Στηρίξτε μας

Κορυδαλλός: Η Αστυνομία άνοιξε το σπίτι και σώθηκαν γατιά και παπαγαλάκια

20 Φεβρουαρίου 2015 13:09 | Επικαιρότητα
Κορυδαλλός: Η Αστυνομία άνοιξε το σπίτι και σώθηκαν γατιά και παπαγαλάκια

Νωρίτερα σήμερα το πρωί το Α.Τ. Κορυδαλλού Αττικής άνοιξε τελικά το σφραγισμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Κρέσνας 16 και απελευθέρωσε τις γάτες και τα παπαγαλάκια, που ζούσαν έγκλειστα εκεί χωρίς τροφή και νερό από τις 10 Φεβρουαρίου, μετά την δολοφονία των ιδιοκτητών τους.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά το σχετικό δημοσίευμα του www.zoosos.gr καθώς η Μάρθα Πουλτίδου – γνωστή για το φιλοζωικό της έργο – ενημέρωσε τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής, Κώστα Μιχαιρίνα, και ζήτησε τη συνδρομή του ώστε να σωθούν τα ζώα.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Κορυδαλλού άνοιξαν το σπίτι και βρήκαν ευτυχώς ζωντανές τις γάτες, οι οποίες βγήκαν αμέσως στην αυλή και έπεσαν με τα μούτρα στο φαγητό που έβαλαν οι γείτονες.

Στο Αστυνομικό Τμήμα μεταφέρθηκε και ένα κλουβί με τρία παπαγαλάκια δύο εκ των οποίων ήταν ακόμα ζωντανά. Ο Νίκος Τσολιάς, που επικοινώνησε με το www.zoosos.gr χθες το βράδυ ζητώντας βοήθεια για το θέμα, μας εξήγησε ότι θα αναλάβει τη φροντίδα των γατιών καθώς γνώριζε την ιδιοκτήτρια τους.

Μας ευχαρίστησε μάλιστα για το ενδιαφέρον καθώς εδώ και μέρες προσπαθούσε ανεπιτυχώς να πείσει τους αστυνομικούς να ασχοληθούν με τα ζώα  που κινδύνευαν.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι είναι εξαιρετικά λυπηρό για ένα τέτοιο θέμα να πρέπει να ενημερώνεται υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. για να παρέμβει, επειδή οι αστυνομικοί ή δεν γνωρίζουν τη νομοθεσία, ή δεν συνεργάζονται με τις εισαγγελίες ή δεν θέλουν να ασχοληθούν με τέτοιες υποθέσεις καθώς τις θεωρούν υποδεέστερες.

Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση για τις γάτες που κλειδώθηκαν στο σπίτι μετά την δολοφονία των ιδιοκτητών τους

Στο σπίτι της γύρισε η σκυλίτσα που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό

Βελτιώνεται η υγεία της σκυλίτσας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό

Τον είδαν να πυροβολεί γάτες στο προαύλιο των Φυλακών Κορυδαλλού

Δήμος Κορυδαλλού: Ε.Δ.Ε. για τον υπάλληλο που προσπάθησε να πετάξει τον σκύλο στο απορριμματοφόρο

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

13 Σχόλια

  1. EUGENIA

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ !!!!! ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ !!!!!ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ (30.000Ε ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ)!!!!!!!ΕΥΓΕ Κε ΤΣΟΛΙΑ !!!!!!!!!

  2. lou

    αυτα που γραφετε ειναι ανακριβιες απο οτι ξερω αλλοι τρελαναν στα τηλεφωνα την αστυνομια αλλοι πηγαν και εσωσαν τα ζωα και οχι η κυρια πουλτιδου μπορειτε να ενημερωθητε απο το α.τ. κορυδαλου

  3. ΜΑΡΙΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ: ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

  4. Γιουλη Παρασκευα

    Ευγε & πολλα μπραβο στην Κα. Μαρθα Πουλτιδου που φροντισε αυτο το θεμα. Λυπηρο και τραγικο ομως το γεγονος να μην κανει η Αστυνομια το αυτονοητο, δηλαδη την δουλεια της...και να πρεπει να επεμβαινει ανθρωπος που εχει προσβαση σε υψηλοβαθμο στελεχος...Αραγε ο γενικος Αστυνομικος Διευθυντης ποια απαντηση θα ειχε να μας δωσει για την αδιαφορια του Αστυνομικου τμηματος ? ( οχι μονο του συγκεκριμενου, αλλα ολων !!! )

  5. Μαρια

    Ολα αυτα τα ζωα τι εγιναν μετα;ποιος τα αναλαμβανει;με ενδιαφερει γιατι υπαρχει μια αντιστοιχη περιπτωση που εχω υπ´οψιν μου
    Ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.