Στηρίξτε μας

Νίκαια: Δικάζεται αύριο ο 62χρονος που ξυλοκοπούσε τον σκύλο του

20 Οκτωβρίου 2013 08:46 | Καταγγελίες
Νίκαια: Δικάζεται αύριο ο 62χρονος που ξυλοκοπούσε τον σκύλο του

Από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά θα δικαστεί αύριο ο άνδρας που συνελήφθη στη Νίκαια το βράδυ της Παρασκευής επειδή ξυλοκοπούσε τον σκύλο του. Η Βάσω Κοτσαχείλη που μένει στην περιοχή περνώντας προχθές από μια γειτονιά πίσω από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Περιβολάκι άκουσε τα ουρλιαχτά ενός σκύλου. Το κλάμα του ζώου την συντάραξε και άρχισε να το αναζητά. Τελικά το εντόπισε σε μια αυλή να το δέρνει ο ιδιοκτήτης του και άκουσε την γυναίκα του δράστη να του φωνάζει «μην τον χτυπάς εκεί τουλάχιστον χτύπα τον στα μπούτια».

Η κα Κοτσαχείλη δεν δίστασε, που μίλησε στο www.zoosos.gr, τους έκανε παρατήρηση, τους είπε ότι αυτό που κάνουν είναι ανήθικο και παράνομο και πως θα καλέσει την Αστυνομία για καταγγείλει την κακοποίηση του ζώου. Τότε ο 62χρονος κρατώντας το ξύλο με το οποίο κοπάναγε τον σκύλο βγήκε έξω από την αυλή του για να την φοβερίσει. Της είπε να κοιτάει τη δουλειά της, και μάλιστα ανέφερε άλλο ένα φοβερό επιχείρημα, ότι είναι κυνηγός και πως ο σκύλος είναι δικός του και ό,τι θέλει τον κάνει!

Η κα Κοτσαχείλη κάλεσε το 100 και περίμενε το περιπολικό ενώ ο 62χρονος πήρε το ζώο για να το βγάλει βόλτα μετά τον ξυλοδαρμό! Όταν επέστρεψε από τη βόλτα μαζί με τον σκύλο είχε φτάσει επί τόπου και το περιπολικό. Ο δράστης παραδέχτηκε ότι χτύπησε το ζώο του και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε τους απάντησε «έτσι για να μάθει» μάλιστα προκειμένου να φοβερίσει την αυτόπτη μάρτυρα την πλησίαζε, γι’ αυτό και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του ζήτησαν να απομακρυνθεί από κοντά της.

Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ντυθεί γιατί θα τον πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο 62χρονος άρχισε να φωνάζει λέγοντας «δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα γιατί έχω ανιψιό αστυνομικό!». Τελικά στο σημείο κατέφθασε και δεύτερο περιπολικό ώστε να μεταφερθούν στο Α.Τ. Νίκαιας με διαφορετικά οχήματα ο δράστης και η αυτόπτης μάρτυρας. Ο 62χρονος τελικά διανυκτέρευσε στο τμήμα, οδηγήθηκε την επομένη στον εισαγγελέα την επόμενη μέρα και πήρε αναβολή όπως ο νόμος του δίνει το δικαίωμα.

Γι’ αυτό και η δίκη του έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο στις 13:30 στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά στον 2ο όροφο. Η Βάσω Κοτσαχείλη ζητάει από τους φιλόζωους να παραστούν στη δίκη αυτή και φυσικά ελπίζει ότι θα δικαιωθεί που υπερασπίστηκε το πλάσμα αυτό που το κακοποιεί ο κυνηγός (κατά δήλωση του) ιδιοκτήτης του.

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Το Εφετείο Πειραιά τον αθώωσε αν και χτυπούσε τον σκύλο του στη Νίκαια

Δικάζεται στο Εφετείο ο κυνηγός που ξυλοκοπούσε τον σκύλο του στη Νίκαια «έτσι για να μάθει»

Πειραιάς: Καταδικάστηκε επειδή ξυλοκοπούσε τον σκύλο του στη Νίκαια

Το Εφετείο Πειραιά αθώωσε τον άνδρα αν και χτυπούσε τον σκύλο του στη Νίκαια

Έσωσαν το κακοποιημένο σκυλί που αργοπέθαινε από την ασιτία στη Νίκαια και αναζητούν γι’ αυτό ένα σπιτικό

Νίκαια: Τα τύλιξε σε πατάκι για να μην ακούγεται το κλάμα τους και τα πέταξε στα σκουπίδια

Νίκαια: Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους αλλά τους κατέγραψε η κάμερα

Κερατσίνι: Σκελετωμένο από την ασιτία κουτάβι

Έβαλαν φωτιά σε σκυλίτσα στο Κερατσίνι! Διαμαρτυρία σήμερα στις 18:00 έξω από το σπίτι του δράστη!

Κερατσίνι: Παραδέχτηκε ότι πέταξε από τον 6ο όροφο και σκότωσε το γατάκι αλλά δεν την συνέλαβαν

Αδιαφορούσαν για την σκελετωμένη σκυλίτσα που περιφερόταν στο κέντρο του Κερατσινίου

Καταδικάστηκε επειδή σκότωσε δύο σκυλιά του χτυπώντας τα με λοστό στο Πέραμα

Χωρίς νερό για 8η ημέρα αφήνει 250 σκυλιά ο Δήμος Περάματος

Γκράφιτι για τ’ αδέσποτα στο Ικόνιο Περάματος

Πέραμα: Εγκατέλειψε δένοντας στην κολώνα τον σκύλο που θέλησε να ξεφορτωθεί

Πέραμα: Βρήκαν τον σκύλο καμένο και με κομμένο το κεφάλι!

Έσωσαν τον σκύλο που έπεσε σε πίσσα στον μώλο της Δραπετσώνας

Δραπετσώνα: Πυροσβέστες έσωσαν τον γέρικο σκύλο που κινδύνευε να πνιγεί στη θάλασσα

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

6 Σχόλια

  1. Αγγελικη

    ποιο σχολιο μου θεωρειται ιδιωτικο και δεν εμφανιζεται δημοσια και για ποιο λογο. και ποσο δημοκρατικο ειναι αυτο για τη δημιουργια σωστης συνειδησης απεναντι στα προβληματα των ζωων , που πληρωνουν τους δικους μας εγωισμους. και ποσο διαμορφωνουν φιλοζωικη αντιληψη τα αιμοβορικα σχολια φιλοζωων προς οσους εγκληματουν προς τα ζωα. ετσι κι αλλιως θεωρω ηρωες οσους παριμστανται ως μαρτυρες σε ελληνικα δικαστηεια για οποιοδηποτε θεμα, απο το πιο μικρο ως το πιο μεγαλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.