
Ακόμα μια γάτα νεκρή με εμφανή τα σημάδια της δηλητηρίασης εντοπίστηκε σήμερα 20 Απριλίου μέσα στο σπιτάκι της στην πυλωτή πολυκατοικίας στου Παπάγου Αττικής στη διασταύρωση των οδών Χατζηκωνσταντή και Λάρνακος. Το έγκλημα έκανε γνωστό η Αδριανή Γαϊτάνα με ανάρτηση της στο facebook.
Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα τρεις γάτες έχουν βρεθεί νεκρές εκεί. Στην πυλωτή ζουν δεκάδες αδέσποτες γάτες κατά κύριο λόγο αστείρωτες και ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού οφείλει άμεσα να προχωρήσει στη στείρωση τους ώστε τα ζώα να μην αναπαράγονται και να μην στοχοποιούνται.
Είναι το τρίτο ζώο που βρίσκεται νεκρό εκεί από τις 14 Απριλίου...
Τι επισημαίνει ο Δήμος
Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού δίνει οδηγίες στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που βρουν ζώα νεκρά δολοφονημένα από φόλες.
Διαβάστε επίσης:
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr










