Στηρίξτε μας

Θεσσαλονίκη: Αντέχετε να δείτε πως μια γάτα χαροπαλεύει μετά από φόλα; (Βίντεο)

11 Απριλίου 2013 10:33 | Καταγγελίες
Θεσσαλονίκη: Αντέχετε να δείτε πως μια γάτα χαροπαλεύει μετά από φόλα; (Βίντεο)

Η γάτα παλεύει ακόμα για τη ζωή της

Ο συνεργάτης μας Δημήτρης Ζησόπουλος που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και για την φροντίδα των ζώων μέσω της «Γατοομάδας» εντόπισε χθες στην οδό Παύλου Μελά μια γάτα η οποία είχε φάει φόλα. Το ζώο «πάλευε» με το δηλητήριο και όση ώρα ο Δημήτρης έψαχνε να βρει σε ποιο κτηνιατρείο να τη μεταφέρει – καθώς ήταν 14:00 το μεσημέρι – άφησε την κάμερα του ανοιχτή να τραβάει το μαρτύριο του ζώου.

Επειδή ο ίδιος είναι κινηματογραφιστής αντιλαμβάνεται πολύ καλά τη δύναμη της εικόνας και πως λειτουργούν αυτά τα πλάνα ως αποδεικτικά στοιχεία ενός εγκλήματος που συμβαίνει παντού στον τόπο μας. Το ζώο μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Έτσι θα αντιληφθείτε – όσοι χαρακτηρίζεται γραφικούς ή αργόσχολους τους φιλόζωους – τι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι σε αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα.

Θα σας λυθεί η απορία για το ποιος είναι το κτήνος…

Διαβάστε επίσης:

Αντέχετε να δείτε πως σπαρταράει από τη φόλα ένας σκύλος στο Αμύνταιο Φλώρινας; (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Την γάτα την σκότωσε τελικά το δηλητήριο (βίντεο)

Αποκλειστικό: Χτίσανε ζωντανή γάτα μέσα σε ντουβάρι στη Θεσσαλονίκη! (Βίντεο)

Κομοτηνή: Επικήρυξαν τον δολοφόνο των σκυλιών & δίνουν 3.000 € αμοιβή (βίντεο)

Λιτόχωρο Πιερίας: Ένα σοκαριστικό βίντεο για τις συνέπειες της φόλας στα ζώα

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. Litsa

    ξιδι παιδια ξιδι!εχω σωσει 2 σκυλακια και ενα γατακι ετσι μεχρι στις στιγμης το ξιδι εξουδετερωνει την φολα στο στομαχακι τους!

  2. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως αν πιάσω τέρας με φόλα,θα του την ταίσω,κ λίγο πριν πεθάνει θα τον αφήσω να πάει σε νοσοκομείο,κι αν σωθεί,σώθηκε.Εχω φάει κατά λάθος φυτοφάρμακο κ ξέρω πολύ καλά το τι νοιώθεις.Εύχομαι να σωθεί η γλυκιά μου,εύχομαι να σταματήσει αυτή η νοσηρότητα των "ανθρώπων" απέναντι στη Ζωή.Εύχομαι...

    1. ΓΙΩΡΓΟΣ(MAKAVELI)

      ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΦΟΛΑ ΒΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ? ΠΡΩΤΑ ΒΑΣΑΝΕΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΥΣΤΗΚΟΤΑΤΟ ! ...... Α ΡΕ ΖΩΑ...

  3. Ζησόπουλος

    Το βασικό είναι να έχουμε ένα κουτί πρώτων βοηθειών. Αυτό που έχω κάτω από τη σέλα της μηχανής έχει μέγεθος μεγάλου πορτοφωλιού και περιέχει δυό μικρές σύρριγγες, ένα εμμετικό και τρείς αμπούλες ατροπίνης.
    Όταν βρείτε ζώο σ' αυτή την κατάσταση καλέστε σε κάποιον κτηνίατρο να σας δώσει οδηγίες αφού του περιγράψετε το περιστατικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.