Την κλωτσούσαν παιδάκια;
Την κακοποίηση μιας αδέσποτης γάτας στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέας Ερυθραίας Αττικής έκανε γνωστή η Αλέξα Αλατσάκη με ανάρτηση της στο facebook καθώς κλήθηκε να παραλάβει το ζώο που μάλιστα είχε στειρώσει και το βρήκε σε κακή κατάσταση.
Για το περιστατικό η κα Αλατσάκη επισήμανε τα εξής σήμερα: «Πριν λίγο είχα κλίση για το πρώτο Νηπιαγωγείο της Νέας Ερυθραίας για μία γατούλα.
Η γατούλα έχει στειρωθεί στο παρελθόν από εμένα όντας λεχώνα τότε γεννούσε γατιά πεθαμένα. νοσηλεύτηκε στειρώθηκε και επανεντάχθηκε στο χώρο της υγιής.
Σήμερα την παρέλαβα μέσα από το σχολείο τραυματισμένη, δυστυχώς και από ότι έμαθα από το προσωπικό κακοποιημένη από παιδιά του νηπιαγωγείου παρακαλώ πολύ που την κλωτσούσαν, τις προηγούμενες μέρες .
πήγα στο χώρο αμέσως και την βρήκα μέσα σε μία κούτα κουρνιασμένη χωρίς να κουνιέται .
Η γάτα φιλοξενείται σήμερα σπίτι μου και αύριο θα μεταφερθεί με το δρομολόγιο του Δήμου μας στην Ελληνική φιλοζωική εταιρεία στο Κορωπί.
Μιλάμε για ένα φανταστικό γατί μεγάλης ηλικίας από ό,τι μπορώ να κρίνω πολύ φιλικό.
Μακάρι βγαίνοντας να μην επιστρέφει εκεί αλλά να πάει σε ένα σπίτι παρακαλώ πολύ ασφαλές.».
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr