Στηρίξτε μας

Η σκυλίτσα που μιλάει και για την ΕΡΤ

26 Ιουνίου 2013 05:43 | Ζωολογικός Τύπος
Η σκυλίτσα που μιλάει και για την ΕΡΤ

Η σκυλίτσα Μάρθα, που έφαγε τη σούπα με τα γράμματα και κατάφερε να μιλήσει, μας προτρέπει και εμείς να μιλήσουμε ανοιχτά για μια ΕΡΤ ορθάνοιχτη, δημόσια και όχι κρατική! Η Μάρθα είναι η πρωταγωνίστρια μιας βραβευμένης σειράς κινουμένων σχεδίων βασισμένη στα ομώνυμα παιδικά βιβλία της Σούζαν Μένταου. Η Μάρθα, το αγαπημένο κατοικίδιο της Έλεν Λορέιν, αρχίζει να μιλά τρώγοντας μια σούπα με τα γράμματα της αλφαβήτας.Εξοπλισμένη με απεριόριστη περιέργεια για τη ζωή, αλλά και έμφυτη ακεραιότητα, πρωταγωνιστεί σε καθημερινές ιστορίες γεμάτες χιούμορ, ενδιαφέροντα χόμπι και παιχνίδι. Έχοντας ως βασικό στόχο τον εμπλουτισμό του παιδικού λεξιλογίου, αλλά και την εκμάθηση συνωνύμων, η σειρά, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 -7 ετών.

Κάθε επεισόδιο αφιερώνεται σε μια συγκεκριμένη έννοια, για τον ορισμό της οποίας χρησιμοποιούνται λέξεις - κλειδιά. Τα τραγούδια των τίτλων ερμηνεύονται στα ελληνικά από τον Στέλιο Μαζιώτη και τη λυρική τραγουδίστρια Έλενα Μαραγκού.

Διαβάστε επίσης:

Τα σκυλιά της ΕΡΤ και οι παράπλευρες απώλειες (βίντεο)

O διαδηλωτής σκύλος ξαποσταίνει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Μαζί με τα σκυλιά τους διαμαρτύρονται για το λουκέτο στην ΕΡΤ

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.