Στηρίξτε μας

Υπερήλικας ξυλοκοπούσε κουτάβι στην αυλή του σπιτιού του στη Νέα Καλλικράτεια

30 Απριλίου 2016 21:59 | Καταγγελίες
Υπερήλικας ξυλοκοπούσε κουτάβι στην αυλή του σπιτιού του στη Νέα Καλλικράτεια

Από τα χέρια του υπερήλικου άνδρα, που μ’ ένα ξύλο κοπανούσε επανειλημμένα το κουταβάκι, το οποίο βλέπετε και ζυγίζει μόλις 1.700 γραμμάρια, κατάφεραν να το πάρουν δύο γυναίκες και να το σώσουν από τον ξυλοδαρμό στο κέντρο της Νέας Καλλικράτειας στη Χαλκιδική την Κυριακή 24 Απριλίου.

NeaKallikrateiaXalkidikisXylodarmosKoutaviou (6)Το αιμάτωμα στο μάτι του κουταβιού λίγο μετά τον ξυλοδαρμό του...

Οι αυτόπτες μάρτυρες αφού τσακώθηκαν μαζί του και τον σταμάτησαν στη συνέχεια τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία. Εντούτοις οι άνδρες του Α.Τ. της Νέας Καλλικράτειας δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο, που σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr μετά το έγκλημα και τη μήνυση το απόγευμα της ίδιας ημέρας ψώνιζε ανενόχλητος ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς του… Έτσι το χρονικό όριο της αυτόφωρης διαδικασίας πέρασε...

Για τη φροντίδα του κουταβιού ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Νέας Προποντίδας η οποία και παρέλαβε το κατατρομαγμένο σκυλάκι το οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καν απογαλακτιστεί αφού δεν ήξερε να τρώει στερεά τροφή. Το ζώο στις 26 Απριλίου μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο κτηνίατρος, που το εξέτασε, διαπίστωσε ότι έχει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα στο μάτι από τα χτυπήματα.

 

Το μικρό πλέον αναρρώνει στο σπίτι εθελόντριας και οι κάτοικοι της περιοχής που νοιάστηκαν αναμένουν να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση καθώς η ηλικία του δράστη (ή η ασθένεια – μη ψυχική – από την οποία πάσχει) δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τέτοια εγκληματική συμπεριφορά. Η Μπιζού είναι μόλις δυόμιση μηνών, ασφαλής και στις 28 Απριλίου εξετάστηκε από κτηνίατρο του Δήμου Νέας Προποντίδας ο οποίος επισήμανε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο πλέον.

«Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο οι γιατροί όσο και οι φιλόζωοι πολίτες που αντίκρισαν την τοσοδούλα Μπιζού, μας είπαν πως τέτοιου είδους περιστατικά δεν έχουν να κάνουν με την συμπάθεια ή αντιπάθεια στα ζώα, αλλά με αποτρόπαια και ειδεχθή πράξη...Το κουταβάκι μας είναι τόσο τρομαγμένο όσο ένα μικρό παιδί μετά από καταιγίδα. Την πρώτη μέρα δεν κουνήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ δεν έφαγε, δεν ήπιε και ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ ήταν καρφωμένο στο βλέμμα του» επισημαίνει η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Νέας Προποντίδας.

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαν τον σκύλο με ανοιγμένη τη μουσούδα στα δύο στη Νέα Προποντίδα

Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής: Πυροβόλησε τον σκύλο παραλίγο να πετύχει και τους ανθρώπους

Χαλκιδική: Τον συνέλαβαν επειδή κοπάνησε με λοστούς τα κουτάβια

Απαγχόνισαν γάτα στα Νέα Μουδανιά

Μουδανιά Χαλκιδικής: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τα αδέσποτα

Φόλα και σε παιδική χαρά; Μα φυσικά, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής!

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Χαλκιδικής απείλησε φιλόζωη επειδή ταΐζει τα αδέσποτα

Φιλόζωοι και Αστυνομία είχαν προειδοποιήσει τον άνδρα που βάζει φόλες στην Καλλικράτεια

Μουδανιά: Πνίγουν τα σκυλιά με συρμάτινες θηλιές!

Χαλκιδική: Καταδικάστηκε εκείνη που αγαπά τα ζώα και όχι αυτοί που τα δηλητηριάζουν!

Πρόγραμμα στειρώσεων σε εξέλιξη στη Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Αννα

    Τριάντα χιλιάρικα διοικητικό πρόστιμο και αλλά δέκα η εξαγορα της φυλακής σύνολο ΣΑΡΆΝΤΑ ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ κι αν δεν εχει πληστηριασμος στο σπιτι του κι αν προλαβει να αποδημησει στο γερο διαβολο, τα χρέη στα παιδιά του! Αμην!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.