Ο Λαέρτης είναι ομηρικός ήρωας και βασιλιάς της Ιθάκης, γνωστότερος ως ο πατέρας του Οδυσσέα... Αυτός ο υπέροχος σκύλος, που βλέπετε, περιμένει τον άνθρωπο ο οποίος θα τον έχει για δικό του βασιλιά και ήρωα της καρδιάς του.
Έχει ταπεραμέντο, συμβιώνει αρμόνικα με σκυλιά και διαθέτει πηγαίο ταλέντο αφού κερδίζει τους ανθρώπους με τον χαρακτήρα του. Θα γίνει οριακά μεγαλόσωμος πανέμορφος σκύλος, σύντροφος και φύλακας των ονείρων σας.
Ο Λαέρτης θα υιοθετηθεί μόνο εντός Αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας υπό την αιγίδα του συλλόγου «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου».Αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν καλέστε τη Νόρα στο τηλέφωνο:6977729820.
Η γατούλα, που βλέπετε, είναι 10 μηνών. Ζούσε με τα υπόλοιπα αδελφάκια της σ’ ένα «ασφαλή» πεζόδρομο των Εξαρχείων. Δυστυχώς τα τρία από τα τέσσερα γατάκια σκοτώθηκαν από διερχόμενα οχήματα. Την γατούλα τη βρήκε η Φλώρα αιμόφυρτη σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είχε μόλις πέσει θύμα τροχαίου.
Η μικρή σκυλίτσα Δάφνη γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2011 μαζί με τα άλλα 7 αδελφάκια της σε ένα χωράφι στα Σπάτα. Τα 8 κουταβάκια ήταν εντελώς εκτεθειμένα στο κρύο, τη βροχή και το χιόνι. Ευτυχώς για τα 8 αδελφάκια και τη μαμά τους, τα ανακάλυψε μια κυρία και τα μετέφερε σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
«Είμαι ένας ημίαιμος τσοπανάκος 4 μηνών και έχω πολύ ανάγκη από προστασία! Με βρήκαν στις 16-6-2011 δίπλα σε μια γέφυρα, πολύ πεινασμένο και ταλαίπωρο. Από τότε έχω καθημερινά φαγάκι και περιποίηση για να μου περάσει αυτή η άτιμη ψώρα που βασάνιζε το δερματάκι μου!