Στηρίξτε μας

«Tango for Dogs»: Μια ταινία μικρού μήκους για τα αδέσποτα (βίντεο)

28 Δεκεμβρίου 2015 16:08 | Επικαιρότητα
«Tango for Dogs»: Μια ταινία μικρού μήκους για τα αδέσποτα (βίντεο)

Με μια ταινία μικρού μήκους που τιτλοφορείται «Tango for Dogs - Adopt a stray dog» (Τανγκό για τα σκυλιά – Υιοθετήστε έναν αδέσποτο σκύλο) οι εθελοντές μέλη της ομάδας «The dog event» προσπαθούν να μας ευαισθητοποιήσουν για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων και μας προτρέπουν να ανοίξουμε το σπίτι μας σε αυτά τα πλάσματα που ζουν στο δρόμο.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μέλος της ομάδας εξήγησε στο www.zoosos.gr πως προέκυψε η ιδέα γι’ αυτή την σύντομη ταινία: «Την δημιουργήσαμε με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζώα. Οι “The dog events” είναι μια νέα ομάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο του εθελοντισμού με σκοπό την προστασία των αδέσποτων. Αποτελείται από δραστήριους επαγγελματίες οι οποίοι ορμώμενοι από την αγάπη τους για τα ζώα δημιουργούν πρωτότυπες εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τετράποδοι φίλοι μας.

Η τελευταία μας δουλειά δημοσιεύτηκε μερικές μέρες νωρίτερα με τη βοήθεια της Digitribe mediahouse. Με το σύνθημα "let them guide you" απελευθερώθηκε στο κοινό μια υπέροχη και συγκινητική ταινία μικρού μήκους. Πρόκειται για το "tango for dogs" το οποίο σαν σκοπό έχει να παρομοιάσει τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν σκύλο και τον άνθρωπο με τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σε 2 χορευτές tango. Ας υιοθετήσουμε λοιπόν όλοι ένα αδέσποτο και ας το αφήσουμε να οδηγήσει τη ζωή μας όπως κάνει και o καβαλιέρος στην ντάμα του.

Στόχος μας είναι η σοβαρή και υπεύθυνη προώθηση των υιοθεσιών κυρίως όταν αφορά σκυλάκια τα οποία παραμένουν πολύ καιρό σε καταφύγια έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουμε μια οικογένεια και συνεπώς να κάνουμε τη ζωή των υποψήφιων γονιών πιο χαρούμενη. Γνωρίστε και εσείς τους φίλους μας εδώ. Let a stray dog guide you...» επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος.

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.