Στηρίξτε μας

Αγρίνιο: Καταδικάστηκε με αναστολή ο άνδρας που κοπάνησε αδέσποτα στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας

15 Σεπτεμβρίου 2014 19:25 | Καταγγελίες
Αγρίνιο: Καταδικάστηκε με αναστολή ο άνδρας που κοπάνησε αδέσποτα στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας

Mε 5.000 χιλιάδες ευρώ χρηματική ποινή και ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου ο 45χρονος άνδρας από τον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας που έσπασε ένα σκουπόξυλο πάνω στα αδέσποτα σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες σύμφωνα με το σωματείο «Φίλοι των Ζώων Δήμου Αγρινίου».

GalatasAitoloakarnaniasSkylos2014

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου του 2014 στο Γαλατά Ναυπακτίας στην Αιτωλοακαρνανία μπροστά από το πατρικό σπίτι της Ντέμου Σπυριδούλας, που είναι πρόεδρος του σωματείου «Φίλοι Των Ζώων Δήμου Αγρινίου». Ο 45χρονος βλαστημούσε και φώναζε τα σκυλιά και απειλούσε την κα Ντέμου λέγοντας ότι θα την κρεμάσει στα κάγκελα του σπιτιού της επειδή την θεωρεί υπεύθυνη για την ύπαρξη των αδέσποτων έξω από το σπίτι της επειδή τα ταΐζει.

Στη συνέχεια πήγε σπίτι του, πήρε ένα σκουπόξυλο και χτύπησε τα αδέσποτα διαδοχικά, το ένα από αυτά στην πλάτη μέχρι που κοντάρι της σκούπας έσπασε. Η κα Ντέμου κάλεσε την Αστυνομία και συνέλαβαν τον δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κρατήθηκε στο κρατητήριο, δικάστηκε και καταδικάστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου.

SkyloiGalatasNafpaktias

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η κα Ντέμου είχε απειληθεί ξανά από τον δράστη αλλά και από άλλους. Ενώ είχε βρει στο παρελθόν αρκετά ζώα που φρόντιζε δηλητηριασμένα και εδώ μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ.

Τα αδέσποτα για την ώρα είναι καλά στην υγεία τους αλλά ο κίνδυνος γι’ αυτά παραμένει όσο βρίσκονται στο δρόμο και αποστράτευα. Ο δράστης έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.

Διαβάστε επίσης:

Γαλατάς Αιτωλοακαρνανίας: Εξόντωσαν με φόλες τις δεκάδες γάτες που φρόντιζε

Μαζική δολοφονία ζώων με φόλες ξανά στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.