

SiteiaZakrosFolia1

Ο Μανώλης Χατζαντωνάκης επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να μας ενημερώσει για το συμβάν. Μας εξήγησε ότι αν και πήγαν επί τόπου και μετακίνησαν τις πέτρες για να σώσουν τα μικρά – αφήνοντας τροφή και νερό – την επόμενη μέρα διαπίστωσαν ότι η είσοδος της φωλιάς τους ήταν και πάλι αποκλεισμένη! Ο δράστης είχε τοποθετήσει εκ νέου τις κοτρόνες. Προφανώς είναι αποφασισμένος, αφού δεν μπορεί να τα βγάλει από εκεί, να τα εξοντώσει από την πείνα και τη δίψα.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζαντωνάκη η Αστυνομία έδειξε ενδιαφέρον μετά την καταγγελία που έγινε και μάλιστα επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του ελαιώνα, ο οποίος όμως αρνήθηκε ότι ευθύνεται γι’ αυτή την πράξη.

Αύριο οι φιλόζωοι θα σκάψουν για να βγάλουν τα μωρά μέσα από τον λάκκο. Αν παραμείνουν στην περιοχή και καταλήξουν αδέσποτα αργά ή γρήγορα θα βρουν μαρτυρικό θάνατο από εκείνους που προσπαθούν να τα σκοτώσουν εδώ και μέρες.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκρος Σητείας: Έσωσαν τα κουτάβια που κάποιος είχε θάψει ζωντανά

Καταδίκασαν τον άνδρα που αποκεφάλισε το κουτάβι στη Σητεία

Τι είδαν οι τουρίστες στη Σητεία;

Παλαίκαστρο Σητείας: Κρέμασαν το ένα σκυλί και χτύπησαν θανάσιμα το άλλο

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. ALEXANDRA KANDA

    Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΑΣ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ...Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ...!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.