Στηρίξτε μας

Όταν η τεμπελιά του «δημοσιογράφου» συναντάει το φασισμό με αφορμή τη φιλοζωία

23 Ιουλίου 2013 12:51 | Καταγγελίες
Όταν η τεμπελιά του «δημοσιογράφου» συναντάει το φασισμό με αφορμή τη φιλοζωία

Στο «έγκυρο» (με πάρα πολλά εισαγωγικά) newsbomb.gr του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (της φαρμακοβιομηχανίας και του Παναθηναϊκού) δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή 21/7 άλλη μια ανύπαρκτη είδηση. Αυτό δεν μας κάνει καμιά εντύπωση αλλά οφείλουμε να διαψεύδουμε δημοσιεύματα, που γράφουν υποτιθέμενοι ρεπόρτερ του πληκτρολογίου, απλώς για να γεμίζει ο διαδικτυακός τους τόπος.

Με αφορμή τις κακοποιήσεις των ζώων στην Ελλάδα ο ανώνυμος συντάκτης – πριν δώσει οδηγίες για το που καταγγέλλουμε την  παθητική και ενεργητική κακοποίηση – αναφέρεται σε μια πολύ πρόσφατη «ιστορία», η οποία υποτίθεται προκάλεσε και μεγάλο σοκ! Ο συντάκτης για να δείξει πόσο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα με την κακοποίηση των ζώων στη χώρα μας δεν επιλέγει να αναδείξει ένα περιστατικό με δράστη Έλληνα. Αντιθέτως αναφέρεται σε μια καταγγελία, που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, στην οποία πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά οι κακοί ξένοι, οι οποίοι συν τοις άλλοις μας τρώνε και τα σκυλιά και τα γατιά!

Ο ανώνυμος συντάκτης γράφει: «Η πολύ πρόσφατη, μάλιστα, ιστορία με το παζάρι που έστησαν Κινέζοι μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας, όπου, μεταξύ άλλων πωλούσαν και σφαγμένα σκυλιά, προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα».

newsbombAgisilaou

Επειδή εμείς εδώ στο www.zoosos.gr κάνουμε ρεπορτάζ έχουμε διαπιστώσει ότι αυτή η ψευδής είδηση τις τελευταίες εβδομάδες αναπαράγεται από κάθε ρατσιστικό νεοναζιστικό και ακροδεξιάς κατεύθυνσης ηλεκτρονικό ιστότοπο για ευνόητους λόγους. Έτσι και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του newsbomb.gr παρουσιάζει ως γεγονός μια καταγγελία, που δεν επιβεβαιώθηκε, και δεν αναφέρεται καν στο ποιος κατήγγειλε τι. Χρησιμοποίησε με την ίδια βεβαιότητα, που έκαναν και πολλοί άλλοι, ένα από τα δημοσιεύματα, που αναπαρήγαγε το γνωστό φασιστικό σάιτ makeleio.gr και ο νεοναζιστικός  stoxos.gr του οποίου οι συντάκτες διψούν πολύ για αίμα μεταναστών...

Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική και η λογική του χαλασμένου τηλέφωνου ξεκινάει από το 2011 τότε που η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία (Ε.Φ.Ε.) είχε δημοσιεύσει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της με τίτλο «Σφάζουν και πουλάνε σκύλους στο κέντρο της Αθήνας» την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η καταγγελία, που έγινε στην Ε.Φ.Ε., δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ καθώς δεν βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου σφαγμένα σκυλιά και γατιά να πωλούνται από Κινέζους αν και οι αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν σε σχετικό έλεγχο. Τα γραπτά όμως μένουν και έτσι η ανακοίνωση αυτή χρησιμοποιείται από τον οποιονδήποτε για να ξεσπάσει το μίσος του για τους ξένους με αφορμή τη φιλοζωία.

Τι απάντησε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων για την καταγγελία

Στις 31 Οκτωβρίου 2011 σε μια ημερίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών ο Άγγελος Αντωνόπουλος, που είναι και τώρα αντιδήμαρχος Αθηναίων, για θέματα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, με μια σύντομη παρέμβαση του αναφέρθηκε τότε σε δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για εξόντωση των σκύλων της πρωτεύουσας από πεινασμένους μετανάστες. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τότε σημείωσε ότι οι μέχρι τώρα καταγγελίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αφού δεν έχουν εντοπιστεί τεκμήρια, προκαλώντας την αντίδραση του ακροατηρίου, που υποστήριξε ότι τα «πειστήρια» καίγονται από τους δράστες.

Ο αντιδήμαρχος ανέφερε στους παρευρισκόμενους (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν για άλλη μια φορά γυναίκες), ότι οι υπάλληλοι στον τομέα της Καθαριότητας έχουν ενημερωθεί, ώστε αν εντοπίσουν στον Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής ή αλλού, δέρματα, εντόσθια, αφτιά σκυλιών και γατιών, να ενημερώσουν τις δημοτικές υπηρεσίες ώστε να ερευνηθεί από ποιον κάδο, ποιας περιοχής αυτά προήλθαν.

Σημείωσε μάλιστα ότι πριν από μερικές μέρες στην οδό Αγησιλάου έγινε εκτενής έρευνα από την Αστυνομία και το Υγειονομικό (μέσα σε καταστήματα) αλλά τίποτα δεν βρέθηκε. Τόνισε δε ότι έχει δώσει εντολή στους υπάλληλους, που φροντίζουν για την αστική πανίδα, φορώντας τα πολιτικά τους ρούχα (και όχι τη στολή του δήμου) να περνούν από τις «ύποπτες» περιοχές προκειμένου να ελέγξουν τι συμβαίνει. Αυτό είναι και το σχετικό δημοσίευμα: «Περιορισμένης εμβέλειας» η φιλοζωική κουλτούρα στην Ελλάδα

Δεν είναι απίθανο σκυλιά και γατιά να σφάζονται στη χώρα μας (παράνομα) για το κρέας τους από εκείνους που και στις πατρίδες τους τα τρώνε όπως εμείς τρώμε γουρούνια, μοσχάρια, αρνιά. Αυτό που κρίνουμε εδώ τώρα είναι το πώς παρουσιάζεται δημοσιογραφικά ένα «γεγονός» το οποίο ενδεχομένως να μη συνέβη ποτέ, αφού δεν επιβεβαιώθηκε.

Άλλωστε τον περασμένο Απρίλιο έγινε ντόρος γιατί κάποιος είδε και φωτογράφισε δέρματα ζώων σε μπαλκόνι στην Κυψέλη στην οδό Ι. Δροσοπούλου και μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας αποδείχτηκε ότι ήταν κομμάτια άγδαρτου, τεμαχισμένου μοσχαριού και ΟΧΙ κρέας σκύλου ή γάτας όπως έγραφαν δεκάδες φασιστοσελίδες με περισσή βεβαιότητα. Αυτό είναι και το σχετικό δημοσίευμα: Από μοσχάρι και όχι από σκύλο ή γάτα τα δέρματα σε μπαλκόνι στην Κυψέλη

Το ψέμα μπορεί έχει κοντά ποδάρια, όπως συνηθίζει να λέει ο λαός μας, αλλά ο φασισμός γύρω μας ξεδιπλώνεται ποικιλοτρόπως… Την επόμενη φορά που θα πατήσετε likeσε μια τέτοια είδηση (αν χρησιμοποιείτε Facebook) ή θα την αναπαράγεται και θα την προωθήσετε κάντε τον κόπο να ψάξετε λίγο  περισσότερο για το αν αληθεύει. Το διαδίκτυο μας δίνει όλα τα μέσα για να το ψάξουμε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ψεύδους, το οποίο συστηματικά αναπαράγεται ώστε να παρουσιάζονται όλοι οι μετανάστες ως ανθρωπόμορφα κτήνη, που εκτός από εγκληματίες τρώνε και τ’ αδέσποτα είναι οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τέτοια «καυτά» θέματα. Όλες είναι από το εξωτερικό και παρουσιάζονται σε σάιτ και μπλογκ ως στιγμιότυπα από την Ελλάδα!

Εγκλήματα εις βάρος των ζώων πράττουν οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας.  Δυστυχώς για εμάς τα περισσότερα εγκλήματα εις βάρος των ζώων στην Ελλάδα τα διαπράττουν «γνήσιοι» Έλληνες, «απευθείας απόγονοι» του Περικλή και της Ασπασίας, καλοί Χριστιανοί, που πρώτα ξεπαστρεύουν αδέσποτα και μετά κάνουν τον σταυρό τους…

Διαβάστε επίσης:

Φασίστες στη Χίο προσπαθούν να κάψουν ανθρώπους & ζώα αλλά παρουσιάσουν ως δράστες πρόσφυγες & μετανάστες (βίντεο)

Διαψεύδει ο αστυνομικός διευθυντής Χίου τα περί σουβλίσματος σκύλου από πρόσφυγες

Ρεσιτάλ φασισμού εις βάρος μεταναστών από σάιτ της Λέσβου για δήθεν μαζικό έγκλημα εις βάρος αδέσποτων

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Λέσβου «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» διαψεύδει το δημοσίευμα που στοχοποιεί μετανάστες λέγοντας ότι τρώνε τα αδέσποτα

Χρυσαυγίτης ακρωτηρίασε τα αυτιά του σκύλου & ανέβασε φωτογραφίες στο facebook για να πουλήσει μαγκιά

Ο ρατσιστής χρυσαυγίτης ιερέας που θεωρεί την ύπαρξη των αδέσποτων άχρηστη!

Στο αρχείο από λάθος της Εισαγγελίας Σπάρτης η υπόθεση δολοφονίας αλεπούς από χρυσαυγίτη κυνηγό στην Καστέλλα Μονεμβασιάς

Προσχηματική η φιλοζωία των νεοναζί

«Άγρια, γυμνασμένα σκυλιά χρησιμοποιούνται για το κυνήγι των “μαύρων εχθρών”»

Γιατί εναντιωνόμαστε στη Χ.Α. και στις φασιστικές απόψεις της

Το παίζουν φιλόζωοι ενώ είναι μόνο ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΝΕΟΝΑΖΙ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

Είναι παράλογο να είσαι και φιλόζωος και ρατσιστής!

Όταν οι φασίστες χρησιμοποιούν τα σκυλιά ως φονικά «εργαλεία» (βίντεο)

Η «φιλόζωη» Χ.Α. υπέρ του ακρωτηριασμού των σκυλιών!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επιστρέφει στη Χρυσή Αυγή τα χρήματα που του δώρισε!

ΑΡΚΤΟΥΡΕ, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

VPRC: Έρευνα για τους κυνηγούς στην Ελλάδα

Ο Αλβανός, η Χρυσή Αυγή και το φριχτό έγκλημα εις βάρος των ζώων

ΔΕΝ βρέθηκαν γάτες στοιβαγμένες σε ψυγείο Πακιστανών στην Πάρο

Επιμένουν να ψεύδονται για τις παστές σαν σαρδέλες γάτες στην Πάρο

Ο Έλληνας έδωσε εντολή στον ξένο να λιώσει τον σκύλο!

Έδωσε εντολή στον σκύλο του να επιτεθεί σε παιδί στη Μαρίνα του Φλοίσβου

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

9 Σχόλια

 1. Αγάπη ρε . . .

  Ευχαριστώ, με βγάλατε από τον κόπο να συλλέξω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να γράψω μια δική μου απάντηση για αυτή τη "νέα" είδηση που ξαφνικά αναδημοσιεύετε. Συνεχίστε την καλή δουλειά σε όλους τους τομείς.

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΑΚΗ.

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ Η ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΕ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΜΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΣ ΙΝΔΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΨΩΜΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

 3. ΝΕΦΕΛΗ

  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΛΙΑΖΟΥΝ, ΤΑ ΚΡΕΜΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑΝ ΜΙΑ ΚΟΤΑ Η ΤΟΥΣ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ( ΒΛΕΠΕ ΚΡΗΤΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΤΙΚΟ.

 4. theo

  Καλά δεν ντρέπεσαι να αποκαλείς τους άλλους φασίστες κ νεοναζί επειδή δεν συμφωνείς με τα πολιτικά τους πιστεύω?Εσύ τι νομίζεις ότι είσαι ?Είσαι ρατσίστρια του αισχίστου είδους αναρχοαριστερή τελειωμένη που μισείς τους πάντες που έχουνε διαφορετικά πιστεύω απο σένα.Όσο για την προσπάθειά σου να παραστήσεις τον κάθε πικραμένο λαθραίο αθώα περιστερά,που σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα είχε φύγει από εκεί που ήρθε,κάλή η παπαριά σου αλλά τις πράξεις τους δεν μπορείς να τις κρύψεις εσύ κ οι ομοίοι σου πια.Κάθε μέρα σφάζουνε κ τρώνε σκυλιά κ γατιά κ έχουνε γίνει κ καταγγελίες επώνυμες αλλά ξέρεις πια είναι η απάντηση???'Πρέπει να πιαστούνε επ αυτοφώρω"αλλιώς πάπαλα.Το ξέρεις πολύ καλά αυτό 'κυριούλα'άσε λοιπόν τις αμπελοφιλοσοφίες σου γιατί δεν πείθουνε κανέναν.Κ ξανά ντροπή σου που μόνο οι ομοίοι σου αναρχοαριστεροφασίστες κατ εσέ μπορούνε να έχουνε δικαίωμα στην φιλοζωία.

 5. MEREDOULA

  Η βρώση σκύλων αποτελεί μια πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία. Ολη η φιλοζωική κοινότητα ενεργών εθελοντών το γνωρίζει καλά. Το δίκαιο ειναι βεβαια ότι κανείς δεν έχει πιαστεί κανένα επ αυτοφόρω και κανείς δεν έχει καταδικαστεί.

  Αλλα για να μην νομίζουμε ότι αδικούνται οι μετανάστες λόγω ρατσιστικών ή φασιστικών πεποιθήσεων (πράγμα ακραίο και άδικο) ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι ερχόμενοι εδώ οι μετανάστες κουβαλούν το δικό τους πολιτισμό και τις δικές τους διατροφικές συνήθειες οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και τη βρώση σκύλων. Δεν θα σας παραπέμψω σε διάφορα videos στο youtube που θα σας ανακατέψουν το στομάχι. Χώρες όπως η ΚΙΝΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΚΟΡΕΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΤΑΙΒΑΝ αλλά και η πολιτισμένη ΕΛΒΕΤΙΑ (οι αγροτικές περιοχές Appenzell and St. Gallen) βασίζουν τη διατροφή τους στη βρώση σκύλων! Γιατί πιστεύετε λοιπόν ότι εδώ ερχόμενοι οι πολίτες αυτών των χωρών θα σταματήσουν να τρώνε σκύλους, τους οποίους βρίσκουν αδέσποτους στους ελληνικούς δρόμους?

  Μην κλείνετε τα μάτια σας στην πραγματικότητα. Μη ξεχνάτε ότι πέραν των διατροφικών συνηθειών η τραγική αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος που πεινάει θα φάει τα πάντα. Σιγα μη σεβαστεί τις δικές μας ευαισθησίες περί κατοικιδίων ζώων και ζώων συντροφιάς.

  Εν κατακλείδι, απλά θα ήθελα να πω. Μην κλείνετε τα μάτια σε μια απλή αλήθεια απλά και μόνο γιατί δεν έσφαξαν σκύλο μέσα στο σπίτι σας και μπροστά στα παιδιά σας. Αλλά αν αυτή η συνήθεια θεωρηθεί αυτονόητο δικαίωμα του καθενός (Ελληνα ή μεταναστάτη) θα το δείτε και αυτό!

  http://animalrightskorea.org/dog-meat-issue/the-history-of-koreas-dog-meat-industry.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2255684/Farmers-Switzerland-routinely-EATING-cats-dogs-meals.html?ito=feeds-newsxml

  http://www.foodreference.com/html/artdogmeat.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2164353/Horrific-images-dogs-killed-cooked-served-meal-sick-Chinese-tradition.html

 6. yiannis

  απο εκει το πατε απο δω το φερνετε ολο με τη ΧΑ ασχολειστε, τι σχεση εχουν ολα αυτα με την κακοποιηση των ζωων δεν εχουμε καταλαβει!και ειλικρινα ομως ειτε βρεθηκαν στοιχεια ειτε οχι οι ανθρωποι που σφαζουν τους ηλικιωμενους για πλακα θα ειχαν προβλημα να σφαξουν κανα σκυλο????μη γελιομαστε...και οχι δεν ειμαι ΧΑ απλα εχω την κοινη λογικη

 7. antonia

  μπραβο και παλι μπραβο για το αρθρο....
  Δεν νοειται "σωστος" φιλοζωος που δεν ειναι φιλανθρωπος και ο ρατσιστης απλα δεν ειναι φιλανθρωπος.

 8. mara

  Καλα εσυ κουκλιτσα μου(που λεει ο λογος) εισαι τοσο κολλημενη κ τοσο αναρχοφασιστας που θα εδινες κ τα δικα σου τα ζωα στους μεταναστες να τα φανε.Εισαι το αλλο ακρο απο αυτους που κατηγορεις καθημερινα...Αρα εισαι ιδια!Τα ακρα απο οποια πλευρα κ να σαι ειναι το ιδιο....Απορω γιατι δεν ανοιγεις ενα αλλο site αλλα χρησιμοποιεις τη φιλοζωια για να κανεις προπαγανδα κ να βγαλεις κ τα ψυχολογικα σου?Οι χρυσαυγιτες μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν χρησιμοποιουν τετοια μεσα.Ποσο σαπιοι ειστε ολοι οι "δημοσιογραφοι"?Αν παρατηρησεις τα αρθρα σου το 98% ειναι κατα της ΧΑ.Καλα κανεις κ εχεις την αποψη σου δε με απασχολει αλλωστε κ δε σε κρινω γι αυτο αλλα τι δουλεια εχουν εδω ομως δεν καταλαβαινω...Ειναι λιγο υπουλο να χρησιμοποιεις τα ζωα για να μας αναλυεις το ποιους μισεις κ ποσο συμφωνα με τα πολιτικα τους πιστευω εσυ η "φιλοζωη".Αν ησουν ομως κοπελια φιλοζωη δε θα μισουσες κανεναν εκτος απο αυτους που εχουν κανει καποιο κακο με αποδειξεις κ οχι επειδη εσυ φαντασιωνεσαι διαφορα...
  Κ επειδη σιγουρα θα σκεφτεις οπως κ πολλοι αλλοι οτι υποστηριζω τη ΧΑ γτ μεχρι εκει μπορεις να σκεφτεις αφου σε τρωει το μισος σου εναντιον της ΧΑ...δεν ειμαι με κανεναν κ δε μου αρεσουν τα ακρα απο οποια πλευρα κ αν ειναι αλλα δε μισω κ κανεναν κ για να ξερεις ενα φιλοζωος αγαπαει καθε υπαρξη στον πλανητη κ οχι μονο αυτους που ψηφιζουν τον Αλεξη!
  Περαστικα σου λοιπον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.