Έκκληση μέσω facebook απευθύνει μια γυναίκα που στην περιοχή της Παλλήνης Αττικής, στο Πανόρμα και στη διασταύρωση των οδών Παλαμά και Θράκης εντόπισε μια αδέσποτη γάτα που υποφέρει από τον καρκινικό όγκο στο κεφάλι της και έναν σκύλο με αστάθεια.
Η αυτόπτης μάρτυρας στην ανάρτηση της επισήμανε τα εξής: «Βρέθηκαν το πρωί στο Πανόραμα Παλλήνης, στην οδό Παλαμά και Θράκης, ουσιαστικά στο τελείωμα της Παλαμά, δύο ζώα σε άθλια κατάσταση!!!
Μία γάτα χωρίς πρόσωπο και ένα σκύλος που κουτσαίνει, έχει αστάθεια και πέφτει, καθώς και είναι πρησμένη από την μια πλευρά η μουσούδα του!
Στέλνω φωτό και παρακαλώ όποιος μπορέσει να βοηθήσει.. Εγώ προσπάθησα να την πιάσω αλλά δεν τα κατάφερα.. Σε κτηνίατρο που έστειλα φωτό της γάτας μου είπε ότι είναι καρκίνος.. Πρέπει να ειδοποιηθεί και ο δήμος. Το σκυλί είναι εκεί χρόνια μου είπε μια γειτόνισσα και λέει το ταΐζει κονσέρβες.. Αλλά κανείς από αυτούς που μένουν εκεί "τόσα χρόνια".. δεν φιλοτιμηθηκε να τα βοηθήσει..
Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε!!!».
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr







