Στηρίξτε μας

Το ενδιαφέρον του για τ’ αδέσποτα εξέφρασε ο Α. Ντινόπουλος

16 Δεκεμβρίου 2014 14:28 | Επικαιρότητα
Το ενδιαφέρον του για τ’ αδέσποτα εξέφρασε ο Α. Ντινόπουλος

Το ενδιαφέρον του για τ’ αδέσποτα ζώα εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.).

Στη συνάντηση τέθηκαν υπ’ όψιν του υπουργού τα κρίσιμα θέματα τα οποία εντάσσονται στον κατάλογο δραστηριοτήτων του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. και εστιάζουν στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημοσθένης Σταματάτος, οι οποίοι ενημέρωσαν διεξοδικά τον υπουργό για:

-          Την εφαρμογή του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων στις περιοχές διοικητικής αρμοδιότητας των Δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε αναφορά και στην χρηματοδότηση της δράσης και τα προβλήματα που απορρέουν από την αδυναμία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

-          Τον προγραμματισμό εγκατάστασης και λειτουργίας κέντρου κομποστοποίησης για την παραγωγή και διάθεση καθαρού κόμποστ από τα κλαδέματα των Δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ

-          Την ανάγκη ολοκλήρωσης του χρηματοδοτούμενου από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» έργου «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Σχιστού – Περάματος (Γ’ Φάση)»

-          Την προώθηση του πρότυπου σχεδίου πράσινης ανάπτυξης, που περιλαμβάνει το σύστημα Φωτοβολταϊκό πάρκο – Αξιοποίηση νερού Ψυτάλλειας – Λιμνοδεξαμενή – Αναδάσωση Όρους Αιγάλεω».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Γουρδομιχάλης τόνισε ότι «Η υποστήριξη του υπουργού στις πρωτοβουλίες του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π., μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την υλοποίηση απαραίτητων έργων για τους πολίτες – όπως περιγράφονται στο επιχειρησιακό μας προγραμματισμό».

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε το ενδιαφέρον του για τα αδέσποτα ζώα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πλούσιο έργο που υλοποιείται από ένα φορέα της Αυτοδιοίκησης και τέλος αποδέχθηκε την πρόσκληση για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ).

Διαβάστε επίσης:

Τι λέει ο Αργύρης Ντινόπουλος για τον σκύλο που τον δάγκωσε

Αυτός είναι ο σκύλος που δάγκωσε τον βουλευτή στην Πάρο

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.