Στηρίξτε μας

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και χαμηλού κόστους για κατοικίδια ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας

7 Μαρτίου 2016 18:35 | Προτάσεις
Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και χαμηλού κόστους για κατοικίδια ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας

Στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας θα πραγματοποιηθούν 12 και 13 Μαρτίου δωρεάν στειρώσεις, ηλεκτρονικές σημάνσεις (τοποθέτηση μικροτσίπ) και αιμοληψίες σε αδέσποτα και χαμηλού κόστους στα οικόσιτα ζώα συντροφιάς (σκυλιά και γατιά) που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τα έξοδα των στειρώσεων (ιατροφαρμακευτικό υλικό των επεμβάσεων, μικροτσίπς, χάπια έσω αποπαρασίτωσης, αμπούλες έξω αποπαρασίτωσης, αποθεραπεία ζώων, αντιβιώσεις και σίτισή τους, καθώς και τα έξοδα καθαρισμού και εξοπλισμού του κτηνιατρείου, όπως και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των κτηνιάτρων) θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο το Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας (Σ.Ζ.Λ.).

«Για να καλυφθεί τουλάχιστον μέρος των εξόδων, θα υπάρξει χρέωση ανά ζώο (χαμηλή) η οποία θα καθοριστεί μετά την έκδοση των σχετικών τιμολογίων. Μόνο για το διήμερο αυτό, όλες οι κτηνιατρικές πράξεις θα είναι εθελοντική προσφορά του συνεργαζόμενου με το σωματείο μας κτηνιάτρου. Τα εμβόλια (Vanguard 7 και αντιλυσσικά), είναι προσφορά του Δήμου Λευκάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα ζώα που επισκέπτονται το Δημοτικό κτηνιατρείο για την οποιαδήποτε κτηνιατρική πράξη, σημαίνονται ηλεκτρονικά, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, εκτός αν φέρουν ήδη microchip. ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά, όλους όσους (πολίτες και επιχειρήσεις), πρόκειται να βοηθήσουν για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστούμε τους κτηνίατρους – εθελοντές» επισημαίνει το Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας.

Για να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, αλλά και για κάθε παραπάνω πληροφορία, τηλεφωνήστε: 6943212791 (βραδινές ώρες) και 6974667258.

Διαβάστε επίσης:

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και οικόσιτων κατοικίδιων και τον Νοέμβριο στο Δημ. Κτηνιατρείο Λευκάδας

Δωρεάν στειρώσεις και εμβολιασμοί αδέσποτων και μη κατοικίδιων ζώων στην Λευκάδα

Το πρώτο Δημοτικό Κτηνιατρείο στη Λευκάδα

Στειρώσεις και εμβολιασμοί αδέσποτων από τον Δήμο Λευκάδας

Στείρωσαν αδέσποτα στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.