Στηρίξτε μας

Νέα Καρβάλη Καβάλας: Έπιασαν τον σκύλο που περιφερόταν με κομμένο λαιμό από θηλιά (βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2021 22:13 | Καταγγελίες
Νέα Καρβάλη Καβάλας: Έπιασαν τον σκύλο που περιφερόταν με κομμένο λαιμό από θηλιά (βίντεο)

Στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Μαντούδη μεταφέρθηκε σήμερα ο σκύλος που περιφερόταν για καιρό στη Νέα Καρβάλη Καβάλας με τον λαιμό του κομμένο από μια θηλιά από σχοινί. Φιλόζωοι σήμερα δραστηριοποιήθηκαν ξανά και μετά από ώρες κατάφεραν αρχικά να περιορίσουν το ζώο στο γήπεδο του χωριού και τελικά να πιάσουν το ταλαιπωρημένο σκυλί, ώστε να του παρασχεθεί νοσηλεία, αφού ζούσε για καιρό και υπέφερε από την πληγή την οποία του προκάλεσε το σχοινί.

 

Ο Κωνσταντίνος Γιτίσογλου ευχαριστεί όλους εκείνους που βοήθησαν και μέσω facebook τονίζει τα εξής για τη διάσωση του σκύλου:

«Με αφορμή την σημερινή περισυλλογή του μικρού αδέσποτου Ηρακλή στη Νέα Καρβάλη οφείλω να ευχαριστήσω τα μέγιστα στις 2 αξίες εθελόντριες που παρότι τα όποια καθημερινά προβλήματα τους και υποχρεώσεις ήταν εκεί να με καθοδηγήσουν και να με βοηθήσουν ώστε να καταφέρουμε να πιάσουμε τον μικρό.

Δύο γυναίκες που με πολύ προσωπικό αγώνα, όπως όλοι οι εθελοντές με ζωοφιλικά αισθήματα, καταφέρνουν πολύ σημαντικό έργο στην περιοχή τους. Πολλά μπράβο λοιπόν στις κυρίες Maria Giannoulidou & Σοφία Μαρτίδου.

 

Μετά το πανελλήνιο ενδιαφέρον για αυτό το ζώο είμαστε σε ευχάριστη θέση να ζητείται συνεχής ενημέρωση για την πορεία της υγείας του, όπου ακόμη και γνωστός δικηγόρος της Καβάλας μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του για υιοθεσία.

Άρα περιμένουμε πρώτα να γίνουν οι εκ του νόμου υποχρεώσεις για την περίθαλψη του ζώου από τον δήμο Καβάλας και αργότερα θα προωθηθεί για υιοθεσία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Ουρανό για την πετυχημένη συνεργασία και τον Πέτρο Κοπανάκη για την ετοιμότητα του από πλευράς του δήμου Καβάλας.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να ΞΑΝΑ τονίσω την καθοριστική συμβολή του γερμανικού οργανισμού Tiere in not Griechenland σε όλες μου τις δράσεις καθώς με όλο τον επαγγελματικού τύπου εξοπλισμό που μου έχουν διαθέσει κάνουν ευκολότερο το έργο μου αλλά κυρίως μπορώ αποτελεσματικά και χωρίς πόνο να αιχμαλωτίζω φοβικά ζώα που χρήζουν άμεσης κτηνιατρικής περίθαλψης.

Κλείνοντας οφείλω να ευχαριστήσω ξανά τον γερμανικό οργανισμό για την διάθεση ενός ποσού σε συνεργαζόμενο κτηνίατρο, Simeonidis A Stathis  σε υπερευχαριστώ για τις λογικές σου τιμές, για την στείρωση 10 αδέσποτων γατιών και την αγορά τροφών σκύλου και γάτας αξίας 300 ευρώ.

Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο σωματείο από τον Οκτώβριο του 2008 έχει διαθέσει σε όλον τον νόμο της Καβάλας για στειρώσεις, αγορά τροφών, περιθάλψεις, μετακινήσεις ζώων, χειρουργεία πολυδάπανα, αγορά οχημάτων, έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, έξοδα μετακινήσεων ζώων προς υιοθεσία στο εξωτερικό, αγορά εξοπλισμών, αγορά κλουβιών μεταφοράς, μηνιαίες και ετήσιες φυλάξεις σε ξενοδοχεία σκύλων και πολλά πολλά άλλα ένα τρομερό ποσό σε ευρώ. Ένα τρομερό ποσό που έχει διατεθεί σε διάφορους επαγγελματίες του χώρου της πόλης μας άρα χρήμα στην πόλη μας. Για αυτό μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά μόνο σεβασμό σας οφείλω TiNG e.V.».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Καρβάλη Καβάλας: Έκκληση για να πιαστεί σκύλος με κομμένο λαιμό (βίντεο)

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.