Στηρίξτε μας

Σώος και αβλαβής ζει στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο σκύλος που κακοποιήθηκε από τον ναύτη το 2009 (βίντεο)

24 Μαρτίου 2013 15:31 | Τα καλά νέα
Σώος και αβλαβής ζει στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο σκύλος που κακοποιήθηκε από τον ναύτη το 2009 (βίντεο)

Στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας ζει ο σκύλος Διομήδης, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μετά τη δημοσιοποίηση της κακοποίησης του η οποία έγινε από έναν ναύτη το 2009 πάνω στο ρυμουλκό «Οδυσσεύς Α-425». Η Μαριάννα Χατζή, που εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό (Π.Ν.), και είναι μέλος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας εντόπισε τον Διομήδη και τον φωτογράφισε μαζί με τον ανθυπασπιστή, που είχε χθες υπηρεσία.

Ευτυχώς αν και το ζώο πέρασε προφανώς πολλά στα χέρια κάποιων ναυτών εντούτοις τώρα φροντίζεται από φυσιολογικούς ανθρώπους, που δεν σπάνε πλάκα κακοποιώντας άλλα συναισθανόμενα πλάσματα. Το τι έκανε ο Μ. Ξ. στον Διομήδη μπορείτε να το δείτε εδώ:

Μπορεί να διωχθεί μόνο για τη δημοσιοποίηση του βασανισμού

Επειδή η κακοποίηση συνέβη το 2009 ή και νωρίτερα ο δράστης δεν μπορεί πλέον να διωχθεί γι’ αυτή, γιατί σύμφωνα με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου 4043/2012 («Μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης και άλλες διατάξεις») αυτά τα εγκλήματα μπαίνουν στο αρχείο. Όμως η δημοσιοποίηση του υλικού αυτού στο διαδίκτυο είναι ένα διαρκές έγκλημα και γι’ αυτό μπορεί να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του έστω γι' αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Κακοποιούσε σκυλιά πάνω σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια της θητείας του (βίντεο)

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Νίκη Βουδικλάρη

    Και μου λέτε ότι αυτά τα ανθρωποειδή υπηρετούν ακόμα στο ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό και δεν έχουν τιμωρηθεί παραδειγματικά? Απαράδεκτο,αίσχος!!!!Ντροπιάζουν τον στρατό μας οι ανώμαλοι!!!

  2. Ειρηνη

    Ενταξει απο το νομο δεν μπορει να παθει τπτ.. Το ονοματακι του μπορουμε να το εχουμε?? Αρρωστοι αυνανες δεν εχουν τι να κανουν και τα βαζουν με ενα ζωακι... και οι αλλοι οι μπασταρδοι τραβανε και βιντεο!!!!! Ελεος τους σπας στο ξυλο χαλαρα!

    1. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

      Συμφωνώ απολύτως!Τέρμα οι ανωνυμίες,οι ευγένειες κ τα αρχικά!Γινόμαστε Συνένοχοι έτσι.ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.