Στηρίξτε μας

Παλαίκαστρο Σητείας: Κρέμασαν το ένα σκυλί και χτύπησαν θανάσιμα το άλλο

12 Φεβρουαρίου 2014 17:07 | Καταγγελίες
Παλαίκαστρο Σητείας: Κρέμασαν το ένα σκυλί και χτύπησαν θανάσιμα το άλλο

Δύο αδέσποτα σκυλιά εντοπίστηκαν νωρίτερα σήμερα νεκρά στο χωριό Παλαίκαστρο της Σητείας (νομός Λασιθίου) στην Κρήτη. Το ένα ζώο βρέθηκε απαγχονισμένο σ’ ένα δέντρο δύο χιλιόμετρα έξω από τον οικισμό, ενώ το δεύτερο ήταν νεκρό χτυπημένο στο κεφάλι δεμένο σ’ ένα διπλανό δέντρο.

PalaikastroSiteiasKremasmenosSkylos12 2 2014 2

Όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας και τα δύο αυτά ζώα είχαν στειρωθεί και είχαν εμβολιαστεί. Ζούσαν για καιρό στην πόλη της Σητείας και στη γειτονιά που περιφέρονταν τα τάιζε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι γείτονες, που δεν ήθελαν τα ζώα και απειλούσαν με φόλες και προσέβαλαν την γυναίκα που τα φρόντιζε, διαμαρτυρήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν την φιλόζωη και της είπαν ψευδώς (!) ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και πως αν δεν σταματήσει να ταΐζει τα σκυλιά θα ασκηθεί δίωξη εναντίον της!

Μόλις έγινε γνωστή η παρέμβαση της Αστυνομίας – που αποδεικνύει την άγνοια της πάνω στα δικαιώματα των ζώων παρ’ όλες τις οδηγίες και τις εγκυκλίους που έχουν σταλεί από τις κεντρικές της υπηρεσίες – παρενέβη η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) Νατάσα Μπομπολάκη.

Η κα Μπομπολάκη συνομίλησε με τον υποδιοικητή του Α.Τ. Σητείας και αφού του εξήγησε τι αναφέρει η νομοθεσία και ο νόμος 4039/2012, που σαφέστατα επιτρέπει την σίτιση των αδέσποτων ζώων, εκείνος δεσμεύτηκε ότι θα αποκαταστήσει τον λάθος χειρισμό. Είπε ότι θα ενημερώσει και την γυναίκα, που φροντίζει τα ζώα, ότι καλώς κάνει, αλλά και τους γείτονες ότι δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται.

Δυστυχώς – σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε στο www.zoosos.gr η Γεωργία Φραγκιαδάκη και η Δέσποινα Λαντζανάκη εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας – ο υποδιοικητής δεν έπραξε αυτό για το οποίο δεσμεύτηκε. Όμως οι απειλές εις βάρος των ζώων από τους περιοίκους δεν σταματούσαν και μάλιστα συγγενής της φιλόζωης – αφού ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά του έχουν βγάλει σπυράκια (!) εξαιτίας των αδέσποτων – πριν από περίπου 10 μέρες τα άρπαξε και πήγε και τα παράτησε στο χωριό Παλαίκαστρο, που απέχει από την Σητεία με αυτοκίνητο περίπου 15 λεπτά.

Κάποιοι γνωρίζουν αλλά δεν καταγγέλλουν τους δράστες

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Σητείας το Παλαίκαστρο «διαπρέπει στον τουρισμό με τις όμορφες παραλίες της Χιώνας, της Ερμούπολης και το ξακουστό Βάι παρ’ όλα αυτά είναι πρωτοπόρο στην κακοποίηση των ζώων (κρέμασμα - φόλες - βαρέλια κ.ά.). Δεκάδες καταγγελίες μόνο από τουρίστες δέχεται κάθε καλοκαίρι ο σύλλογος μας γι’ αυτό το χωριό.

Δυστυχώς ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας φιλοξενεί ήδη 120 αδέσποτα και χρειαζόταν χρόνος να βρεθεί χώρος για δυο ακόμα. Οι χωριανοί μας πρόλαβαν και σήμερα το πρωί δεχθήκαμε ένα τηλέφωνο από κάποιον που πήγε στο χωράφι του 2,5 χιλιόμετρα έξω από το χωριό και βρήκε το ένα σκυλί κρεμασμένο πάνω σε μια ελιά και το άλλο δεμένο στο διπλανό δέντρο με το κεφάλι του πολτοποιημένο. Δίπλα βρήκε και την ματωμένη πέτρα που σημαίνει ότι έδεσαν όσο ήταν ζωντανό και το σκότωσαν με την πέτρα αφού το ακινητοποίησαν».

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας είναι εξοργισμένοι γιατί παρ’ όλες τις προσπάθειες τους για ενημέρωση των ιδιοκτήτων ζώων συντροφιάς, τη στείρωση και την καταγραφή των σκύλων οι αρμόδιοι φορείς μένουν μόνο σε υποσχέσεις. Ενώ οι ίδιοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με φρικιαστικά περιστατικά εις βάρος των ζώων. Το πιο εξοργιστικό απ’ όλα είναι ότι πάντα κάποιοι γνωρίζουν τους δράστες αλλά τα στόματα που ξέρουν δεν ανοίγουν ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

Έριξαν φόλες την Πρωτοχρονιά πέριξ του αεροδρομίου Σητείας και σκότωσαν αδέσποτα & μη ζώα

Ιεράπετρα: Βρήκε την αδέσποτη γάτα να υποφέρει καμένη από καυτό λάδι!

Ιεράπετρα: Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που δηλητηρίασε έναν σκύλο

Εξόντωσαν 4 στειρωμένα και εμβολιασμένα αδέσποτα στο Πάνω Χωριό Λασιθίου

Εκπαιδευμένα σκυλιά βρήκαν τον άνδρα που εξόντωνε ζώα με φόλες, παράνομα δηλητήρια, θηλιές, δόκανα στο Κουρτέσι Λασιθίου

Ιεράπετρα: Δηλητηρίασαν στην αυλή του σπιτιού του την σκυλίτσα με τα κουτάβια της

Έγδαραν το κουτάβι ζωντανό στην Ιεράπετρα της Κρήτης; (βίντεο)

Αναβλήθηκε η δίκη του άνδρα που έσπασε στο ξύλο και εκτέλεσε έναν σκύλο στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας

Ιεράπετρα: Έσπασε στο ξύλο το γατάκι επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

Πέθανε το σκυλί που περιφερόταν σκελετωμένο και πολύ άρρωστο στην Ανατολή Λασιθίου (βίντεο)

Πυροβόλησε τον σκύλο στο κεφάλι στον Μύτρο Λασιθίου (βίντεο)

Ιεράπετρα: Δηλητηρίασαν στην αυλή του σπιτιού του την σκυλίτσα με τα κουτάβια της

Τι είδε η τουρίστρια στην Ιεράπετρα;

Λασίθι: Αθώωσαν τον κυνηγό που βασάνιζε ζωντανό τον λαγό (βίντεο)

Συνέλαβαν τρεις κυνηγούς για παράνομη θήρα στο Λασίθι

Λασίθι: Συνέλαβαν τους κυνηγούς που θήρευαν λαγούς νύχτα με μηχανάκι

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

16 Σχόλια

  1. eleftheria

    Προς vassilis01. ΔΕν ξερω τι καταλαβες..αλλα εγω σεβομαι και αγαπω τα ζωα περισσοτερο απο καποιους ...! Εχω δυο παιδια και δυο κατοικιδια που λατρευω και ολα τα αδεσποτα που ερχονται κατα δεκαδες στην πορτα μου (για του λογους που αναφερα παραπανω) τα φροντιζω οσο μπορω.Απλος αναφερω τα προβληματα που εχει η περιοχη μας.Αλλα εσεις κυρ. Vassilis01 αλλα καταλαβατε!!! Το να δυσφημιζεις ενα Παλαικαστρο δυσφημιζεις μια Κρητη και μια Ελλαδα αλλα τοσο IQ εχετε!! Πολης οπως Αθηνα Νεα Υορκη Παρισι κ.α εχουν χειροτεροι εκγληματικοτητα αλλα ο τουρισμος τους δεν σταματαει ποτε.Το θεμα ειναι η παιδεια του καθενα και πως να λυθει το προβλημα και πως οι αρχες να κανουν σωστα την δουλεια τους για την ενημερωση του κοσμου και τα δικαιωματα τους. Να προσεχετε τα λογια σας γιατι φενεται το χαμηλο επιπεδο σας.

  2. Άρης

    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ η πράξη αυτού του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ. Πρόκειται για μια καθαρά φασιστική πράξη ενάντια σε ένα αδύναμο πλάσμα. Από την άλλη, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που με ευκολία κατακρίνετε, βρίζετε και τσουβαλιάζετε όλους τους κρητικούς θα έπερεπε πρωτίστως να αναλογιστείτε και να σκεφτείτε οτί οι πράξεις βίας έχουν γίνει πλέον μόδα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Εκτός αν θεωρείτε οτί οι βίαιες επιθέσεις ( ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ, ΕΝ ΨΥΧΡΏ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ κλπ ) απέναντι σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους δεν υφίστανται. Είναι σαν να ισχυρίζομαι εγώ οτί οι Αθηναίοι, οι Πατρινοί, οι Θεσσαλονικείς είναι αποβράσματα και καθυστερημένοι μιας και καθημερινώς στις πόλεις τους συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που ψάχνετε αφορμή για επίθεση απέναντι σε έναν ολόκληρο πληθυσμό. Εδώ κάτω η πλειοψηφία του κόσμου σέβεται και αποδέχεται ανθρώπους και ζώα ( ανεξαρτήτως ράτσας ) και αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε επισκέπτης. ΦΥΣΙΚΑ και ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι εξαιρέσεις, όπως υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ κι αυτό κυρίως οφείλεται στο χαμηλό μορφωτικό επίπεδο αλλά και στα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ οπού η ΒΙΑ ( οποιασδήποτε μορφής ) τείνει να γίνει ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

  3. eleftheria

    Δεν μπορείτε να βάζετε όλους τους Παλαικαστριανούς και ο όλους τους Κρητικους στο ίδιο τσουβάλι!!Αύτα τα σκυλια διωχθηκαν απο την Σητεια απο μια γυναικα που τα φρόντιζε γιατι οι ΑΡΧΕΣ δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους ,γιατι ο φιλοζωικος ηταν ΑΠΩΝ.Τα εγκαταλειψαν στο Παλαικαστρο (γιατι στο Παλαικαστρο;)με αποτελεσμα να περιφερονται εδω και εκει. Πολλοι ηταν αυτοι που τα ταισαν και ιδιαιτερα μια γυναικα με τρια παιδια το ενα ειδικα του εδωσε ονομα και το εκανε μπανιο αλλα το δευτερο ηταν πολυ φοβισμενο και αγριο το οποιο δεν μπορουσε να το κρατησει γιατι ορμησε σε γειτονες σε κοτες και αγριεψε σε παιδι.Η γυναικα ειδοποιησε την φιλοζωικη οπου η απαντηση τους ηταν : ΑΜΟΛΥΣΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ!!! Ειδοποιηθηκε η αστυνομια δεν ,δεν εμφανιστηκε ποτε !! Τα πηγε στο τοπικο καταστημα του δημου και τα εδεσε εκει αφου ενημερωσε, και αμεσως τα αφησαν ελευθερα.Τα σκυλια εξαφανιστηκαν και μετα βρεθηκαν σε αυτη την κατασταση. Φυσικα καταδικαζω την πραξη αυτη ,αυτος που το εκανε ηλετρικη καρεκλα θελει!! ΑΛΛΑ οι πρωτοι που σκωτωσαν αυτα τα σκυλια ηταν ολες αυτες οι ΑΡΧΕΣ !!!Δεν εχετε ιδεα ποσα σκυλια εγκαταλειπονται καθε χρονο στο Παλαικαστρο ,ειδικα σε περιοδο κυνηγιου ,οπου καθε κυνηγος απο ολοι την επαρχια ερχετε εδω για λαγους και επειδη καποια σκυλια δεν εξυπηρετουν τα αφεντικα τους τα παρατανε εδω!!! τι ειμαστε εμεις να τα ταιζουμε ολα τα σκυλια (κακοποιημενα φοβισμενα) ολης της επαρχιας? Ζω εξω απο το Παλαικαστρο κοντα σε κυνηγετικη περιοχη καθε χρονο εχω σκυλια εξω απο την πορτα μου .Ο κυνηγετικος συλλογος που ειναι ? ποιος ελεγχει ολους αυτους με τα κλουβια πανω στα αγροτικα? Κανενας παλαικαστριανος δεν σκωτωσε αυτα τα σκυλια ολοι εσεις τα σκωτωσατε και συνεχιζετε!!!!

  4. vassilis101

    Κοπέλια, θα σας χτυπήσουμε εκεί που πονάτε.

    Όλο το ίντερνετ θα δει τι λεβεντομάνα είναι η Κρήτη και τι παλικάρια βγάζει.
    Σας εύχομαι οι μόνοι τουρίστες που θα δέχονται να έρχονται στον κωλότοπό σας, να είναι για να σας ρίξουν ροχάλες.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ

  5. Mαριλένα

    Για μιά φορά ακόμα η Κρήτη γίνεται παράδειγμα υπανθρωπίας.
    Είναι κρίμα ο τόπος που γέννησε το Βενιζέλο, τον Ξυλούρη, την Κατερίνα τη Λουκάκη και τόσους άλλους μεγάλους ανθρώπους, να είναι γεμάτος από ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ υπανθρώπους κατάπτιστους από όλη την υφήλειο.

    Ντροπή σας βρακοφόροι ηλίθιοι. Ντροπή σας σκατάνθρωποι. Οταν θα πληρώνεστε να θυμηθείτε γιατί πληρώνεστε χέστες βρακοφόροι

  6. ΑΘΗΝΑ

    ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΜΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕ. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

  7. Nassos

    Na kinithei nomika o silogos apenanti stin astinomia pou to mono pou kserei einai na tromazei kana paidaki kai na provokarei den ginete?

    Afou oi serifides ekei pera den kseroun kai den kanoun swsta ti douleia tous den prepei na timwrithoun apo kapou? ti lew twra vevaia stin ellada zoume

  8. georgia

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.

  9. tom

    Διαμαρτυρομαι για το σχολιο του ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ το ρατσιστικο και απαραδεκτο. ΕΠΙΣΗΣ Παρατηρω οτι ο ίδιος, αν και ειναι καθαροαιμος κρητικος και ελληνας, δε γνωριζει την Ελληνική γλωσσα εξ ου και τα λαθη ορθογραφικα και συντακτικα. ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, Τι θελει να μας πει ο ποιητης; Οτι οι ελληνες δεν κακοποιουν ζωα και ανθρωπους; Ειναι τοσο γελοιο που βεβαια δεν προκειται να το σχολιασω. Διαμαρτυρομαι ομως προς τη σελιδα, παρακαλω ζοοσος μη μας πετας στα μουτρα πρωί πρωί τον ρατσιστικο εμετο του καθενός!!

  10. Gιώργος

    Δυστυχώς τα σκυλιά είναι μέρος μόνο από τα αναρίθμητα βασανηστήρια που περνά κάθε λογής ζώο στην ¨λεβεντογέννα¨ Κρήτη. Καθημερινά περιστατικά, με παρατημένα, βασανισμένα, κακοποιημένα σκυλιά θα δει κανείς όταν περπατήσει στους δρόμους κάθε πόλης της Κρήτης/ Και οι περισσότεροι ντόπιοι, προσπερνάνε σφυρίζοντας αδιάφορα.
    Δεν είναι μόνο όμως τα σκυλιά....έχετε ζήσει εκεί να δείτε πως φέρονται στα κατσίκια και πρόβατα??
    Σφαγή στο "γόνατο", χωρίς κανέναν οίκτο, ζωές χωρίς καμία απολύτως αξία.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,πάρτε το όλοι χαμπάρι, γιατί απλά είναι θέμα παιδείας,και εκεί δεν υπάρχει καμιά παιδεία ακόμα και στους νέους.
    Η μόνη περίπτωση που θα ενδιαφερθούν έστω και υποκρτιτικά, είναι όταν θα αρχίσει να βλάπτεται ο τουρισμός από τις πράξεις τους.
    ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (FACEBOOK, TWITTER, ΞΕΝΑ BLOGS ΚΤΛ), ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ , ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Μόνο έτσι ίσως καταλάβουν ότι με τις πράξεις τους, μόνο κακό κάνουν όχι στα αμοιρα ζωντανά, που έτσι και αλλιώς δεν δίνουν δεκάρα, αλλά στην ίδια τους την επιβίωση

  11. Γιαγια

    Σχετικά με τους αστυνομικούς που απαραδεκτα αγνοούν ηθελημένα την νομοθεσία: άντε να γίνετε γιγοβοσκοί, αν δεν είστε σε θέση να εφαρμόσετε το νόμο. Μέχρι εκεί φθάνουν οι ικανότητες σας.

  12. ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ...ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚ ΓΕΝΝΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ! ΧΑΡΗ ΣΤΟ...ΑΓΙΟ...ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΦΩΚΑ...ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 200.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟ 960 Μ.ΓΙΑΣΟΥΑ, Η ΜΙΣΗ ΑΡΜΕΝΙΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ 8ΟΥ ΑΙΩΝΑ Μ.Χ., ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ....ΜΙΝΩΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΚΛΕΑΓΕΤΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ, ΠΑΣΑ......ΥΠΟΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ...ΧΑΜΕΝΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ...ΜΗΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΕΚΑΝΕ....ΚΡΗΤΙΚΟ!! ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΚΑΤΟΚΟΥΦΑΛΕΣ....ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ....ΧΕ....Ω ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ...ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑ! TO OTI OYΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ....

    1. Ανδρέας

      Εσείς ( κύριε ) Παπαδουκάκη από ποιο ακριβώς κομμάτι αυτής της μπασταρδοποίησης προέρχεστε ? Είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα μπορούσατε ( αν δεν το έχετε κάνει ήδη ) να πράξετε κάποια παρόμοια και ίσως χειρότερη κτηνωδία απέναντι σε κάποιο αδύναμο κι απροστάτευτο ον ( μπάσταρδο ή όχι ). Μακάρι να σας αξιώσει ο '' παντοδύναμος '' να μας επισκεφθείτε και να μας δώσετε ακόμη ένα μάθημα κρητικής ιστορίας αφού πρώτα αφοδεύσετε στο σπίτι σας. Ξέρετε, εμείς εδώ αντί για χαρτί υγείας χρησιμοποιούμε γιαλόχαρτο (το 10άρι).

      1. anna

        Οποιος σηκωνει πετρα και σκοτωνει εν ψυχρω εναν σκυλο η οποιος κρεμαει ενα σκυλο ειναι διεστραμενος σκατανθρωπος. Το θεμα ειναι οτι πολλοι τετοιοι ξεφτιλισμενοι μαζευτηκαν στην λεβεντογεννα και το χειροτερο ειναι οτι ολοι τους καλυπτουν επομενως καλα τα λεει ο παπαδακης και καλο ειναι οι κρητικοι να δειτε την καταντια σας κ την ξεφτιλα σας. Αν δε φοβισετε κ δεν καταγγειλετε αυτους τους ξεφτιλισμενους πως θα σταματησετε αυτο το αισχος;

    2. Φαμπρικαράκης

      Ειμαι Κρητικός απο την Σητεία, φιλόζωος και εγω όπως και αρκετοί άλλοι Κρητικοί δίνουμε απο το υστέριμα μας για να φροντίζουμε ζώα.

      Πολλές φορές δίνω απο τα 20 ευρώ που έχω στην τσέπη μου τα 10 για τα ζώα.

      Μήν αφήνεις την Χρυσή Αυγή να σου θολώνει τις σκέψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.