Στηρίξτε μας

Κολαστήριο για τα σκυλιά το Δημοτικό Κυνοκομείο Φλώρινας (βίντεο)

8 Οκτωβρίου 2013 11:00 | Καταγγελίες
Κολαστήριο για τα σκυλιά το Δημοτικό Κυνοκομείο Φλώρινας (βίντεο)

Τρώνε το ένα το άλλο απο την πείνα τα έγκλειστα ζώα...

Η Αλέκα Μαρτζούκου γνωστή για τη φιλοζωική της δράση στην Αθήνα πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στη Φλώρινα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Κατά την παραμονή της στην πόλη θέλησε από περιέργεια να επισκεφθεί το Δημοτικό Κυνοκομείο αφού από τον Φεβρουάριο του 2011 και μετά το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του www.zoosos.gr Ελένης Ηλιοπούλου είχαν γίνει γνωστές οι άθλιες συνθήκες, που επικρατούν και εκεί.

FlorinaDimotikoKynokomeio (20)

Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, όπως καταγγέλλει η Αλέκα Μαρτζούκου, τίποτα δεν έχει βελτιωθεί και όλα είναι πολύ χειρότερα. Ο Δήμος Φλώρινας κατασκεύασε το «κυνοκομείο» της περιοχής πάνω σ’ έναν λόφο σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από την πόλη δίπλα σε μια παράνομη χωματερή. Ελάχιστοι το βλέπουν και ακόμα πιο λίγοι ασχολούνται με το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί μέσα.

Επί της ουσίας είναι ένα χωράφι περιφραγμένο με λαμαρίνες, και εκεί στιβάζονται τα ανεπιθύμητα αδέσποτα κατά παράβαση του νόμου 4039 που ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2012, ο οποίος ορίζει ότι ο εγκλεισμός των αδέσποτων απαγορεύεται. Αυτό το μεγάλο κλουβί από λαμαρίνες από πάνω είναι σκεπασμένο μόνο σ’ ένα μικρό κομμάτι του και τελικά τα δεκάδες ζώα που ζουν εκεί το καλοκαίρι ψήνονται και τον χειμώνα που η θερμοκρασία φτάνει συχνά πολύ πιο κάτω από το μηδέν παγώνουν και αργοπεθαίνουν.

Η Αλέκα Μαρτζούκου τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο που αποτυπώνουν μόνο στο ελάχιστο αυτά που συμβαίνουν εκεί. Δεν περιγράφεται είπε στο www.zoosos.gr ο πόνος, η πείνα, το κρύο, η εξαθλίωση, η απόγνωση, οι αρρώστιες, ο θάνατος.

Στο βίντεο που θα δείτε εδώ μπορείτε να διακρίνετε τα ζώα να τρώνε έναν νεκρό σκύλο. Η λήψη δεν είναι καθαρή καθώς οι μουσούδες των σκυλιών δεν αφήνουν την Αλέκα Μαρτζούκου να τραβήξει καλύτερα πλάνα. Εντούτοις το πτώμα του σκυλιού που γίνεται τροφή για να υπόλοιπα διακρίνεται εύκολα.

FlorinaDimotikoKynokomeio (15)

«Η λέξη τραγική είναι φτωχή για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί εκεί και όλα όσα είδα» συμπλήρωσε. Ο ένας υπάλληλος του κυνοκομείου, όπως μάθαμε, δεν ταΐζει τα ζώα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και τις ημέρες που η Αλέκα Μαρτζούκου πήγε στο δημοτικό κολαστήριο έμαθε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος έλειπε για 4 ημέρες στη Μυτιλήνη. Κανείς δεν γνωρίζει αν κάποιος τον είχε αντικαταστήσει.

FlorinaDimotikoKynokomeio (6)

Η Αλέκα Μαρτζούκου επισκέφθηκε το δημοτικό κολαστήριο δύο φορές και διαπίστωσε ότι τα ζώα προφανώς και δεν ταΐζονται ούτε τις υπόλοιπες μέρες, αφού είναι σκελετωμένα. Προφανώς και η κτηνιατρική περίθαλψη είναι ανύπαρκτη αφού τα περισσότερα είναι άρρωστα με δερματικά προβλήματα και πληγές. Μέσα στο περιφραγμένο με λαμαρίνες χώρο τα σκυλιά από την πείνα και εξαιτίας της έλλειψης χωρισμάτων αλληλοδαγκώνονται και καταλήγουν να τρώνε το ένα το άλλο.

FlorinaDimotikoKynokomeio (24)

Κουτάβια και ενήλικα ζώα, άρρωστα και σκελετωμένα περιμένουν το τέλος. Γύρω από το κυνοκομείο περιφέρονται δεκάδες κουτάβια αλλά και σκυλίτσες σε οίστρο, αφού προφανώς αρκετοί πηγαίνουν εκεί και εγκαταλείπουν τα ανεπιθύμητα ζώα τους αδιαφορώντας για το πώς αυτά θα επιβιώσουν.

Η Αλέκα Μαρτζούκου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι με δυσκολία κατάφερε να τραβήξει το βίντεο, που δείχνει τα σκυλιά να τρώνε το κρέας ενός νεκρού σκύλου. Μας είπε ότι δεν έριξε τροφή γιατί αυτή δεν θα επαρκούσε για όλα και αυτό θα είχε θανάσιμες συνέπειες αφού τα ζώα θα αλληλοσκοτώνονταν διεκδικώντας την. «Όλα μαζί είναι ένα κουβάρι, άρρωστα κοκαλιασμένα, πεινασμένα σε βλέπουν και κλαίνε εκλιπαρούν να τα βοηθήσει να λυτρωθούν» σημειώνει.

Αργοπεθαίνουν εγκαταλελειμμένα και εγκλωβισμένα…

FlorinaDimotikoKynokomeio (55)

Η Αλέκα Μαρτζούκου ήδη χθες πήγε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Φλώρινας για να καταθέσει τα στοιχεία, που έχει συγκεντρώσει γι’ αυτό το έγκλημα εις βάρος των ζώων, αφού ο Δήμος Φλώρινας είναι απολύτως υπεύθυνος γι’ αυτό το αίσχος το οποίο ντροπιάζει, τον πολιτισμό μας, τη Φλώρινα και την Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες θα καταθέσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Φλώρινας και το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο καθώς και τα σχετικά δημοσιεύματα που από το 2011 έχουν αποδείξει τι συμβαίνει εκεί.

Το φιλοζωικό σωματείο της Φλώρινας αποτελείται μόνο από ένα άτομο και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς χωρίς δραστήριους φιλόζωους, που να πιέζουν τις αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους – όπως τις ορίζει η νομοθεσία – τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από μόνο του!

FlorinaDimotikoKynokomeio (23)

Ο Δήμος Φλώρινας όταν κατασκεύασε αυτό το κλουβί το 2009 για να στοιβάξει εκεί τα ζώα που δεν θέλουν οι δημότες του το διαφήμισε επαρκώς, με τη συνδρομή των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής και της ασυδοσίας των κατοίκων της περιοχής, που εγκαταλείπουν τα ζώα που δεν θέλουν και δεν στειρώνουν ούτε τα δικά του σκυλιά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και αυτά τα πλάσματα που εκεί υποφέρουν είναι τα μόνα που δεν φταίνε γι’ αυτό το αίσχος!

FlorinaDimotikoKynokomeio (5)

Ελπίζουμε πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Φλώρινας δεν θα κλείσει τα μάτια μπροστά στο δράμα των ζώων, που ντροπιάζει όλους μας. Τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε και το φωτογραφικό υλικό που δείχνει τι συμβαίνει εκεί.

FlorinaDimotikoKynokomeio (8)

Η κα Ζωή Χατζηαναστασίου, μέλος του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Φλώρινας» τον Φεβρουάριο του 2011 είχε πει στη δημοσιογράφο Ελένη Ηλιοπούλου ότι πήγε στην αρμόδια εισαγγελέα, Σύρμω Κακάλη, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα για να καταγγείλει τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές σιδερένιες πόρτες. Η εισαγγελέας τότε έδειξε ενδιαφέρον αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Το ίδιο είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια το 2009… αλλά και τότε η εισαγγελική αρχή είχε βάλει την υπόθεση στο αρχείο.

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ και τραβήχτηκε το 2011 κάτω από τα βαριά σιδερένια πόρτα φαίνονται τα νεογέννητα κουτάβια να μπαινοβγαίνουν. Αυτό συμβαίνει γιατί προφανώς τα θηλυκά ζώα εντός του «κυνοκομείου» και τότε έμεναν αστείρωτα και αναπαράγονταν ανεξέλεγκτα διογκώνοντας το ήδη τεράστιο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: Παλεύουν για να φροντίσουν τα ζώα στο κυνοκομείο - κολαστήριο (βίντεο)

Φλώρινα: Σκελετωμένο μέσα στο κλουβί του Δημοτικού Κυνοκομείου…

Μήνυση κατά του Δήμου Φλώρινας για το Δημοτικό «Καταφύγιο» - κολαστήριο για τα σκυλιά

Καλώς καμωμένα τα βρίσκει όλα ο Δήμος Φλώρινας στο κυνοκομείο – κολαστήριο!

Και στον ΣΚΑΪ το κυνοκομείο – κολαστήριο στη Φλώρινα (βίντεο)

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το κυνοκομείο – κολαστήριο του Δήμου Φλώρινας

Τόπος μαρτυρίου για τα ζώα το Δημοτικό Κυνοκομείο Φλώρινας (βίντεο)

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

33 Σχόλια

  1. ioannis fotiades

    ti mporoume na kanoume ,ollh rotane,xriazonte lefta proton,8elisi na sinexisis na voi8as,oxi mono me logia.opios 8elei na voi8isi xeri ti prepi na kaniego voi8ao ston dhmo pou eime sthn ameriki ,pigenontas ka8arizo ,nai ta skata ton skilon,kapios prepi ,ta perpataoklp,klp....................................................

  2. AMALIA

    ΓΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΗΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΗΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΜΑΣΔΕΙΧΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

  3. Kris

    Kati na kanoume.... polu bla bla nai tha brethei kapoia lisi gia ta 'ZOA' pou dithen upefthini einai,giati aftei einai zoa me duo podia....LISIS!!! AFTO XRIAZOMASTE TI NA KANOUME ME AFTES TIS PSIXES ELEOSSSSSSSS!!! Ponane, pinane kai briskonte se aftei ti katastasi, katalaveno pou kathe enas tora lei oti tou erxete apo aftes tis oikones ALA XRIAZOMASTE PRAKSIS GIA NA SOSOUME AFTES TIS PSIXES PITE TI NA KANOUME!!! NA LISOUME AFTEI TI KATASTASI.... panta oi nomi ta grafiokratika...nai kai ekei tha ftasoume ala tora proigounte aftes h psixoules...

    1. Λίτσα Γιούτη Litsa Giouti

      Because here in Greece low is only for people who havent got money, or the low is only for fan and is only to be.. not to keep it!! Thats is Greece!!!

      You are very lucky if you live in another Country!!

  4. Giorgio

    Τηλ.Δημου Φλωρινας 23853-51000,23853-51026.

    Παρτε τηλεφωνο και ξεχεστε τους οπως εκανα κι εγω.Επισης τους απειλησα (οπως κι εκανα),οτι θα το κανω γνωστο αυτο το αισχος σε ολο τον κοσμο.

  5. Matz Anna

    Δεν θα αναλωθώ στο να εκφράσω την οργή και τη θλίψη που νοιώθω. Σας παρακαλώ μόνο να μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να δράσουμε άμεσα και δικαστικά αλλά προέχει η φροντίδα, περίθαλψη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης αυτών των πλασμάτων.

  6. Κωστας

    Παιδια αυτο που γινεται εκει ειναι αδιανοητο.Μπραβο σας που προσπαθειτε και θα πατε στον εισαγγελεα αλλα αφου δεν εχει γινει τπτ μεχρι τωρα δε βλεπω να γινεται και τωρα.Οπως προειπαν καποιοι διαδωστε το σε φιλοζωικες στο εξωτερικο και καναλια.Δωστε τα τηλ και τα στοιχεια των υπευθυνων στη δημοσιοτητα.Οσο μεγαλυτερη πιεση,τοσο μεγαλυτερο το αποτελεσμα.Αυτο πρεπει να σταματησει ΣΗΜΕΡΑ!Ειναι ζωντανα πλασματα που υποφερουν και πονανε,μονα τους εγκλωβισμενα και απελπισμενα.

  7. μπλερουμ

    ρε παλιο μαλακες...που μπορω να βρω κανενα τηλεφωνο των υπευθυνων...πως μπορουμε να επικοινωνησουμε...ξυπνηστε ρε ζωα...οργανωστε εθελοντικες ομαδες...θα θελατε το σκυλι σας να βρισκεται σε τετοια κατασταση...κ μονο που βλεπω αυτες τις εικονες θιγομαι και τρελαινομαι...ζωα....οποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει για το που μπορουμε να βρουμε τους υπευθυνους

  8. Θεοδώρα Καράμπελα

    Ειναι υποχρεωμένος ο κάθε Εισαγγελέας να καλύψει και το θεσμό του Εισαγγελέα ζωων (ν 4039) στην Επαρχία!και αυτά τα εγκληματα ειναι αυτεπάγγελτα οχι να υπάρχει και καταγγελία! Σιγουρα τα φιλοζωικά σωματεία εκεί δεν ειναι Ορκισμένα!
    Εγώ αναγκάστηκα να μηνύσω Εξάδελφο για να δώσει στοιχεία για Κυνηγετικό σκύλο που κλάπηκε και υστερα απο 13 μήνες εγκαταλειψής του και βρέθηκε απο εμένα στην ερημιά με δερματικά και Καλαζαρ.Ο ιδιος ο Κυνηγός τον έκλεψε νύχτα για νάχει περισσότερα στο κυνήγι και αδιαφόρησε οτι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή!Παρηλθε το αυτοφωρο Ξανάκανα αναφορά ολων στο Α.Τ Πύλου που κώφευαν και επεστράφη ο σκύλος(Πληρωνω την αυλή που γεννήθηκα γυναίκα να τον περιθάλπει!Προκαταρκτικές επίσης το ιδιο τμήμα δεν εκτελει Αναφορά έλαβαν και για κοψιμο δύο ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΩΝ ΔΡΥΩΝ ...και εστω και μετα 7 μήνες σχημάτισαν δικογραφία!! Καταγγελίες λοιπόν προς όλες τις κατευθύνσεις!!γιατι τα ζωα δεν ΨΗΦΙΖΟΥΝ και ο ι ανθρωπομορφοι Δαιμονες ειναι ανάλγητοι.ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..ΠΩς ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑς ΣΤΗ ΓΗ!!

  9. MariaProtopapa

    Αισχος οι αλητες!!!!!!!!!!ΜΗν το αφηνετε ετσι .Αισχος.Επρεπε να τραβανε τα ιδια και χειροτερα οι αλητες για να καταλαβουν τι τραβανε αυτες οι ψυχουλες.Αισχος αισχος αισχος αισχος δεν εχω τιποτα αλλο να πω.Βρωμοαλητες!!!!1ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΡΑΣΗ ΕΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ.Ντροπιαζομαστε κυριολεκτικα ωςχωρα.ΑΙσχος αισχος αισχος αισχος αισχος αισχος.

  10. αναστασια

    Πιστευω πως αυτο ειναι το κρατος μας...δεν εχουνε καταλαβει μερικοι πως τα ζωα ειναι κατι παραπανω απο ζωα..ειναι φιλοι μας..συντροφια...
    Ειναι αθλιο αυτο το οποιο βλεπω αυτη την στιγμη...και λυπαμαι παρα πολυ για αυτο..ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ..

  11. ντανα

    Ντροπή για την Φλώρινα
    Δεν έχετε καταλάβει ότι ο πιο πιστός σύντροφος του ανθρώπου είναι τα ζώα. Οι ρόλοι όμως έχουν αλλάξει και έχουμε γίνει εμείς ζώα που επιτρέπουμε αυτήν την κατάσταση να συμβαίνει σήμερα το 2013.

  12. Giorgio

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΙΤΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ...

    1. john

      Αν εξαιρεσουμε το προφανες <<ελλειψις χρηματων.......>>
      το επομενο που παιζει ειναι η ρηση του Σ.Ψαλτη:
      <<Στο ...μουνι τους,οι καριολες>>
      Ειδικα στην περιοχη του δημου Φλωρινας αυτο
      ισχυει και μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα!!!!

    1. Παντελής

      Shame on you Johanna Svensson. You blame the whole country calling Greece retarded and with no future, because you saw something that happened in a part of her. I saw a video with swedish nazis torturing immigrands in Sweden. Racists Sweds!!!!

  13. samantha

    den kserw poios 8a diavasei auto to sxolio alla 8a i8ela na pw pws eimai diate8imeni me tin fili m an mporei na ginei kala to kokalomeno skulaki tis fwtografias na sw8ei na to uoio8etisoume...zoume 8essaloniki...8a parakalousa na m dwsete enan ari8mo tilefwnou...

  14. Dronma

    Ντροπή στη Φλώρινα!!!!!
    ΟΧΙ στην ευθανασία!!!!!
    Προσέχετε τι λέτε μερικοί-μερικοί, γιατί θα έρθει και η σειρά σας να σας κάνουν ευθανασία μια μέρα, όταν θα είσαστε γέροι, άρρωστοι και πεινασμένοι και θα αποτελείτε βάρος για τους υπόλοιπους.....
    Να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα, να μηνυθούν οι υπεύθυνοι και να γίνει έρανος για να μαζευτούν χρήματα γι' αυτά τα πλάσματα!

    1. georgia

      αγαπητή DRONMA,
      προσωπικά αν ήμουν ανήμπορη γέρικη πεινασμένη και ξεχασμένη απ'όλους, θα προτιμούσα έναν αξιοπρεπή θάνατο παρά μια επίγεια κόλαση. Το κακό με τα ζωάκια είναι ότι δεν μπορούν να επιλεξουν, και ότι λέμε εμείς δεν τα ανακουφίζουν.
      Εδώ θέλει δραστικές λύσεις...και χρήμα. Αν το κράτος είναι χρεοκοπημένο- και οι δήμοι- είναι μεγάλη αμαρτία να την πληρώνουν αυτες οι ψυχούλες.
      Αν μπορούμε να κάνουμε και μείς κάτι...έχεις δίκιο, να μαζέψουμε ότι μπορούμε.
      Απορώ οι Φλωρινιώτες πως δεν εχουν χάσει τον ύπνο τους με αυτήν την κατάσταση.
      Εγώ προσωπικά αρρώστησα βλεποντας τις εικόνες.

  15. ρενα

    Μα γιατι δεν υπαρχει καποιος να τα φροντισειτετοια απανθρωπια πια? βγητε στους δρομους με αφισες απο τα ταλαιπωρημενα κορμακια τους..τι στο καλο καποιος απο τους ανωτερους της κωλοχωρας θα συγκινηθει για αυτες τις αθωες ψυχουλες..

  16. Dora G

    Εγινε 2 φορες καταγγελια στην Εισαγγελια και δυο φορες "ΘΑΦΤΗΚΕ" κανονικα γιατι πιστευουν οτι τωρα δεν θα γινει το ιδιο ? εφοσον η Εισαγγελια τοπικα γνωριζει την κατασταση και επιλεγει να μην κανει τιποτα μην τα βαλει δε και με την τοπικη Αρχουσα Ταξη, ΝΤΡΟΠΗ
    γιατι παλι τα ιδια? γιατι να μην γινει καποια προσπαθεια μεσω Αθηνας στις προισταμενες Αρχες τις Εισαγγελιας ή ακομη και στις Δικαστικες Αρχες, πριν καποιο καιρο ειχε εκδοθει καποια αποφαση απο τον Αρειο Παγο, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιων του συγκεκριμενου Δημου? ασφαλιστικα μετρα δεν ειναι εφικτα ? γιατι δεν κυνηγανε νομικα τους εκπροσωπους του Δημου αρμοδιους για τα ζωα και τους υπαλληλους που εξαφανιζονται οποτε γουσταρουν ? τι ειναι αυτη πλεον η τυπολατρεια για την τυπικοτητα οταν ολοι οι αλλοι γυρω επιλεγουν να γραφουν τους νομους στα παλια τους τα παπουτσια με πρωτους και καλυτερους τους εκπροσωπους του νομου. Εφοσον η τοπικη φιλοζωικη δεν μπορει να τα βοηθησει πλεον ως φαινεται γιατι δεν προσπαθει να τα απαλλαξει τουλαχιστον με πολιτισμενο τροπο απο τον καθημερινο εφιαλτη τους αντι να περιμενει να φαγωθουν τελειως μεταξυ τους, αυτο που ζουν τι ειναι ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες ?

  17. Dora Giotaki

    Συγνωμη αλλα δεν μπροει να γινει αμεσα γινει καταγγελια στην Εισαγγελια οχι τοπικα ασφαλως για ευνοητους λογους(ή καλυτερα στους Επιθεωρητες Δημοσιας Διοικησης)?
    οι δημοι παιρνουν σιγουρα χρηματα για τα ζωα αν ξεκινησει διαχειριστικος ελεγχος για το που πηγαν αυτα τα χρηματα,ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!! ισως τοτε οι εκπροσωποι απο τις περιβοητες ελληνικες βαρωνιες ανα την χωρα που για καποιο λογο αποκαλουνται δημοι βρουν τελικα τους πορους για μια αξιοπρεπη διαβιβιωση των ζωων στα καταφυγια. Ελεος πια....

  18. Dogo Argentino

    Μα ο Άδωνις ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνουμε Ρουμανία ...
    "Αποκλείεται με μένα εδώ" - είπε (τουίταρε - sic).

    Ε, η μόνη διαφορά μας από τη Ρουμανία είναι ότι εμείς έχουμε ένα νόμο-βιτρίνα. Κατά συνέπεια, ο Άδωνις (και πολλοί άλλοι) μπορεί να ζει στην παράκρουσή του.

  19. georgia

    AN ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΖΩΑ- ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ- ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥΣ.

  20. μαντώ

    φταίει ο δήμος πρώτιστα αλλά και οι λίγοι έστω φιλόζωοι Φλωρινιώτες, που δεν πήγαν να προσφέρουν εθελοντικά τη βοήθεια τους.Στην Ελλάδα στο θέμα των ζώων ό,τι
    προσπάθεια γίνεται είναι από τους εθελοντές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.