Στηρίξτε μας

Πετάει τον σκύλο στο ποτάμι για πλάκα (βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2013 22:50 | Καταγγελίες
Πετάει τον σκύλο στο ποτάμι για πλάκα (βίντεο)

Ο Χρήστος Θ. ανέβασε στις 31 Ιανουαρίου στις 22:33 στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ένα βίντεο, που απεικονίζει κάποιον ο οποίος κρατάει από τον σβέρκο έναν σκύλο και στη συνέχεια τον πετάει μέσα σ’ ένα ποτάμι. Το ζώο μετά την πτώση στο νερό κολυμπάει προς το μέρος του άνδρα, ίσως γιατί τον αναγνωρίζει, ως οικείο πρόσωπο.

Ο φίλος του που κρατάει το κινητό και βιντεοσκοπεί το κατόρθωμα μέσα στα γέλια του τραγουδάει το γνωστό οπαδικό σύνθημα… «είναι τρελός… είναι τρελός». Οι φίλοι του Χρήστου Θ. κάτω από την σχετική ανάρτηση κάνουν like… Ενώ ένας του γράφει: «to 'pes kai to 'kanes».

PotamiPetaeiSkylo

Βέβαια η «πλάκα» και ο «άθλος» έχει νόημα μόνο αν ανέβει στο διαδίκτυο, ώστε να δουν το γεγονός πολλοί ομοϊδεάτες και να γελάσουν με την καρδιά τους… Πόσο αστείο είναι να τρομοκρατείς τα ζώα; Πόσο αστείο μπορεί να είναι αυτό για οποιοδήποτε ζώο; Η καφρίλα μας δεν έχει τέλος;

Το σχετικό βίντεο, που έχει διάρκεια μερικά δευτερόλεπτα, μπορείτε να το δείτε εδώ αφού λόγω των σχετικών αναφορών από το facebook θα κατέβει.

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου στον Έβρο σκοτώνει προστατευόμενα είδη και τα δημοσιεύει στο facebook

Ψαράς από την Κατερίνη κακοποιεί θαλάσσια χελώνα πάνω σε βάρκα και ανεβάζει το βίντεο στο facebook

Κυνηγοί βασανίζουν μέχρι θανάτου αγριογούρουνο και ανεβάζουν το κατόρθωμα τους στο facebook (βίντεο)

Λασίθι: Αθώωσαν τον κυνηγό που βασάνιζε τον λαγό (βίντεο)

Περιέφερε το κομμένο κεφάλι του λύκου πάνω στη μοτοσυκλέτα του!

Ατιμώρητοι οι δράστες που σκότωσαν και κρέμασαν τον λύκο στους Στάβλους Ευρυτανίας

Ανέβασε στο facebook φωτογραφία με το κομμένο κεφάλι λύκου!

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Kαρολος

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα που καθε κομπλεξικο τσογλανι,δημοσιευει βιντεο με το ονοματεπωνυμο του στο διαδικτυο για να το δει οοοολος ο κοσμος,απο Ελλαδα μεχρι Ανταρτικη,εσεις του κρυβετε το ονομα.Αρκετα με την υπερασπιση των ελεηνων και τρισαθλιων τυπων!

  2. LEXEL

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κρυβουμε αυτα τα τσογλανια που μας ξεφτυλιζουν και σαν ανθρωπους αλλα και σαν Ελληνες,ξεμπροστιασμα ΤΩΡΑ!!! γιατι μονο οταν δουν μπροστα τους κανεναν οργισμενο ανθρωπο να τους τριξει τα δοντια ,μονο τοτε ισως να την ακουσουν και να μαζευτουνε λιγο στο καβουκι τους, ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.