Στηρίξτε μας

Βελτιώνεται η υγεία της σκυλίτσας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό

1 Ιανουαρίου 2015 12:05 | Τα καλά νέα
Βελτιώνεται η υγεία της σκυλίτσας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό

Την σκυλίτσα που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό και νοσηλεύεται στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.) από τις 22 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν και χθες η Φανή Ματθαιουδάκη με την Μαρία Αναστασίου μέλος του φιλοζωικού σωματείου Περάματος «Αδέσποτη Ελπίδα» για να δουν το ζώο και να μάθουν νεότερα για την πορεία της υγείας του.

Η κτηνίατρος καθαρίζει τα εγκαύματα ζώου.

Θυμίζουμε ότι το σκυλί, που ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα, δέχτηκε επίθεση με οξύ το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου από έναν άνδρα ο οποίος πρώτα εξύβρισε την Κούλα Χαζάπη, που ήταν μαζί με το ζώο εκείνη την ώρα, και στη συνέχεια πέταξε στο κορμί της σκυλίτσας την καυστική ουσία την κουβαλούσε μαζί του σ’ ένα μπουκάλι.

Η κα Ματθαιουδάκη υιοθέτησε τελικά την σκυλίτσα.

Σύμφωνα με το σωματείο «Αδέσποτη Ελπίδα» η υγεία της σκυλίτσας, που ήταν αδέσποτη αλλά υιοθετήθηκε από την κα Ματθαιουδάκη, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος βελτιώνεται καθημερινά.

Οι πληγές επουλώνονται αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει στο ΔΙ.ΚΕ.ΠΑ.Ζ. Η κτηνίατρος καθάρισε και σήμερα τις πληγές της και η σκυλίτσα κάθισε υπομονετικά ενώ στη συνέχεια απόλαυσε τα χάδια των δύο γυναικών που της πρόσφεραν φαγητό και παιχνίδια για να την παρηγορήσουν αλλά έδωσαν και καθαρές πετσέτες στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. για τη φροντίδα του ζώου.

Οι πληγές παντού στο σώμα του ζώου.

Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό έγινε καταγγελία στο Α.Τ. Κορυδαλλού αλλά λόγω κωλυσιεργίας και αδιαφορίας της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι δύο γυναίκες πήγαν από την πρώτη στιγμή να καταγγείλουν τον άνδρα που είναι ευρέως γνωστός στην περιοχή για την επιθετική συμπεριφορά του καθώς το έγκλημα έγινε απέναντι από το Α.Τ. αλλά τελικά αναγκάστηκαν να πάνε ξανά την επόμενη μέρα με τη νομοθεσία στα χέρια ώστε οι αστυνομικοί να ασχοληθούν με την υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης διαβάστε το εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Στο σπίτι της γύρισε η σκυλίτσα που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό (βίντεο)

Τον είδαν να πυροβολεί γάτες στο προαύλιο των Φυλακών Κορυδαλλού

Κορυδαλλός: Η Αστυνομία άνοιξε το σπίτι και σώθηκαν γατιά και παπαγαλάκια

Δήμος Κορυδαλλού: Ε.Δ.Ε. για τον υπάλληλο που προσπάθησε να πετάξει τον σκύλο στο απορριμματοφόρο

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. Roula

    Ο άνθρωπος αυτός πραγματικά δεν είναι μόνο επικίνδυνος για τα ζώα που δεν "φροντίζει" αλλά και για τους ανθρώπους στην γύρω περιοχή που τους ενοχλεί με οποινδήποτε τρόπο μπορείτε να φανταστείτε.

    1. νικος

      Ισως να μην είναι ακριβώς αδιαφορία αγαπητή συναναγνώστρια αλλά και η τραγική έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομία να δημιουργεί τέτοια φαινόμενα χωρίς να θέλω να υπερασπίσω κανέναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.