Στηρίξτε μας

Γλύτωσαν και ο Έλληνας που έβγαλε τα μάτια του σκύλου και ο Αλβανός που σκότωσε τον Ρήγα στο Μοσχάτο

26 Μαρτίου 2012 08:04 | Επικαιρότητα
Γλύτωσαν και ο Έλληνας που έβγαλε τα μάτια του σκύλου και ο Αλβανός που σκότωσε τον Ρήγα στο Μοσχάτο

Από τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου 4043/2012 «Μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης και άλλες διατάξεις» καλύπτεται ο εγκληματίας, που το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου 2011 σκότωσε στην οδό Μιαούλη 69 στο Μοσχάτο χρησιμοποιώντας λοστό τον σκύλο Ρήγα και τραυμάτισε τον σκύλο Δούκα.

Αν και ο δράστης (αλβανικής καταγωγής) καταδικάστηκε στις 9 Ιανουαρίου 2012 πρωτόδικα από το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας με 9 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, ποινή εξαγοράσιμη με 20 ευρώ για κάθε μέρα και με χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, τελικά δε θα καταβάλλει για το φριχτό έγκλημα, που διέπραξε, ούτε το χρηματικό πρόστιμο, ούτε το ποσό της εξαγοράς της ποινής!

Όπως έχει ήδη δημοσιεύσει το www.zoosos.gr σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4043/2012 τα ποινικά αδικήματα για τα οποία απειλείται ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος και έχουν τελεστεί έως 31/12/2011 μπαίνουν στο αρχείο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι όλες οι υποθέσεις για κακοποίηση ζώων, που τελέστηκαν έως τις 31/12/2011 και εκκρεμούν μπαίνουν στο αρχείο. Θυμίζουμε, ότι βάσει αυτού του νόμου μπαίνει στο αρχείο και η υπόθεση του βοσκού, Κ. Τζ., κάτοικου Ελούντας, που στις 6 Νοεμβρίου 2010 έβγαλε τα μάτια του σκύλου του, μπροστά στον 16χρονο γιο του!

Διαβάστε επίσης:

8.500 ευρώ θα πληρώσει ο εγκληματίας που σκότωσε τον Ρήγα και κακοποίησε τον Δούκα στο Μοσχάτο

Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο που καλύπτει τη δίκη του εγκληματία ο οποίος τσάκισε δύο σκυλιά στο Μοσχάτο (βίντεο)

Ο Αλβανός, η Χρυσή Αυγή και το φριχτό έγκλημα εις βάρος των ζώων στο Μοσχάτο (βίντεο)

Οι Έλληνες ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος εναντίον σκύλου στο Μοσχάτο θα τιμωρηθούν; (Βίντεο)

Έκκληση για το παράλυτο σκυλί που ζει στο Μοσχάτο και σέρνεται στην άσφαλτο (βίντεο)

Σκότωσε και κρέμασε το γατάκι στα κάγκελα πολυκατοικίας στο Μοσχάτο

Έκκληση για την προσφορά ζωοτροφών για τ’ αδέσποτα του Ταύρου

Καταδίκασαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου για την παθητική κακοποίηση του ζώου του στον Ταύρο (βίντεο)

Δικάζεται ο άνδρας που άφηνε τον σκύλο του χωρίς τροφή και νερό να αργοπεθαίνει άρρωστος στην αυλή του στον Ταύρο

Μικρή ποινή για την γυναίκα που κακοποιούσε επί 7 χρόνια το σκυλί της στο Μοσχάτο

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

31 Σχόλια

  1. nosferatou

    χωρις αγωγη ρουφιανος κομπλεξικος βλαμενο κομπλεξικος αλβανολατρης και ζηλοφθωνος ,εγκληματιας και μετα παει στην εκλησια

  2. Rania

    Την ίδια τύχη θα έχει και αλήτης που σκότωσε στην Κω το σκυλάκι που γαύγιζε με όπλο μπροστά στα μάτια συναδέλφου μου και μετά το πέταξε στο πηγάδι. Του έγινε μήνυση από τον συνάδελφο μου αλλά ούτε λέξη από εκεί και πέρα για το τι συνέβει και σε αυτή την περίπτωση

  3. Δημητρης

    ΟΣΟΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΕ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑΑΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ,ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΚΑΤΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΕ-ΚΥΡΙΑ ΠΘΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΛΟΣΤΟ Η ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΦΟΛΛΑ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ Η ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΩΣΟΥΝ,2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΩΣ???

  4. Κατερίνα

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο.Δεν μπορώ να αισθάνομαι περήφανη που είμαι άνθρωπος με όλα αυτά που κάνει αυτό το είδος.Το σκυλί μου είναι το μόνο πλάσμα που νιώθει τα πάντα ενώ κανένας ανθρωπος γύρω μου δεν μπορεί!!!

    1. Κατια

      Οχι,συμφωνα με το νομο επρεπε να τους ειχαμε σκοτωσει πριν τις 31/12/2011,για να μπει ο φονος τους στο αρχειο!!!Α ρε ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!

  5. Natasa Tsimpoli

    Τι να πω??? ΕΛΕΟΣ!!!!! Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι. Ντροπή, ξεφτίλα. Πρέπει δηλαδή να φτάσουμε στην αυτοδικία??? Εκεί θα καταλήξουμε!!!! Θέλουν κρέμασμα και αυτά τα καθάρματα αλλά και τα ανέστητα γουρούνια που υπογράφουν παραγραφές. Τι θα πει παραγραφή?? Βαλ' τε τους μέσα για λίγο, ταΐστε τους, ποτίστε τους και μετά βγάλτε τους στην κοινωνία να κάνουν και χειρότερα αίσχη. Εγκλημάτησες? Θα πληρώσεις!!! Έτσι πρέπει μπας και φοβηθεί και κανένα άλλο καθίκι με αντίστοιχα ένστικτα.

  6. MARIA.

    Αυτο που συμβαινει ειναι πραγματικα αισχος.Και η ψυχολογια του παιδιου που ειδε τον πατερατου να βγαζειταματια του σκυλου του?Κατοπιν μιλανε για ψυχολογια παιδιων.Οταν υπαρχει τετοια μη δικαιοσυνη που δεν λογαριαζεικαν την ψυχικη υγεια ενος παιδιου γιατι για την ψυχικη του υγεια προκειται οταν βλεπει τον πατερα του νακανει αυτο τοκακουργημα τι να πειτοτε κανεις?Τοτε για ποια ψυχολογια των ευαισθητων παιδιων μιλαμε?

  7. Chris

    Περιμενε κανεις κάτι διαφορετικό? Είμαστε ένα κράτος τελείως μπάχαλο που κατοικείται από ένα τσούρμο γελοίους και απολίτιστους έλληνες και μη. Όσοι αποτελούν εξαίρεση είναι τραγικά μικρή μειοψηφία. Στη λαμογιά και την πονηριά είμαστε πρώτοι ενώ στην παιδεία και τον πολιτσμό τελευταίοι. Το ζει κανεις συνεχώς στην καθημερινότητα του.

    Εύχομαι πραγματικά να έρθουν 50 μνημόνια και 100 ΔΝΤ, να ρημαχθεί αυτό το τσούρμο ηλιθίων που κατοικεί αυτό τον τόπο μπας και βρει μετά την ησυχία του.

    Μέχρι τότε απλά ελπίζω να βασανιστούν όσο το δυνατό λιγότερα ζώα από τους βάρβαρους και φυσικά τελικά θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως η μόνη απονομή δικαιοσύνης όπως μας κατάντησαν είναι η αυτοδικία...

  8. Aretoussa

    Αυστηρά για άτομα με νοημοσύνη και ευαισθησίες...
    [Έστω και αν δεν είναι κάποιος vegan, οπωσδήποτε αξίζει να διαθέσει 71' από τη ζωή του για να διευρύνει το μυαλό του - ίσως έτσι καταφέρουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικότερα και τα καημένα τα ζώα...]
    http://youtu.be/37GRXaIgVwY

  9. flora

    Αυτοδικία και οχι μόνο στους εγκληματιες αλλά και στους πολιτικούς και σε αυτούς που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους που απαλάσουν τους εγκληματίες.
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!

  10. deva

    να ξεκινησει-χτες-μια χοντρη καμπανια να μην πατησει τουριστας το ποδι του στην ξεφτιλισμενη χωρα...με γραμμα θα εξηγουν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στους....αρμοδιους.

  11. warptheory111

    Τί περιμένουμε σε μια χώρα γενικευμένης ατιμωρησίας; Σε μια χώρα όπου αυτοί που ειλικρινά προσπαθούν και προσφέρουν μένουν στάσιμοι, γελοιοποιούνται ή αντιμετωπίζουν το νεοελληνικό ψώνιο ενώ τα λαμόγια επιβραβεύονται με κάθε τρόπο;

  12. anetadel

    προσπαθωντας να καταλαβω ολο αυτο το θεοτρελλο που συμβαινει,εστω οτι λογω αποσυμφορεσης δεν θα μπουν φυλακη,υπαρχει καποιος ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ γιατι δεν θα πληρωσουν το προστιμο ,ενω μαλιστα σκιζουν τις κιλλοτες τους για να εχει το κρατος εισοδηματα?Παρακαλω ,ενας που να ξερει ,πριν τρελλαθουμε εντελως ,να μας πει γιατι δεν θα πληρωσουν.

  13. Γιώργος Κ.

    ΕΛΕΟΣ πια.!!!!
    Ποτέ δεν ενοιωσα τόσο αηδία και αποτροπιασμό γιαυτό το κράτος
    Προσπαθούμε και προσπαθούμε, και ελπίζουμε κάποτε να γίνουμε ένα ευρωπαϊκό κράτος, αλλα ότι και να κάνουμε, πέφτει το κενό.
    Παραμένουμε Τουρκόσποροι, ναι, ραγιάδες, με συνήθεις και πράξεις άλλων εποχών, απολίτιστοι και αγροίκοι.Και θα συμφωνήσω με τη φίλη Σωτηρία: Ποια αυτοδικία.?? Που όλοι έχουμε δει ζώα να βασανίζονται και κανείς δεν κάνει τίποτα. Κλείνει τα αυτία του και το αφήνει για τον επόμενο.Που όλοι έχουμε δει ενα πεινασμένο αδέσποτο στο δρόμο..και ποιός σταματάει να το ταίσει..? "Αστο" λένε,"εδώ κάποιος του δίνει κάτι" Και όποιος το κάνει και το ταίσει,θεώρειται γραφικός.
    Ημουν κάποτε πολύ θετικά σκεπτόμενος και πίστευα ότι αλλάζουμε..Εχω πλέον απογοητευτεί..
    Δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ

  14. ΜΑΡΙΖΑ ΚΟΝΤΟΥ

    ΕΥΓΕ ΜΑΣ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ....ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛ. ΑΘΗΝΩΝ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

  15. mitsi glynou

    δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε αυτή την χώρα!
    δεν υπάρχει τίποτα! Ούτε αξιοπρέπεια, ούτε δικαιοσύνη, ούτε ασφάλεια!
    κάθε καρυδιάς καρύδι κυκλοφορεί και όσο σαπιος είσαι τόσο και έχεις τις περισσότερες
    προυποθέσεις να ζεις στην ελλάδα!

  16. Σωτηρία

    Τυχερά τα δυο μεγάλα κόμματα για κάποιους τιποτένιους παλιάνθρωπους ψηφοφόρους τους. αυτό δεν γίνεται πάντα? ψηφίζονται ρυθμίσεις για να βολεύουν κάποιους και όχι για να τηρείται η δημοκρατία και το σύνταγμα και αυτοί οι κάποιοι αποτελούν μεγάλα μπουμπούκια της κοινωνίας. Τώρα για αυτοδικία ποιοι θα την αναλάβουν αυτοί που άκουγαν τα ουρλιαχτά των ζώων από τα μπαλκόνια και δεν κουνήθηκαν να πάνε να τα βοηθήσουν?
    και το δίδαγμα όλης της ιστορίας? σ' αυτή τη χώρα της ντροπής μπορείς να συμπεριφέρεσαι με όση κτηνωδία θέλεις και η πολιτεία θα σε ανταμείψει.

  17. Πόπη Παπακωνσταντίνου

    Για όνομα του Θεού!!!!Έλεος πιά!!!Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο Έλληνας πολίτης δε νιώθει ασφάλεια και προστασία από το κράτος και το εχθρεύεται...Αν αυτό δίνει την ελευθερία στον κάθε διεστραμμένο να ξεγλιστρά ατιμώρητος...πού να στραφεί πια ο πολίτης;;;;

  18. Ελενη Λέχυ

    Το σύστημα δικαιοσύνης στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Είναι δυνατόν οι κακοποιοί, κλέφτε, εγκληματίες, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι
    υπερασπιζόμενοι απο την δικαιοσύνη????
    Φτου, έχουμε και εισαγγελέα για την υπεράσπιση των ζώων.
    Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα.
    Αυτοδικία? ΝΑΙ!!!!

  19. Ελένη Αποστολοπούλου

    Συμφωνώ με την αυτοδικία!!!Αν περιμέναμε από τα υπαλληλάκια της μπανανίας που λέγεται Ελλάς να κάνουν κάτι....σωθήκαμε!Στην Τουρκία, που τους θεωρούμε και υποδεέστερους....,έχουν κι αυτοί πρόβλημα με τις φυλακές και γι'αυτό πήραν άλλα μέτρα.Για παράδειγμα ένας παιδόφιλος- παιδεραστής δεν πάει φυλακή πλεον, (να τον πληρώνουν???δεν είναι κορόιδα..)τους ευνουχίζουν με μια ειδική ένεση.Να δω μετά, ξανατολμάει κανείς????Ετσι λοιπόν, αν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα, λύσεις υπάρχουν..Η πολλή δημοκρατία βλάπτει και δυστυχώς βλάπτει αυτούς που συνήθως δεν φταίνε...

  20. Sophia P

    Ελλας το μεγαλείο σου... Πότε θα εφαρμοστουν επιτέλους οι νόμοι; Τι νομικό πλαισιο ειναι αυτό που αρχειοθετεί περσινές υποθεσεις, που στην ουσία έγιναν πριν λίγους μήνες;Γιατί δεν εφαρμοζεται η περσινή του καταδίκη δηλαδή; Μετά αυτοδικείς όπως σχολιαζει ο φίλος Κώστας και σου λένε φταιει ο φονιάς.....

  21. κωστας

    γιαυτο σας λεω αυτοδικια !!! να χαιρομαστε τη δικαιοσυνη !!! παντα στο πλευρο των αδυνατων ... διαχρονικα .... ευγε

    1. E.

      ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ εσυ με την αυτοδικία! Σε ακούσαμε, τι τσιρίζεις? Λες και λες και τιποτα ενδιαφέρον. ...αυτοδικία ...και αυτοδικία!! ...ειναι σαν να λες γυριστε την πλατη στην ΠΙΣΤΗ ...στη δικαιοσύνη. Απαίτηση για απόδοση δικαιοσύνης, και οχι αυτοδικια...γιατι μετα την αυτοδικια, το χάος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.