Στηρίξτε μας

Προσφέρει το καταφύγιο της στα Μέγαρα για τ’ αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων

26 Νοεμβρίου 2012 16:35 | Τα καλά νέα
Προσφέρει το καταφύγιο της στα Μέγαρα για τ’ αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων σήμερα με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα για την προστασία των αδέσποτων ζώων με τη δημιουργία του Δημοτικού Καταφυγίου για αδέσποτα ζώα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τους τετράποδους φίλους μας.

Το Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.cityofathens.gr, γίνεται πραγματικότητα χάρη στην δωρεά της Ελένης Ανδρέου Γουίν (H.G. Wynne). Θα λειτουργεί στα Μέγαρα στην περιοχή «Καλογήρου Μελίσσια» και θα καλύπτει έκταση 5.162 τετραγωνικών μέτρων.

Αν και η ανακοίνωση δεν εξηγεί αν πρόκειται να κατασκευαστεί κάτι νέο ή αν τα αδέσποτα της πρωτεύουσας θα μένουν στο καταφύγιο που ήδη υπάρχει και λειτουργεί εντούτοις ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Άγγελος Αντωνόπουλος, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της δημοτικής αρχής και του ιδίου προσωπικά προς την κα Wynne για την τόσο σημαντική προσφορά της, η οποία είναι ευρέως γνωστή για το έργο που κάνει βοηθώντας τα ζώα.

Με την πρωτοβουλία αυτή θα εξασφαλίζεται η ομαλή ροή του υλοποιούμενου προγράμματος για τα αδέσποτα ζώα, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των εθελοντών, τόσο των  κτηνιάτρων να χειρουργούν δωρεάν στο ιατρείο του καταφυγίου, όσο και σε φιλόζωους πολίτες, να συνεισφέρουν εθελοντικά στην επί πλέον φροντίδα, εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των ζώων, με απώτερο σκοπό την επιτυχή υιοθεσία  τους.

Διαβάστε επίσης:

Επιστρέφει στη δωρήτρια του το Καταφύγιο Ζώων στα Μέγαρα ο Δήμος Αθηναίων!

Χωρίς ουσιαστική κτηνιατρική περίθαλψη τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων

Ο Καμίνης θυμήθηκε τ’ αδέσποτα λόγω των εκλογών

Επιδεινώνονται τα προβλήματα στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων στα Μέγαρα

Τα έγκλειστα σκυλιά αλληλοσπαράσσονται και ο Δήμος Αθηναίων αδιαφορεί!

 

 

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. μανος

    το συγκεκριμενο βανακι το ειδα στις 14\1\2014 στον προαυλιο χωρο του badminton στο γουδη οπου ειχα βγαλει βολτα τον σκυλο μου περιπου στις 17.00μμ.βγαινει ενας <<κυριος>> ανοιγει τις πισω πορτες οπου πεταει στον δρομο 3 αδεσποτα πολυ ταλαιπωρημενα σκυλια και σηκωνεται και φευγει.παρακαλω ενημερωστε με που μπορω να κανω καταγγελια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.