Στηρίξτε μας

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η εκπαιδεύτρια σκύλων Τζούλια Φιλίππου

12 Σεπτεμβρίου 2012 15:24 | Επικαιρότητα
Σκοτώθηκε σε τροχαίο η εκπαιδεύτρια σκύλων Τζούλια Φιλίππου

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί στις 08:30 στη συμβολή των οδών Λαυρίου και εισόδου Κερατέας έχασε τη ζωή της η εκπαιδεύτρια σκύλων Τζούλια Φιλίππου. Η οικογένεια της Τζούλιας δεν έρχεται μόνο αντιμέτωπη με το βαρύ πένθος για την απώλεια της αλλά και με τα ζώα, που εκείνη είχε αναλάβει. Γι’ αυτό και γίνεται έκκληση σε όσους είχαν εμπιστευτεί την Τζούλια για την εκπαίδευση των σκυλιών τους να σπεύσουν να τα παραλάβουν.

Το προφίλ του αδερφού της στο facebook για να έρθουν σε επαφή μαζί του είναι Xristos Kotsokolos ή καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Τζούλιας: 6983034406. Όσοι την γνώριζαν διαδικτυακά μόνο θα την θυμούνται με το όνομα Giulia Filippou-corleone. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στις 16:00 στον Κάτω Αλισσό στην Πάτρα. Και εμείς εκφράζουμε τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια της και στους οικείους της και ευχόμαστε περαστικά στον άνδρα που τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων. Για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται ανάκριση από την Τροχαία Κερατέας.

Φωτογραφία: http://newspata-artemida.blogspot.gr

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. Katerina Zoura

    Πόσο λυπάμαι Μαριάννα για την Τζούλια. Καλό ταξίδι Τζούλια, τα συλληπυτήρια μου στην οικογένεια της και στους αγαπημένους της. Καλό ταξίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.