Στηρίξτε μας

Διαγωνισμός φωτογραφίας και λεζάντας με θέμα τα «Αδέσποτα Ζώα»

17 Νοεμβρίου 2011 08:47 | Προτάσεις
Διαγωνισμός φωτογραφίας και λεζάντας με θέμα τα «Αδέσποτα Ζώα»

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στα πλαίσια προώθησης της φιλοζωίας διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας και λεζάντας με θέμα τα «Αδέσποτα Ζώα». Όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν με το νέο έτος σε έκθεση φωτογραφίας με το ίδιο θέμα που θα διοργανώσει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

✿ Νικήτριες φωτογραφίες θα ανακηρυχθούν:
- Τρεις (3) φωτογραφίες με θέμα αδέσποτο σκύλο/σκύλους
- Τρεις (3) φωτογραφίες με θέμα αδέσποτη γάτα/γάτες
που θα προκύψουν μετά από ψηφοφορία (μεγαλύτερος αριθμός Like) όλων των φωτογραφιών που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

✿ Τo δώρo για κάθε μια από τις νικήτριες φωτογραφίες με θέμα τον αδέσποτο σκύλο/σκύλους είναι μια ευγενική προσφορά της σχολής εκπαίδευσης DogsHeaven.gr, του e-shop WOOF and MEOW και του e-shop Loukerates.gr και αποτελείται από:

1) 1 τσάντα back pack Eukanuba (DogsHeaven.gr αγορασμένη από το ZΕΗ Bazaar)

2) 30 μεγάλα κόκκαλα για σκύλο (DogsHeaven.gr αγορασμένα από το ZΕΗ Bazaar)

3) 3 ζεύγη αυτοκόλλητα πατουσάκια από βινύλιο για τζάμι αυτοκινήτου (DogsHeaven.gr αγορασμένα από το ZΕΗ Bazaar)

4) 1 κονκάρδα Dog Rescue (DogsHeaven.gr αγορασμένη από το ZΕΗ Bazaar)

5) 1 σκυλομπρελόκ (WOOF and MEOW)

6) 1 μεταλλικό κουτί για σκυλολιχουδιές (Loukerates.gr)

✿ Τo δώρo για κάθε μια από τις νικήτριες φωτογραφίες με θέμα την αδέσποτη γάτα/γάτες είναι μια ευγενική προσφορά του pet shop “The Pet World”, του e-shop Loukerates.gr και του “Glam Paws” (χειροποίητα κοσμήματα για κατοικίδια) και αποτελείται από:

1) 1 γατοφόρος Trotter, μέγεθος 1 της Savic (“The Pet World”)

2) 1 πακέτο γατολιχουδιές Diamondlicious της Camelot (“The Pet World”)

3) 1 μεταλλικό κουτί για γατολιχουδιές (Loukerates.gr)

4) 1 χειροποίητο κολιέ για γάτα (“Glam Paws”)

5) 1 κονκάρδα Cat Rescue (“The Pet World” αγορασμένη από το ZΕΗ Bazaar)

6) 1 χειροποίητο παιχνίδι-ποντικάκι (ZΕΗ Bazaar)

Για τον τρόπο και τους όρους συμμετοχής, διαβάστε παρακάτω τις σχετικές πληροφορίες.

✿ Υποβολή συμμετοχών:

• Από σήμερα 15-11-11 και μέχρι τις 29-11-11, ώρα 18.00 μ.μ., μπορείτε να στέλνετε με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλ. διεύθυνση [email protected]: 1 πρωτότυπη φωτογραφία με θέμα κάποιο ή κάποια αδέσποτα ζώα (γάτα ή σκύλος) & 1 πρωτότυπη έξυπνη και σύντομη λεζάντα που θα συνοδεύει την φωτογραφία σας, πχ. «Υιοθέτησε ένα αδέσποτο» ή «Οι φίλοι δεν αγοράζονται».
• Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε μορφή JPEG και να έχουν ελάχιστες διαστάσεις 1191 x 842 pixels ή να είναι σε μέγεθος 2,8MB ώστε να μπορέσουν να τυπωθούν και να χρησιμοποιηθούν αργότερα στην έκθεση φωτογραφίας, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, ανάλογα με την επιθυμία του διαγωνιζόμενου.
• Στο ηλ. μήνυμα πρέπει να γράψετε τα στοιχεία σας, όνομα και επώνυμο -αν είστε ιδιώτης- ή την ονομασία του σωματείου/συλλόγου/καταφυγίου σας.
• Στέλνετε την φωτογραφία σας μαζί με την λεζάντα γράφοντας στο θέμα του μηνύματος: «Για τον διαγωνισμό Φωτογραφίας & Λεζάντας».
• Επίσης, πρέπει να αναγράφετε στο ηλ. μήνυμα αν επιθυμείτε η φωτογραφία σας να εκτεθεί επώνυμα ή ανώνυμα.
• Θα σας σταλεί απαντητικό e-mail για την ολοκλήρωση της συμμετοχής και διασταύρωσης των στοιχείων σας.

✿ Όροι συμμετοχής:

• Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μέλη της σελίδας μας, του Σωματείου καθώς επίσης και φιλοζωικά σωματεία/σύλλογοι/καταφύγια.
• Οι φωτογραφίες θα αφορούν Αδέσποτα Ζώα (που βρίσκονται στο δρόμο ή σε καταφύγιο) και ΟΧΙ κατοικίδια ζώα, είτε ημίαιμα είτε καθαρόαιμα. Σε περίπτωση αποστολής φωτογραφίας εκτός θέματος, θα στέλνεται ενημερωτικό e-mail στον αποστολέα (διαγωνιζόμενο).
• Ο/Η φωτογράφος θα πρέπει να έχει τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας και της λεζάντας που θα υποβάλει (δηλαδή να είναι δικιά του/της) διότι στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για την έκθεση φωτογραφίας. Μη αυθεντικές φωτογραφίες, π.χ. από το Google κ.λ.π., θα ακυρώνονται και θα στέλνεται ενημερωτικό e-mail στον αποστολέα (διαγωνιζόμενο).
• Τα στοιχεία καθώς και ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να είναι αληθή. Διαφορετικά η συμμετοχή δεν θα θεωρείται έγκυρη και η φωτογραφία δεν θα λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό.
• Συμμετοχές που θα αποδειχθεί ότι δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις -ακόμη και εκ των υστέρων- θα ακυρώνονται και το μέλος θα χάνει το δικαίωμα νέας υποβολής.

✿ Ψηφοφορία:

• Την 1-12-11 θα αναρτηθούν στα αντίστοιχα άλμπουμ (Διαγωνισμός: Αδέσποτος Σκύλος & Διαγωνισμός: Αδέσποτη Γάτα) όλες οι συμμετοχές του διαγωνισμού από τους διαχειριστές της σελίδας.
• Η ψήφος σας ισοδυναμεί με το Like που θα κάνετε στην φωτογραφία & λεζάντα της αρεσκείας σας.
• Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι συμμετέχοντες ή μη συμμετέχοντες του διαγωνισμού.
• Μπορείτε να κάνετε Like σε μια ή περισσότερες φωτογραφίες.
• Τα Like στο άλμπουμ δεν καταμετρούνται. Έγκυρα θεωρούνται τα Like που βρίσκονται κάτω από κάθε μεμονωμένη φωτογραφία.

✿ Λήξη ψηφοφορίας:

• Στις 14-12-11 και ώρα 18.00 μ.μ. λήγει η ψηφοφορία του διαγωνισμού και θα καταμετρηθούν από τους διαχειριστές τις σελίδας τα Likes που έχει συγκεντρώσει η κάθε φωτογραφία.
• Οι έξι (6) νικητές (3 στην κατηγορία «Αδέσποτος Σκύλος» και 3 στην κατηγορία «Αδέσποτη Γάτα») που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα Like, θα ανακοινωθούν στον τοίχο της σελίδας εντός 3 ημερών.
• Σε περίπτωση που στην 3η θέση σε κάθε κατηγορία ισοψηφήσουν δύο συμμέτοχες με αποτέλεσμα να προκύπτει και μια 4η θέση, θα γίνει εκ νέου ψηφοφορία για να κριθεί η νικήτρια φωτογραφία μεταξύ των δύο.
• Μετά από την λήξη της ψηφοφορίας, δεν θα καταμετρηθούν τυχόν Like που θα γίνουν.
• Σε περίπτωση αποχώρησης από το διαγωνισμό κάποιου από τους νικητές, η θέση του θα πάει αυτόματα στην αμέσως επόμενη συμμέτοχη με τα περισσότερα Like.

✿ Τα Δώρα:

• Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ίσης αξίας και για τους έξι (6) νικητές και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλο δώρο.
• Τα δώρα θα σταλούν στους νικητές και τα έξοδα αποστολής/συσκευασίας βαρύνουν τους δωροθέτες.
• Μετά το πέρας του διαγωνισμού, οι νικητές θα λάβουν e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία τους για την αποστολή των δώρων τους.
• Η αποστολή του δώρου θα γίνει μέσω ΕΛΤΑ και θα σταλεί ειδοποιητήριο στον νικητή για να πάει στο Ταχυδρομείο να παραλάβει το δέμα του.
• Σε περίπτωση μη παραλαβής του δώρου από τον νικητή, οι δωροθέτες δεν υποχρεούνται να το στείλουν πάλι.

✿ Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι λεζάντες τους:

Οι έξι (6) Λεζάντες θα αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα Facebook της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και αλλά και στις επίσημες σελίδα Facebook των δωροθετών, για ένα μήνα με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα (σε περίπτωση που το επιθυμεί).
Οι νικήτριες φωτογραφίες καθώς και οι λεζάντες τους θα αναρτηθούν σε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (www.zeil.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του δωροθέτη (www.dogsheaven.gr) και θα γίνει, επίσης, αναφορά σε όλες τις συμμετοχές του διαγωνισμού.

✿ Γενικά:

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φιλοζωικά μηνύματα.
Ουσιαστικά δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι και για τον λόγο αυτό στον συγκεκριμένο χώρο δεν έχουν θέση προστριβές ή αντιπαραθέσεις.
Οι διοργανωτές του διαγωνισμού θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν ουδέτερο κλίμα και ως εκ τούτου θα διαγράφονται τυχόν εριστικά ή προσβλητικά σχόλια.
Ο σχολιασμός στις φωτογραφίες δεν είναι απαραίτητος αλλά είστε ελεύθεροι αν επιθυμείτε να αφήσετε το σχόλιο σας που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θίγει/υβρίζει τον συμμετέχοντα.
Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ουδεμία ευθύνη φέρει για την ποιότητα ή την προέλευση των συμμετοχών.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνιση, μπορείτε να στέλνετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]
Τα στοιχεία και τα e-mails των συμμετεχόντων δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς παρά μόνο για την επικοινωνία του διοργανωτή με των διαγωνιζόμενο.

✿ Δωροθέτες:

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι μια ευγενική προσφορά των:

1) Σχολή εκπαίδευσης σκύλων Dogs Heaven Positive Training with Clicker (www.dogsheaven.gr)

2) Pet shop “The Pet World” (Γρηγορίου Αυξεντίου 18, Άλιμος, τηλ. 210-9847402) https://www.facebook.com/groups/222160481130937/)

3) Ε-shop με είδη δώρων www.Loukerates.gr

4) Ε-shop WOOF and MEOW https://www.facebook.com/pages/WOOF-and-MEOW/184442968244331

5) Glam Paws - Xειροποίητα κοσμήματα για κατοικίδια, 6947772949

✿ Η συμμετοχή σας προϋποθέτει ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε πλήρως τους όρους του διαγωνισμού.

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.