Στηρίξτε μας

Ο Δήμος Χερσονήσου ΘΑ αναλάβει τις ευθύνες του σχετικά με τ’ αδέσποτα!

11 Ιουνίου 2012 09:03 | Επικαιρότητα
Ο Δήμος Χερσονήσου ΘΑ αναλάβει τις ευθύνες του σχετικά με τ’ αδέσποτα!

Στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας ο Δήμος Χερσονήσου στην Κρήτη έχει λάβει – σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου – ομόφωνα την πολιτική απόφαση για την υλοποίηση προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που διαβιούν στα διοικητικά του όρια.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, Ιωάννη Μαστοράκη «Το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς περιλαμβάνει δράσεις στείρωσης, αποπαρασίτωσης, σήμανσης και επανατοποθέτησης των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Για το εν λόγω πρόγραμμα δεν έχει υπογραφεί ακόμα σύμβαση με τον ανάδοχο και γι' αυτό δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η υλοποίηση του έργου. Σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνεται η πολιτική βούληση του Δήμου στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί σύμβαση και θα αρχίσει άμεσα η υλοποίηση του προγράμματος.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, είμαστε στη διάθεση σας για να απαντήσουμε στα σχετικά με τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων ερωτήματα σας εκ μέρους του Δήμου Χερσονήσου». Επειδή από πολλές αρμόδιες αρχές και δήμους έχουμε χορτάσει παχιά λόγια περιμένουμε να δούμε πότε οι δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής Χερσονήσου θα γίνουν πράξεις!

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.