Στηρίξτε μας

Ηλεία: Δημοσιογράφος και υποψήφιος των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ συγκαλύπτει το έγκλημα εις βάρος σκύλου

14 Ιουνίου 2012 13:53 | Καταγγελίες
Ηλεία: Δημοσιογράφος και υποψήφιος των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ συγκαλύπτει το έγκλημα εις βάρος σκύλου

Τo πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου 2012 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» της Ηλείας, Γιώργος Γουβιάς, έστειλε στο www.zoosos.gr με email τη φωτογραφία, που βλέπετε, με τον παγιδευμένο σκύλο σε κλουβί – μπαλκόνι. Ο κ. Γουβιάς δηλώνει ευαισθητοποιημένος σε θέματα, που σχετίζονται με τα ζώα, αφού σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι και αντιπρόεδρος στον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου, και πολύ συχνά μας στέλνει τις σχετικές δημοσιεύσεις του για να τις αναπαράγουμε.

PatrisGouvias

Μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και διαβάσαμε στο σχόλιο, που έγραψε ο ίδιος, επικοινωνήσαμε μαζί του, για να μάθουμε σε ποιο χωριό της Ολυμπίας συμβαίνει αυτό που εκείνος μας έδειξε. Η δημοσιογράφος του www.zoosos.gr Ελένη Ηλιοπούλου εξήγησε στον συνάδελφο της, ότι θέλει να προχωρήσει σε σχετική καταγγελία, για να απελευθερωθεί το ζώο από κλουβί. Όμως ο κ. Γουβιάς – ο οποίος διεκδικεί και την ψήφο των συμπατριωτών του, αφού κατεβαίνει με τους Οικολόγους Πράσινους – άρχισε να «μασάει» τα λόγια του.

Μας εξήγησε, ότι την φωτογραφία δεν την τράβηξε εκείνος, αλλά του την έστειλε ένας φίλος του – και μάλλον για πλάκα – ο οποίος ποτέ δεν του ανέφερε σε ποιο χωριό της Ολυμπίας συμβαίνει αυτό. Του εξηγήσαμε τη σοβαρότητα του ζητήματος και επιμείναμε, ότι δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο θέμα να βγαίνει στο φως στη δημοσιότητας αλλά τελικά εκείνοι, που έχουν τα στοιχεία να σιωπούν, για «να μη χαλάσουνε τις καρδιές τους» με τους γείτονες.

Ο κ. Γουβιάς μας ζήτησε, να περιμένουμε λίγο προκειμένου, να πείσει τον φίλο του να μας αποκαλύψει το όνομα του χωριού. Τελικά το πρωί της Δευτέρας λάβαμε ένα email από τον δημοσιογράφο στο οποίο μας εξηγούσε ότι: «Η φωτο έχει τραβηχτεί από μέλος Ορειβατικού Συλλόγου που δεν θυμάται καν σε ποιό χωριό ήταν όπως μου δήλωσε...».

Του απαντήσαμε, ότι είναι εμφανές πως ψεύδεται και πως θα ζητούσαμε την συνδρομή της Εισαγγελίας Πύργου, ώστε να βρούμε, που βρίσκεται ο σκύλος. Στις επανειλημμένες κλήσεις που κάναμε προς στο κινητό του ο κ. Γουβιάς δεν απάντησε και έτσι μη βρίσκοντας άλλη λύση απευθυνθήκαμε στον Χρήστο Πλευριά, ο οποίος είναι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ».

Εξηγήσαμε στον κ. Πλεύρια το θέμα και του ζητήσαμε, να παρέμβει, ώστε ο συγκεκριμένος συντάκτης, να αποκαλύψει, που βρίσκεται το σκυλί, ώστε το ζώο να απελευθερωθεί από το μαρτύριο του. Ο κ. Πλεύριας μας είπε, ότι θα το κοιτάξει. Επειδή όμως οι μέρες περνούσαν χθες το βράδυ επικοινωνήσαμε ξανά μαζί του τηλεφωνικά. Μας είπε επί λέξει, ότι ο δημοσιογράφος και υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων κ. Γουβιάς «έχει στυλώσει τα πόδια» και δεν αποκαλύπτει, που βρίσκεται το σκυλί, γιατί ο φίλος του, ο οποίος τράβηξε τη φωτογραφία και του την έστειλε, δεν θέλει να μαλώσει με τον γείτονα του! Επιμείναμε ξανά και ξανά και τονίσαμε, ότι δεν γίνεται να κάνουμε, πως δεν βλέπουμε αυτό που συμβαίνει.

Τονίσαμε, ότι εμείς στο www.zoosos.gr δεν θα σιωπήσουμε, επειδή ο κ. Γουβιάς δεν θέλει, να γίνει δυσάρεστος. Ξεκάθαρα εξηγήσαμε, ότι αν δεν μας δώσει το όνομα του χωριού, για να προχωρήσουμε στην καταγγελία, θα δημοσιεύσουμε, ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, ώστε να μάθουν οι αναγνώστες μας, πως συγκαλύπτονται κυρίως στις μικρές κοινωνίες μικρά και μεγάλα εγκλήματα.

Δεν θα σιωπήσουμε, γιατί θέλουμε και να σωθεί το ζώο και να πληροφορηθούν οι αναγνώστες μας – τους οποίους δεν εμπαίζουμε για τις ευαισθησίες τους – πως ένας υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων, που θέλει να λέγεται και δημοσιογράφος, αντιμετωπίζει την εγκληματική ως προς τα ζώα συμπεριφορά των συμπατριωτών του. Πως δηλαδή προασπίζει τα δικαιώματα των ζώων εκείνος, που απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του λέει: «Ψηφίστε με για να προστατεύσω το περιβάλλον!» αφού για κάτι τέτοιο σιωπά;

Ο κ. Πλεύριας συμφώνησε, είπε, ότι έχουμε δίκιο, αλλά σημείωσε και πως θα πρέπει, να σκεφτόμαστε και το πώς λειτουργεί η τοπική κοινωνία! Δεσμεύτηκε όμως να μας απαντήσει την επόμενη μέρα. Σήμερα το πρωί η κα Ηλιοπούλου κάλεσε ξανά και τον αρχισυντάκτη κ. Πλεύρια, ο οποίος της απάντησε, ότι ούτε σ’ εκείνον ο κ. Γουβιάς τελικά αποκαλύπτει το όνομα, γιατί δεν θέλει να εκθέσει τον φίλο του! Η κα Ηλιοπούλου κάλεσε και πάλι και τον κ. Γουβιά, ο οποίος δεν καταδέχτηκε ούτε αυτή τη φορά να απαντήσει το τηλέφωνο του.

Αλήθεια η διεύθυνση της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» της Ηλείας και της ιστοσελίδας www.patrisnews.com εγκρίνει τις πράξεις του υπαλλήλου της, που οδηγούν στην συγκάλυψη του θέματος; Το www.zoosos.gr σε μια ύστατη προσπάθεια, να βρεθεί λύση επικοινώνησε σήμερα με το γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων και η Στέλλα Κεμανεντζή, μας παρέπεμψε στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων στην Ηλεία, Θανάση Κεφαλά, ο οποίος είναι και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου του κόμματος και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Επικοινωνήσαμε με τον Θανάση Κεφαλά και του εξηγήσαμε τι έχει συμβεί. Του ζητήσαμε να παρέμβει, ώστε το ζώο να σωθεί, και πράγματι επικοινώνησε με τον κ. Γουβιά. Όμως εισπράξαμε και από τον κ. Κεφαλά την ίδια απάντηση. «Έδωσε τον λόγο του σε αυτόν που του έστειλε τη φωτογραφία και γι’ αυτό δεν αποκαλύπτει, που βρίσκεται το ζώο» τόνισε.

Και απειλές!

Μάλιστα ο κ. Κεφαλάς μας είπε, ότι ο ίδιος ο κ. Γουβιάς – ο οποίος μέχρι πρότινος αγνοούσε τις κλήσεις μας – θα καλέσει τελικά την κα Ηλιοπούλου για να της εξηγήσει. Και πράγματι λίγα λεπτά πριν τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι ο κ. Γουβιάς κάλεσε την κα Ηλιοπούλου και την εξύβρισε χρησιμοποιώντας ακατανόμαστες φράσεις.

Φυσικά εκτός εαυτού και ουρλιάζοντας εκτόξευσε ακόμα και απειλές κατά της ζωή της, λέγοντας «θα σε πετύχω, θα πέσεις στα χέρια μου» κ.ά., μάλιστα την κατηγόρησε και για έλλειψη συνεργασίας! Και όλα αυτά επειδή η κα Ηλιοπούλου «ανακάτεψε» στο θέμα και τους Οικολόγους Πράσινους.

Το www.zoosos.gr ενημέρωσε για το θέμα – πριν προβεί σε αυτή τη δημοσίευση – και την Όλγα Κήκου, συντονίστρια της «Θεματικής Ομάδας Για τα Δικαιώματα των Ζώων» των Ο.Π. αλλά και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Γιάννη Παρασκευόπουλο. Αλήθεια, γιατί να σας ψηφίσουν κύριε Γουβιά; Αφού με όποιο πρόβλημα, έρθετε αντιμέτωπος, θα κάνετε ακριβώς τα ίδια συγκαλύπτοντας τους υπεύθυνους και απειλώντας εκείνους, που δεν σιωπούν! Η σιωπή είναι ξεκάθαρη συνενοχή κύριε Γουβιά!

GouviasGiorgosOP

Πώς αυτοδιαφημίζεται ο κ. Γουβιάς

«Εκλογές 2012 ( 28/04/2012 15:31 )
Γιώργος Γουβιάς: Υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο όπου ζω με την σύζυγό μου Μαρία Πλάγου και την μόλις 6 μηνών κόρη μας. Από το 2002 εργάζομαι στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» καλύπτοντας θέματα Πολιτισμού, νεολαίας, περιβάλλοντος (μέλος σε κινήσεις πολιτών για τον επαναπλημμυρισμό των λίμνών Μουριάς & Αγουλινίτσας), φιλοζωίας (αντιπρόεδρος στον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου), ψυχαγωγίας, κ.α.

Είμαι υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους για 3η φορά (βουλευτικές εκλογές 2009 - Περιφερειακές 2010). Καλώ τους συντοπίτες Ηλείους να ταυτίσουν τους Οικολόγους Πράσινους με την ελπίδα και τη λύση για να ξεφύγουμε από την κρίση.

Να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας για να δημιουργήσουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο βασισμένο στη συνεργασία, στα συλλογικά αγαθά και την ποιότητα ζωής ως δικαίωμα για όλους.

Θαρρώ ότι είναι καιρός και στην Ηλεία να αναδειχθούν νέα πρόσωπα με διάθεση και κέφι για προσφορά στα κοινά!».

Τι θα γίνει τώρα

Το www.zoosos.gr σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία θα ζητήσει από την Εισαγγελία Πύργου να πράξει ό,τι ορίζει ο νόμος για να βρεθεί το συγκεκριμένο ζώο και να τιμωρηθούν όσοι συγκαλύπτουν το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Σκύλος σε κλουβί ή εκεί που η εφευρετικότητα συναντά τον σαδισμό!

Τι απαντάμε στον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου για τον σκύλο στο κλουβί

Επί μέρες το απαγχονισμένο σκυλί κρεμόταν στα κλαριά του δέντρου στην Οινόη Πηνείας

Νεοχώρι Ηλείας: Τον είδε να σέρνει σκύλο με τρακτέρ, έσωσε το ζώο αλλά δεν κράτησε τα στοιχεία του δράστη;

Τσίπιανα Ηλείας: Πυροβόλησε και σκότωσε γαϊδούρι

Αγνάντα Ηλείας: Του σκότωσε 51 πρόβατα τα οποία έσφαξε και εγκατέλειψε στη στάνη

Πύργος Ηλείας: Παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον σκύλο που φρόντιζαν και πως «πυροβολάει» όλα τα αδέσποτα

Πύργος: Βρήκαν τον σκύλο που φρόντιζαν νεκρό, πυροβολημένο με καραμπίνα

11 ζώα νεκρά από φόλες στη Βάρδα Ηλείας

Πύργος: Βρήκαν τον σκύλο που φρόντιζαν νεκρό, πυροβολημένο με καραμπίνα

Πύργος: Βρήκαν κουτάβι χτυπημένο στο κεφάλι με ξεριζωμένα τα δόντια…

Πέρα Χαβάρι Ηλείας: Δηλητηρίασε τον σκύλο της γειτόνισσας της για να την εκδικηθεί επειδή γνωστοποίησε την κακοποίηση του δικού τους ζώου

Έκκληση για τη σωτηρία του σκύλου που κακοποιούν οι ιδιοκτήτες του στο Πέρα Χαβάρι Ηλείας

Τον εγκλεισμό των αδέσποτων –κατά παράβαση της νομοθεσίας– αποφάσισε και ο Δήμος Ήλιδας

Συνελήφθη ο άνδρας που εντοπίστηκε να σέρνει σκύλο με το Ι.Χ. του στην Αλφειούσα Ηλείας

Βρήκε 3 σκυλιά ζωντανά πεταμένα στο φράγμα του Πηνειού κοντά στη Γαστούνη Ηλείας

Λαστέικα Ηλείας: Πυροβόλησε και έσυρε στην άσφαλτο τον σκύλο αλλά κανείς δεν τον καταγγέλλει

Γαστούνη: Έσερνε τον σκύλο που είχε δέσει στο μηχανάκι του

Σκουροχώρι Ηλείας: Έσυρε επί δύο χιλιόμετρα τον σκύλο στην άσφαλτο με το αυτοκίνητο του

Κανείς δεν καταγγέλλει τον άνδρα που βάζει τον σκύλο του να κατασπαράζει ζώα στο Λεβεντοχώρι Πύργου

Πύργος: Τον αθώωσαν αν και αδιαφορούσε για το μαρτύριο της σκυλίτσας του

Ηλεία: Τον συνέλαβαν επειδή βασάνιζε τον σκύλο του

Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πύργου: Άσκησε έφεση κατά της απόφασης που αθώωνε ιδιοκτήτη σκύλου από τις ευθύνες του

Υδροκυάνιο μέσα σε σαλάμι η φόλα που εντοπίστηκε στον Πύργο Ηλείας

Πύργος: Αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι του Ι.Χ. για να σώσουν τα σκυλιά από τη θερμοπληξία

Σκουροχώρι Ηλείας: Έσυρε επί δύο χιλιόμετρα τον σκύλο στην άσφαλτο με το αυτοκίνητο του

Πύργος: Έσωσαν τον εξαθλιωμένο ετοιμοθάνατο σκύλο

Πύργος: Έσερνε τον σκύλο πάνω στην άσφαλτο

Αμαλιάδα: Πέταξε τον σκύλο από το μπαλκόνι

Αμαλιάδα: Τον αθώωσαν αν και πέταξε το σκυλί από το μπαλκόνι

Αμαλιάδα: Οι αστυνομικοί έσωσαν τον σκύλο που βρήκαν κρεμασμένο

Αμαλιάδα: Ο νεκρός σκύλος σαπίζει στην παραλία της Κουρούτας

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

27 Σχόλια

 1. sofia arvaniti

  ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ--ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ-ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ?ΒΟΔΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ

 2. Μυρσίνη

  η φωτό αυτή σταλθηκε σε μέος του Φιλοζωικου Συλλόγου Πυργου, ανώνυμα. Ειμαστε μικρη κοιωνια και ο κοσμος δεν μιλαει ευκολα. Ο μόνος λόγος που δημοσιευτηκε η φωτό ηταν ωστε καποιος, να μας δωσει περισσότερες πληροφορίες. Σκοπος μας ηταν την Δευτερα να προβουμε σε καταγγελία για τις νόμιμες ενεργειες με μόνο στοιχειο.....την επίμαχη φωτό. Ειμαι η αντιπρόεδρος Β στον Συλλογο και ο κ. Γουβιας εχει ευαισθησιες και βοηθαει παρα πολυ στον Συλλογο. Δεν μ πορω να μιλησω για αυτα που ειπε στην κ. Ηλιοπουλου, ουτε να παρω θεση γιατι δεν ημουνα παρουσα. εχουμε καταφερει παρα πολλα το τελευταιο τριμηνο στον Συλλογο μας και λυπαμαι παρα πολυ οταν ολα αυτα βαλονται κακοβουλα για μια ανωνυμη φωτο, που ξανατονιζω, ειναι το μονο μας στοιχειο.

  1. eleni

   Κα Σαλαμανή, αν σας ενδιέφερε, η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα βοηθούσε, να εντοπιστεί ποιος είναι εκείνος που έστειλε την φωτογραφία μέσω email και έτσι θα φτάνατε, και σε εκείνον που έχει έτσι τον σκύλο του.

   Ο κ. Γουβιάς παρουσιάσε ως φίλο του τον αποστολέα. Τα ίδια είπε και στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων, τον κ. Κεφαλά αλλά και στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας κ. Πλευριά.

   Καταλήξτε πρώτα στο τι έχει γίνει, για να τοποθετηθούμε και εμείς στη συνέχεια και πάλι.

   Για το http://www.zoosos.gr

   Ελένη Ηλιοπούλου

   1. Μυρσίνη

    η Φωτο δοθηκε κανονικα σε μελος του Συλλογου μας και το μελος την εστειλε με e-mail στον κ. Γουβια. Ξανατονιζω οτι σκοπός της δημοσιευσης της ηταν να συλλεξουμε πληροφοριες. Σκοπος μας ηταν την Δευτερα να προβουμε στις νόμιμες ενεργεις και ευλεπιστουσαμε να εχουμε περισσότερα στοιχεια απο μια φωτό. Απο κει και πέρα, ο κ. Γουβιάς μεσα στον συλλογο μας, προσφερει πάρα πολλα, με ψυχη και όρεξη, δεν αμφισβητουμε επ ουδενι τις ευαισθησιες του και βλεπω καποιους που χαιρονται να χτυπανε τους Ο.Π ή τον κ. Γουβιά επι προσωπικου και θα ηθελα να επικεντρωθουμε μονο σε οτι αφορα την φωτό. Παιρνω θέση σε οσα γνωριζω και μπορω να πω.

  2. Θάνος

   «.........και λυπαμαι παρα πολυ οταν ολα αυτα βαλονται κακοβουλα για μια ανωνυμη φωτο,»

   Για μια ανώνυμη φωτό; Το τι αποκαλύπτει η φωτο δεν σας ενδιαφέρει; Ή μήπως το γεγονός της ανωνυμίας εγγυάται την πλαστότητα της;

 3. Chris

  Ψευτομαγκιές. Άσε τις απειλες και δώσε λύση στο θέμα με το σκύλο. Ωραια συμπεριφορα και ισχυρίζεσαι πως εισαι και οικολογος... Μετα μας λέει και η Ηλιοπούλου για τη Χρυση Αυγη, αυτοί είναι χειρότεροι. Από εμένα πάντως θα ενημερωθούν οι πάντες.

 4. μαρκησια

  Μπράβο σας κυρία μου! Κάνατε το σωστό και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω την εν λόγω τοπική κοινωνία...ήταν αναμενόμενες τέτοιες αντιδράσεις.

 5. Val

  Χωρίς παρεξήγηση νομίζω οτι στο zoosos έχετε μπερδευτεί λιγάκι.. Νομίζετε πως μόνο εσείς είστε φιλόζωοι και κανένας άλλως, αν κάποιος δεν συμφωνεί με τα δικά σας κριτήρια φιλοζωίας των αδειάζεται κανονικά. Δεν βλάπτει μία πιο σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων. Δηλαδή επειδή αυτός ο δημοσιογραφος αναπαρήγαγε μία φωτογραφία και δεν ξέρει που είναι, δεν είναι φιλόζωος; Και εσας τι σας κάνει πιο φιλόζωους απο αυτόν; Μήπως όλοι μας, όσοι θέλουν να ονομαζόμαστε φιλόζωοι θα έπρεπε να είμαστε έξω στους δρόμους και όχι πίσω απο την οθόνη ενός υπολογιστή και εύκολα να παριστάνουμε τους φιλοζωους; Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι δεν σας θεωρω φιλόζωους αλλα σας θεωρώ κολλημένους και πολύ επιθετικούς σε κάποια θεματα.

  1. Χάρης Τσελέντης

   Δεν είναι "ιδεολογικό" το θέμα...ποιός είναι πιο φιλόζωος...Πρακτικό είναι. Ο σκύλος πρέπει ν' απελευθερωθεί. Και για να γίνει αυτό, πρέπει ν' αποκαλυφθεί το πού βρίσκεται. Κάποιος που ξέρει και δε λέει, συγκαλύπτει. Τόσο απλά.

   Δηλαδή, αν στη θέση του σκύλου ήταν άνθρωπος, όποιος αποδεδειγμένα γνώριζε και δεν κατήγγειλε το θέμα στις αρχές, δεν θα ήταν υπόλογος για συγκάλυψη εγκλήματος;

   Νομίζω ότι πλέον στην Ελλάδα υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για κακομεταχείριση ζώων. Μία λύση πίεσης θα ήταν να ειδοποιηθεί η αρμόδια αστυνομική αρχή.

  2. DiS

   Νομίζω ότι και εσείς είστε μπερδεμένος/η Αν αδειάζετε εσείς ανθρώπους που κίνησαν γή και ουράνο να βρούν το σκυλί και να το ελευθερώσουν.. σε ποιά πλευρά σας κατατάσει? Στους φιλόζωους του δρόμου ή στους φιλόζωους πίσω απο μία αθόνη.. Να σας τονίσω πως είναι ρητορική η ερώτηση αυτό σημαίνει οτι δεν χρήζει απάντησης- είναι αυτονόητη. Σας το αναλύω καθώς με την ερώτηση " ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ" δείξατε εκ των πραγμάτων το επίπεδο αντίληψής σας! Χωρίς παρεξήγηση 🙂

 6. κωστας

  !καλεεε τις μας λες δερνεις πολυ καλεεε ? να σαι καλα μας εφτιαξες το πρωινο. το στελνω εδω στο γραφειο και πεφτει πολυ γελιο. ο ανθρωπος ηθελε να κανει τη προβολη του, το κομματι του κι εστειλε μια καταγγελια ( ψηφοθηρια δεν υπαρχει διοτι ειναι με λιστα πλεον ),ελα ομως που υπαρχουν και κανονικοι δημοσιογραφοι που δεν αφηνουν τιποτα ετσι. δε καταλαβα γιατι δε θα επρεπε να μη καταστασεις πιεσει η κυρια ελενη? γιατι? επειδη η τοπικες κοινωνιες ειναι αλλιως? α μπα! και τοτε τι κανουμε δηλαδη? καθομαστε και παρακολουθουμε τους βασανισμους των ζωων κλαιγοντας ?

 7. Marie

  Οι Οικολόγοι Πράσινοι αρνήθηκαν κάθε συνεργασία και αποφάσισαν να κατέβουν μόνοι στις νέες εκλογές . Αν δεν είχαν βάλει τον εγωισμό πρώτο και είχαν συνεργαστεί , θα είχαμε οικολογικό κόμμα στη Βουλή ...

 8. Θάνος

  1από2 Αυτά τα δυο είναι αντιφατικά.

  «Ο κ. Γουβιάς δηλώνει ευαισθητοποιημένος σε θέματα, που σχετίζονται με τα ζώα, αφού σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι και αντιπρόεδρος στον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου, και πολύ συχνά μας στέλνει τις σχετικές δημοσιεύσεις του για να τις αναπαράγουμε.»

  «Μας εξήγησε, ότι την φωτογραφία δεν την τράβηξε εκείνος, αλλά του την έστειλε ένας φίλος του – και μάλλον για πλάκα – ο οποίος ποτέ δεν του ανέφερε σε ποιο χωριό της Ολυμπίας συμβαίνει αυτό.»

 9. Θάνος

  2από2 Αφού τον ενδιαφέρουν θέματα, που σχετίζονται με τα ζώα, και αφού είναι και αντιπρόεδρος σε σχετικό σύλλογο, στέκει να το άφησε να περάσει χωρίς να το ψάξει δείχνοντας απλώς τη φωτογραφία;

  Και δεν καταλαβαίνει ότι όλοι θα τον ρωτούν από πού είναι η φωτογραφία; Αλλιώς πού θα το βρουν; Τα δάχτυλά τους θα μυρίσουν ή θα πάνε σε καφετζού.
  Ή τουλάχιστον ας δώσει μια ιδέα ή οδηγία για το πώς μπορεί να βρεθεί. Και αν δεν το βρει κάποιος από εκεί κοντά ή να βοηθήσει να βρεθεί ποιος θα το κάνει; κάποιος από την άλλη άκρη της Ελλάδας;

 10. Παναγιώτης

  Να μην ξεχνάμε βέβαια πως η τοπική κοινωνία ακόμη σιωπά και πως για τον καταγγέλλοντα, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, το να στείλει για δημοσίευση μία τέτοια φωτογραφία είναι από μόνο του ένα μεγάλο βήμα.

  Πάντως με την τακτική σας να επιτίθεστε σε κάποιον που προσπάθησε να αποκαλύψει μία εγκληματική ενέργεια σίγουρα δεν βοηθάτε, αντίθετα μετά από τέτοιες επιθέσεις και κατηγορίες εναντίον των προσώπων, που με τον τρόπο τους, αναδεικνύουν τέτοιες υποθέσεις, δημιουργούνται συνθήκες εκφοβισμού των καταγγελλόντων με αποτέλεσμα την περαιτέρω συσκότιση και συγκάλυψη.

  Συμπερασματικά,προσωπικά πιστεύω πως διαφαίνεται από την ανάρτηση μία προσπάθεια σπίλωσης του δημοσιογράφου παρά η αναζήτηση λύσης και της αλήθειας.

  Με εκτίμηση και με την ελπίδα να βρεθεί λύση.

  Π.Σ

  1. Θάνος

   «..........όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, το να στείλει για δημοσίευση μία τέτοια φωτογραφία είναι από μόνο του ένα μεγάλο βήμα.»

   Το να βάλλει υποψηφιότητα με τους Ο.Π. είναι άλμα και το έκανε. στο βήμα κόλλησε;

 11. Παναγιώτης

  Εγώ προτείνω στον Γουβιά να βασανίσει αυτόν που έστειλε την φωτογραφία ώστε να αποκαλύψει επιτέλους που την έχει τραβήξει...

  Άν, λέω τώρα,ΑΝ όντως ο φωτογράφος καταγγέλλων δεν αποκαλύπτει την τοποθεσία και τον ιδιοκτήτη του σκύλου, εσείς πως νομίζετε πως πρέπει να πράξει ένας δημοσιογράφος;

  Να καταγγείλει την πηγή του στην αστυνομία ώστε να σχηματιστεί δικογραφία;

  Νομίζω πως αντί να ζητάτε με μανία από έναν δημοσιογράφο να παραβεί τα πιστεύω του και να αποκαλύψει την πηγή του αυτό που τελικά θα γίνει,δηλαδή έρευνα από τον Εισαγγελέα για κακοποίηση του ζώου είναι η καλύτερη εξέλιξη για όλους.

  Συνεχίζεται...

  1. Θάνος

   «Άν, λέω τώρα,ΑΝ όντως ο φωτογράφος καταγγέλλων δεν αποκαλύπτει την τοποθεσία και τον ιδιοκτήτη του σκύλου, εσείς πως νομίζετε πως πρέπει να πράξει ένας δημοσιογράφος;»

   Να ζητήσει βοήθεια από όπου μπορεί αφού δεν ξέρει τίποτα και ενδιαφέρεται να μάθει.

 12. Αλούκος Λευτέρης

  Τότε ποιος ο λόγος ο εν λόγο κύριος να δημοσιεύση μια τέτοια φώτο? Με τι σκεπτικό το έπραξε?
  Εφόσον δεν είχε σκοπό να κάνει απολύτως τίποτα και συγκαλύπτει ένα ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με το νέο νόμο και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, πως οι υπεύθυνοι της εφημερίδας τον άφησαν να το κάνει?
  καλά οι απειλές του είναι φαιδρότητες και δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κάποιος, αυτό δείχνει και πόση ντομπροσύνη έχει. Το τσουλούφι σε μάρανε καραγκιόζη...

  1. Θάνος

   Έχω γράψει κάποια πράγματα, κάντε το ίδιο.
   Όχι να ψάχνουμε με το κερί κάτι καλό και να ελπίζουμε, και να πέσουμε πάλι σε όμοιους… Αν είναι έτσι ψηφίζαμε οποιοδήποτε κόμμα που είναι γεμάτα από τέτοιους.

 13. stiliani

  κοινοποιηστε παντού να το μάθουν όλοι να δούμε ποιος θα τον ψηφήσει...μήπως καμια κοινοποιηση στη σελίδα των οικολόγων θα βοηθούσε??πάμε ολοι μαζί τι λέτε??

 14. Θάνος

  «Φυσικά εκτός εαυτού και ουρλιάζοντας εκτόξευσε ακόμα και απειλές κατά της ζωή της, λέγοντας «θα σε πετύχω, θα πέσεις στα χέρια μου» κ.ά., μάλιστα την κατηγόρησε και για έλλειψη συνεργασίας! Και όλα αυτά επειδή η κα Ηλιοπούλου «ανακάτεψε» στο θέμα και τους Οικολόγους Πράσινους.»
  Α και απειλές ο οικολόγος;

  Γιατί δεν δείχνεις την μαγκιά σου εκεί που θα πιάσει και τόπο ρε μάγκα;
  Μάγκας που κρέμεται από τα αρ.....δια των ψηφοφόρων είναι άστα να πάνε.

 15. Θάνος

  Αφού κάλλιστα μπορεί να πει πού είναι το ζώο χωρίς να φαίνεται ο ίδιος αν δεν το θέλει. Πού θα ξέρει αυτός που έβαλε εκεί το ζώο από πού μαθεύτηκε. Αλλά και αν το καταλάβει, έχει προτεραιότητα το ζώο και όχι η εκλογή του υποψηφίου.
  Άρα: Πρόκειται για καριερίστα πολιτικό και όχι για κάποιον που είναι διατεθειμένος να συμβάλει στην προστασία κανενός.

  Προς Ο.Π.: Απομακρύνετέ τον! Διαγράψτε τον από το ψηφοδέλτιο γιατί δεν σας θέλουμε έτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.