Στηρίξτε μας

Παλεύουν να σώσουν στα σκυλιά της αδικοχαμένης εκπαιδεύτριας

27 Σεπτεμβρίου 2012 19:24 | Καταγγελίες
Παλεύουν να σώσουν στα σκυλιά της αδικοχαμένης εκπαιδεύτριας

Τρεις φίλες της Τζούλιας Φιλίππου που στις 12 Σεπτεμβρίου σκοτώθηκε σε τροχαίο κάνουν έκκληση για τη σωτηρία των ζώων, τα οποία φρόντιζε η αδικοχαμένη εκπαιδεύτρια σκύλων. Αν και ο αδερφός της Τζούλιας, ο Χρήστος, τονίζει μέσω facebook ότι χθες γείτονες πυροβολούσαν προς τα σκυλιά, η πληροφορία αυτή τελικά δεν επιβεβαιώνεται.

Τα ζώα σαφώς και κινδυνεύουν επειδή οι γείτονες επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τα ξεφορτωθούν και γιατί λήγει η διορία παραμονής τους στο κτήμα που νοίκιαζε η Τζούλια.

Η Θένια Βασιλείου μια εκ των τριών γυναικών που συμμετέχει στην φροντίδα των ζώων – όπως είπε στο www.zoosos.gr – ενημέρωσε το Α.Τ. Κερατέας για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και οι αστυνομικοί δεσμεύτηκαν ότι θα περνούν από εκεί με το περιπολικό για να επιβλέπουν το κτήμα με τα 10 ενήλικα ζώα που βρίσκονται ακόμα εκεί μέχρι να μεταφερθούν σε σπίτια φίλων και πανσιόν.

Η Θένια μαζί με την Μαριάνθη Ζαμπέτα και μια ακόμα φίλη της Τζούλιας μετά το τραγικό τροχαίο έσπευσαν αρχικά να βρουν τους ιδιοκτήτες των σκυλιών - που ήταν υπό εκπαίδευση - για να τους ενημερώσουν, ώστε να τα παραλάβουν  τα ζώα τους, όμως ήρθαν αντιμέτωπες με πολλά προβλήματα. Η Θένια αρχικά δέχτηκε τις απειλές του ιδιοκτήτη του κτήματος που νοίκιαζε η Τζούλια, αφού την κατηγόρησε για διάρρηξη ενώ είχε ανοίξει την πόρτα της αυλής για να διώξει τα ζώα.

Το έργο της φροντίδας των ζώων γίνεται φυσικά δυσκολότερο λόγω έλλειψης χρημάτων για τροφές και φιλοξενία σε πανσιόν μέχρι αυτά να δοθούν για υιοθεσία. Γίνεται έκκληση στην μνήμη της Τζούλιας ώστε ειδικά εκείνοι που βοηθήθηκαν από την ίδια να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Αν θέλετε να βοηθήσετε καλέστε τη Θένια στο τηλέφωνο: 6946345678, email:  [email protected].

Διαβάστε επίσης:

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η εκπαιδεύτρια σκύλων Τζούλια Φιλίππου

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. xristos patra

    Γιωργο σε παρακαλω πολυ για πες μου εσυ τα σεναρια που ειναι πολλα! Γιατι εγω σαν αδερφος της Τζουλιας δεν τα ξερω... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.

  2. MARIA.

    Αυτο ακριβως λεω και εγω.Θαευχοντουσαν να παθει κατι η καημενη η Τζουλια για να ξεφορτωθουν τα σκυλακια της.Υπανθρωποι εντελως!!!!!

  3. Κωστας-Καλλιθεα

    Απο αυτα που διαβαζω φαινετε πως καποιοι στην γειτονια θα παρακαλουσαν κιολας να παθει κατι η Τζουλια....Το ιδιο και αυτος που της νοικιαζε το σπιτι,ο οποιος πηγε να κανει το κλασσικο:Να πεταξει με ελαφρα καρδια τα σκυλακια στον δρομο.....
    Λυπαμαι για τον μεσο νεο-ελληνα αλλα και κωλογερο-ελληνα....Λυπαμαι για την καταντια στην οποια εχει κατρακυλησει....
    Αλλα ξεχασα...Ειναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και νομιζει οτι γαμαει και δερνει οτι εχει απο 2 και πανω ποδια(εννιοτε και ανθρωπους,αν του μπουν στην μυτη)και εχει τριχωμα και δεν ειναι συγγενης του η εστω φιλος του.

    1. Γιώργος

      Πώς μπορείς να κρίνεις αν δεν ξέρεις τι έχει γίνει, εφόσον αντικειμενική ενημέρωση από 10 γραμμές στο διαδίκτυο δεν μπορείς να έχεις ; Τα σενάρια είναι πολλά......

      1. theresa tzitzira

        Posa senaria, diladi? Apo tis 10 grammes fainetai ksekathara oti oute oi geitones oute kan o idioktitis tou ktimatos den exoun tin stoixeiwdi anthrwpia na dwsoun pistwsi xronou wspou na taktopoiithoun ta skylia allou, na vrehtoun oi idioktites kai o,ti allo xreiazetai, gia na eleftherwthei meta o xwros...Antitheta arxisan amesws tis pieseis, giati? Anti na dwsoun ena xeri, narosferthoun gia filoksenia, as poume, pieseis...den sevastikan oute tin tragwdia pou vrike tin kaimeni tin ekpaidevtria..sou fainetai swsto?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.