Στηρίξτε μας

Φλώρινα: Παλεύουν για να φροντίσουν τα ζώα στο κυνοκομείο - κολαστήριο (βίντεο)

3 Νοεμβρίου 2013 21:06 | Επικαιρότητα
Φλώρινα: Παλεύουν για να φροντίσουν τα ζώα στο κυνοκομείο - κολαστήριο (βίντεο)

To Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας «Η Πατούσα» με αφορμή τις καταγγελίες για την κατάσταση των ζώων που ζουν έγκλειστα κάτω από απαράδεκτες συνθήκες στον χώρο «φιλοξενίας» αδέσποτων που έχει φτιάξει ο Δήμος Φλώρινας, εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να αναφέρει τι ενέργειες γίνονται από την πλευρά του για τη βελτίωση των συνθηκών.

Η πρόεδρος του σωματείου Έλλη Μωυσιάδου τονίζει: «Τις τελευταίες μέρες είμαστε σε έναν πυρετό προετοιμασιών στον χώρο του κυνοκομείου αλλά και έξω από αυτό για να προλάβουμε το δριμύ κρύο  που πλήττει την Φλώρινα.

 

Το κυνοκομείο καθαρίζεται και μέσα στις λαμαρινοκατασκευές τοποθετούνται παλέτες με ξύλινα σπιτάκια πάνω και στρωμνή από άχυρο η κουβέρτες μέσα. Οι κτηνίατροι της πόλης μας προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για να εξεταστούν όλα τα ζώα και να επισημανθούν αυτά που χρειάζονται άμεση περίθαλψη.

Για τα  ζώα που θα κριθεί ότι έχουν προτεραιότητα  θα προωθηθούν για φιλοξενία προς τις φιλοζωικές που πρόσφεραν φιλοξενία και βοήθεια στα ζώα της Φλώρινας και το φιλοζωικό σωματείο έχει γνώση. Δεν θα απολογηθούμε για συνεννοήσεις που έγιναν μέσω τρίτων και το φιλοζωικό σωματείο μας δεν είχε γνώση.

Οι δύο άνθρωποι που τον τελευταίο 1,5 χρόνο στηρίξαμε οικονομικά και σωματικά τα ζώα της Φλώρινας έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε σε πια χέρια θα καταλήξουν αυτά τα ζώα. Αντ’ αυτού πάρτυ φιλοζωίας, συκοφαντίας και πληρωμένης φιλοξενίας εξελίσσετε εν αγνοία μας στο facebook. Οι δύο άνθρωποι, που στηρίζαμε οικονομικά την φιλοζωική, γίναμε κλέφτες, ψείρες στο γιακά και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο νους του ανθρώπου που μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Ευχαριστούμε όσους στέκονται δίπλα μας προσφέροντας βοήθεια και όχι όρους, ευχαριστούμε την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ κυρία Νατάσα Μπομπολάκη για την στήριξη και συμπαράστασή της στις αποφάσεις μας. Ζητάμε την κατανόηση σας για την καθυστέρηση στην ενημέρωση και δεσμευόμαστε πως θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλα, ζητάμε μια μικρή πίστωση χρόνου.

Το Σωματείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα Φιλοζωικά της Δ. Μακεδονίας καθώς και όλους τους εθελοντές από εκεί, που παραβρέθηκαν σήμερα 3/11/13 στην συνάντηση που έγινε με σκοπό να βοηθήσουν στην περίθαλψη, σίτιση και καθαρισμό του καταφυγίου Φλώρινας. Επίσης να τους ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή τους να υιοθετήσουν και να φιλοξενήσουν σκυλάκια από εμάς. Τα Φιλοζωικά Σωματεία καθώς και οι εθελοντές δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν σε ότι χρειάζεται για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων που βρίσκονται εντός και εκτός του καταφυγίου».

Διαβάστε επίσης:

Μήνυση κατά του Δήμου Φλώρινας για το Δημοτικό «Καταφύγιο» - κολαστήριο για τα σκυλιά

Κολαστήριο για τα σκυλιά το Δημοτικό Κυνοκομείο Φλώρινας (βίντεο)

Φλώρινα: Σκελετωμένο μέσα στο κλουβί του Δημοτικού Κυνοκομείου…

Καλώς καμωμένα τα βρίσκει όλα ο Δήμος Φλώρινας στο κυνοκομείο – κολαστήριο!

Και στον ΣΚΑΪ το κυνοκομείο – κολαστήριο στη Φλώρινα (βίντεο)

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το κυνοκομείο – κολαστήριο του Δήμου Φλώρινας

Τόπος μαρτυρίου για τα ζώα το Δημοτικό Κυνοκομείο Φλώρινας (βίντεο)

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. Αλεκα

    Δεν ειναι ετσι Ηρακλη.Ναι δεν οφειλεται στη φιλοζωικης η καταντια του κυνοκομειου ,αλλά και η φιλοζωικη τι εκανε 2 χρονια τωρα?ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ...δεν ειναι τυχαιο που καταντησαν τα ζωα ετσι, μεσα και εξω απο το κυνοκιομειο .

  2. Ελένη

    Αν στήνεται άδικος εναντίον σας πόλεμος, τότε πως δικαιολογείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο με εικόνες από το κυνοκομείο; Θεωρείτε οτι η φροντίδα που παρείχε ο δήμος ήταν επαρκής, γιατί εμείς φρίξαμε με τις εικόνες. Δε σας στήνεται κανένας πόλεμος, η κατάσταση στην οποία είχε ο δήμος τα ζώα μιλάει από μόνη της. Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δε πείθετε κανέναν. Κοιτάξτε εκεί τί θα κάνετε τώρα για να διορθώσετε αυτό το χάλι και αφήστε τα σχόλια για τους ανθρώπους που σας έκρουσαν το καμπανάκι να ξυπνήσετε και να κάνετε κάτι. Τίποτε από αυτά που ετοιμάζετε τώρα δε θα γινόντουσαν αν δε φώναζαν οι φιλόζωοι. Αφήστε τις φτηνές δικαιολογίες και τις συκοφαντίες εναντίον του κόσμου που ενδιαφέρθηκε λοιπόν.

    1. ΗΡΑΚΛΗΣ

      Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ κυνοκομειο ΔΕΝ ειναι ευθυνη του εκει συλλογου ,αλλα προσπαθουν να βοηθησουν εθελοντικα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.