Στηρίξτε μας

Ζήρος Σητείας: Της αποκεφάλισε το κουτάβι για να την εκδικηθεί

14 Ιανουαρίου 2014 15:09 | Καταγγελίες
Ζήρος Σητείας: Της αποκεφάλισε το κουτάβι για να την εκδικηθεί

Στην είσοδο ενός σπιτιού στο χωριό Ζηρός στη Σητεία της Κρήτης, οι κάτοικοι βρήκαν σήμερα το πρωί εντόπισαν έναν σκύλο αποκεφαλισμένο. Αμέσως αναγνώρισαν ότι το ζώο, ήταν το μόλις έξι μηνών κουτάβι της ιδιοκτήτριας και κάλεσαν την γυναίκα του για να την ενημερώσουν για το έγκλημα.

Η Βαγγελιώ, που υποψιάστηκε ποιος είναι ο δράστης - καθώς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Χαλκιδική - κάλεσε στο τηλέφωνο τον άνδρα με τον οποίο έχει διαφορές και σε ανοιχτή ακρόαση παρουσία ενός μάρτυρα τον ρώτησε αν της αποκεφάλισε το ζώο.

Ο δράστης – που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές – παραδέχτηκε την πράξη του και την απείλησε λέγοντας της «τα ίδια θα πάθετε και εσείς!». Η γυναίκα μαζί με τον αυτήκοο μάρτυρα πήγε και έκανε καταγγελία σε Αστυνομικό Τμήμα στην Χαλκιδική και πλέον ο εγκληματίας αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο δράστης όπως είπε στο www.zoosos.gr η Δέσποινα Λαντζανάκη, που δραστηριοποιείται στην περιοχή εκ μέρους της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης αλλά κατάγεται από το χωριό Ζήρος.

Διαβάστε επίσης:

Σητεία: Δηλητηρίασαν τα σκυλιά μέσα στον χώρο φιλοξενίας

Ιεράπετρα: Βρήκε την αδέσποτη γάτα να υποφέρει καμένη από καυτό λάδι!

Ιεράπετρα: Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που δηλητηρίασε έναν σκύλο

Εξόντωσαν 4 στειρωμένα και εμβολιασμένα αδέσποτα στο Πάνω Χωριό Λασιθίου

Εκπαιδευμένα σκυλιά βρήκαν τον άνδρα που εξόντωνε ζώα με φόλες, παράνομα δηλητήρια, θηλιές, δόκανα στο Κουρτέσι Λασιθίου

Ιεράπετρα: Δηλητηρίασαν στην αυλή του σπιτιού του την σκυλίτσα με τα κουτάβια της

Αναβλήθηκε η δίκη του άνδρα που έσπασε στο ξύλο και εκτέλεσε έναν σκύλο στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας

Ιεράπετρα: Έσπασε στο ξύλο το γατάκι επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

Πέθανε το σκυλί που περιφερόταν σκελετωμένο και πολύ άρρωστο στην Ανατολή Λασιθίου (βίντεο)

Πυροβόλησε τον σκύλο στο κεφάλι στον Μύτρο Λασιθίου (βίντεο)

Ιεράπετρα: Δηλητηρίασαν στην αυλή του σπιτιού του την σκυλίτσα με τα κουτάβια της

Τι είδε η τουρίστρια στην Ιεράπετρα;

Λασίθι: Αθώωσαν τον κυνηγό που βασάνιζε ζωντανό τον λαγό (βίντεο)

Συνέλαβαν τρεις κυνηγούς για παράνομη θήρα στο Λασίθι

Λασίθι: Συνέλαβαν τους κυνηγούς που θήρευαν λαγούς νύχτα με μηχανάκι

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

6 Σχόλια

  1. DoraG

    Παντως ειναι η ευκαιρια της εν λογω Κυριας να κανει τον τυπο να μην ξερει τι του γινεται, χρειαζεται μεταξυ αλλων και ΚΑΛΟ δικηγορο, και οχι εμπιστοσυνη στις διωκτικες αρχες, ωστε να αναγκαστει να πληρωσει κανονικα την επιλογη του και οχι με ενα προστιματακι μερικων χιλιαδων ΕΥΡΩ που μαλιστα θα ασκησει και εφεση και θα αφεθει ελευθερος να συνεχιζει να την απειλει και να κανει οτι γουσταρει, αφου θεωρει οτι τον παιρνει.

    Η απειλη κατα της ζωης και μαλιστα ενωπιον μαρτυρων διωκεται ποινικα απ οσο ξερω, ΑΛΛΑ παντα υπαρχει ΑΛΛΑ, δυστυχως στην εν λογω χωρα οπου οι περισσοτεροι νομοι ειναι φτιαγμενοι για να προστατευουν τους θυτες και οχι τα θυματα και την κοινωνια δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα απο τους αρμοδιους, ουτε να εξαναγκαστουν ορισμενα υποκειμενα να σεβονται τους νομους και τους συνανθρωπους τους, εκτος βεβαια και αν επιλεξεις "δραστικες λυσεις", υπαρχουν και ορισμενοι μαχαλομαγκες που οταν τα ειδαν σκουρα εφυγαν νυχτα, και εννοω απο την χωρα, το θεμα ειναι παντα ποιο ειναι το οριο αντοχης του καθενος και πως επιλεξει να συμπεριφερθει σε ατομα που θελουν να τον ποδοπατήσουν, απλως ορισμενοι ανθρωποι οταν καποιος περασει καποιος την κοκκινη γραμμη ανοχης τους "ανταποκρινονται" αναλογως, μιας και
    ορισμενες επιλογες πρεπει να πληρωνονται και μαλιστα ακριβα ανεξαρτητως με ποιον τροπο.

  2. Θεοδώρα Καράμπελα

    Εάν ολοι σας ξεκινούσατε τις Καταγγελίες κατά πάντων ..απο Οικογένεια εως γνωστούς ..όλοι οι ενσαρκωμενοι δαιμονες θα εφοβούντο!

    ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥ ΘΥΝΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ !!ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤ Ι;;;;;;Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ πρωτος ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ!! ΑΡΑ ΘΑΜΑΙ ΟΥΦΟ !!!!Η ΜΟΝΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;; !! ΑΛΛΟΣ ..ΚΑΝΕΙΣ;! ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ;;;;;;;;;ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΨΥΧΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!!!Στη Τηλεόραση ..το φώναζα απο το 1990 αλλά τα Σωματεια τι κάνουν; Οι 'φιλόζωοι' τι κάνουν ;Αν ειναι γνωστός ,φιλος.εξάδελφος,συγχωριανός,ψηφοφόρος ..ΑΣΤΟΝ! Εγώ η Αμοιρη και ΜΟΝΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!(ΠΑ-ΤΕΡΑ,ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ (και για βελανιδιές ΜΝΗΜΕΙΑ!)..Μεχρι που μούκαψαν και ελαιώνα που αγόρασα απο 'ΜΑΝΑ 'ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑς ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ LIKE!!
    ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ POGROM EΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΙ ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ..κ.α ...εγώ τολεγα στη Τηλεόραση απο το 1990 ΠΟΥ 22,ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΡΧ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ !..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ μίλησα που εγκατέλειψε τα Ιπποειδή οταν έφτασαν τ αυτοκίνητα! Το γνωρίζετε ότι δεν λειτουργει κανένα γραφειο στο Υπουργειο; Ολο το καλοκαίρι προσπαθούσα ..οταν ο γιατρος και η ΜΆΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ Μ EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ! ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!κι αν δε έστελναν ΑΝΑΦΟΡΑ στον Υπουργό ....ουδείς θα ενδιαφερόταν ..Με διπλή αναφορά κι ας ειχα μηνύσει εξάδελφο επεστράφη ο Ετοιμοθάνατος κυνηγίου μετά 13 μήνες κλάπηκε και απο τον ιδιο ΚΥΝΗΓΟ!! Ποσες ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΝΩ; ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;;; ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ε Π Η Λ Υ Σ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!! ..ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.