Στηρίξτε μας

Επιτρέψτε στα παιδιά σας να μεγαλώσουν αγαπώντας τα ζώα

28 Ιουλίου 2012 15:16 | Στιγμιότυπα
Επιτρέψτε στα παιδιά σας να μεγαλώσουν αγαπώντας τα ζώα

Ο Φίλιππος είναι μόλις δύο ετών. Το Σέττερ της οικογένειας φαντάζει σαν γίγαντας στα μάτια του μωρού, που όμως ψάχνει κάθε αφορμή για να το χαϊδέψει. Δείτε το βλέμμα του μικρού και το πως κοιτάει τον σκύλο. Παρατηρήστε πως ο σκύλος απολαμβάνει το χάδι του παιδιού. Από καλλιτεχνικής απόψεως η φωτογραφία δεν λέει τίποτα. Έχει μόνο λάθη. Όμως αποτυπώνει με απόλυτο τρόπο την αγάπη αυτού του παιδιού για τον σκύλο του.Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη συναρπαστική εμπειρία μεγαλώνοντας με ζώα, για να μάθουν, να αγαπούν τα ζώα, να τα σέβονται και να μην τα φοβούνται. Μόνο τα παιδιά μας θα βάλουν τέλος στα εγκλήματα εις βάρος τους, οι προηγούμενες γενιές δεν εκπαιδεύονται, μόνο παραδειγματίζονται από τις ποινές, που επιβάλλονται στους εγκληματίες, οι οποίοι τα κακοποιούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

«Tα ζώα δεν είναι παιχνίδια» το ενημερωτικό βίντεο της Ζ.Ε.Η.

Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια! Δεν τα πετάμε μόλις «χαλάσουν»!

Η εγκατάλειψη ζώων είναι ποινικό αδίκημα!

Οδηγίες για το πως κάνουμε καταγγελία σε όσους έχουν ζώα να ζουν μονίμως σε μπαλκόνια και ταράτσες

Είναι παράνομο να έχουμε χερσαίες χελώνες σε κήπους, αυλές, μπαλκόνια, ταράτσες!

Οι νόμοι που προστατεύουν τα ζώα

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την κακοποίηση ζώων

Νόμος 4235/2014: Επιτρέπεται να ποτίζουμε και να ταΐζουμε τα αδέσποτα ζώα!

Η Αμερικανική Επιθεώρηση Παιδιατρικής «απαντάει» στις ανοησίες του διοικητή…

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Ted

    Η μπέμπα μας είναι 5 μηνών κ μεγαλώνει από την πρώτη μέρα μαζί με τον σκύλο μας.Με το που έμεινε έγκυος η γυναίκα μου άρχισε ο βομβαρδισμός να δώσουμε τον σκύλο γιατί θα φάει το μωρό από τη ζήλια του,αφού δεν έπιασε αυτό λέγανε ότι θα αρρωστήσει τους γράψαμε κανονικά είναι υγιέστατη κ εμείς πολύ χαρούμενοι που δεν ακούσαμε κανέναν ούτε το γυναικολόγο!!

  2. ελενη χριστοπουλου

    Με τον ερχομο του παιδιου μου στο σπιτι αποφασισα πως θα ηταν αδικο για εκεινη να ειναι μονη χωρις εναν 'καλυτερο' φιλο!Και ετσι πηραμε την αποφαση να υιοθετησουμε ενα σκυλακι με τον συζηγο.Ο Διας μου ειναι τωρα 6 μηνων και μεγαλωσε μαζι με την 10 μηνων κορη μου!ειναι μαζι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και πιο αληθινη και αγνη σχεση δεν εχω ξαναδει!Τον λατρευουμε ολοι και ειναι πια μελος της οικογενειας!Εχω αλλαξει πρωτα εγω σαν ανθρωπος ζωντας με εναν τετραποδο φιλο και ευελπιστω και η κορη μου να παρει τις σωστες βασεις για να γινει καλυτερος ανθρωπος και να μαθει να σεβεται και να αγαπα τα ζωα...ειναι το πρωτο πραγμα που οφειλουμε να μαθουμε στα παιδια μας απο μωρα...!!!!

  3. Theresa Tzitzira

    EGW EIMAI HAPO TIS KORES EKEINES POU MEGALWSAN ETSI OPWS MEGALWNOUN TA PAIDIA TWN 2 MAMADWN POU EGRAPSAN EDW, KAI PREPEI NA PW ENA MEGA;O EFXARISTW STH DIKH MOU MAMA POU TOSA XRONIA PRIN, KAI MALISTA SE MIA EPOXH POU H FILOZWIA STHN ELLADA THEOROUNTAN KATI EKKENTRIKO, KTI POU KAN OUN OI KSENOI (H MAMA MOU GERMANIDA), ALLA GIA TOUS ELLHNES MALLON "BRWMIKH" ASXOLIA, MAZEVE AI PERIETHALPE TIS GATOULES THS GEITONIAS & META KAI SKYLIA. APO MIKROULA THYMAMAI TON EAVTO MOY PERIKYKLWMENH APO ZWA, H AGAPH POU PHRA KAI TO POSO KALH (KAI ASTEIA POLLES FORES) SYNTROFIA EITAN GIA MENA KAI TON ADELFO MOU DEN PERIGRAFETAI, MONO OSOI EZHSAN ME ZWA TO KATALAVAINOUN...SYNEXIZOUME KAI EMEIS THN PARADOSH, O ADELFOS MOU KAI EGW, DEN THA MPOROUSA NA ZHSW XWRIS ZWA GYRW MOU, TOUS KALOUS,PISTOUS, STORGIKOUS MOU FILOUS...

  4. Chris

    Έχω μια κόρη 7 μηνών. Την 1η ημέρα που μπήκε σπίτι την υποδέχτηκε μια μουσούδα που τη μύριζε με προσοχή και τρυφερότητα. 7 μήνες τώρα συνυπάρχει χωρίς κανέναν αποκλεισμό και περιορισμό με την 3 ετών σκυλίτσα μας. Δεν άλλαξε τίποτα στη συμπεριφορά μας προς τη σκυλίτσα η οποία υπομένει υπομονετικά τα λίγο άγαρμπα χάδια του μωρού. Κάμια πόρτα ούτε κάγκελο μπήκε μεταξύ τους καθώς από μόνη της η σκυλίτσα μας ήξερε ακριβώς πως να φερθεί και το αποτέλεσμα είναι ένα μωρό ερωτευμένο με το σκυλί, υγιέστατο και χαρούμενο.

    Αφήστε τα παδιά σας να ζήσουν με ζώα, θα γίνουν απείρως καλύτεροι (και πιο υγιείς όπως δείχνουν οι ιατρικές έρευνες) άνθρωποι.

  5. Πεννυ Καρεα

    Η φωτογραφία δείχνει δυστυχώς πόσο ανάγκη έχει ο ένας από τον άλλον αλλα δυστυχώς μία πόρτα, ένα κάγκελο, ένα τζαμί πάντα τα εμποδίζει να απολαύσουν αυτή την μοναδική σχέση, την μοναδική αγάπη! Πρέπει ο κόσμος που δεν γνωρίζει να έχει την δίψα για να μάθει και αυτός που ξέρει να έχει την δίψα να μεταφέρει την γνώση του! Είμαι μία ευτυχής μητέρα μία εικοσαμηνης κουκλιτσας και 7 υπεροχων τεταποδων. Όλοι οι σκύλοι μας ζουν μέσα στο σπίτι μας και είναι οι καλύτεροι φίλοι της κόρης μας. Οι στιγμές που απολαμβάνουμε είναι παρα πολύ συγκινητικες και πέρα για πέρα αληθινές. Δεν υπάρχει πιο αγνή σχέση απο αυτήν του παιδιού και του σκύλου και τα οφέλη για το παιδι αμέτρητα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.