Στηρίξτε μας

Τουρίστες βρήκαν τον σκελετωμένο σκύλο να αργοπεθαίνει στην Αίγινα…

1 Ιουλίου 2010 12:11 | Καταγγελίες
Τουρίστες βρήκαν τον σκελετωμένο σκύλο να αργοπεθαίνει στην Αίγινα…

«Την Παρασκευή 18/06/2010 βρήκαμε την σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες πάνω στον παραλιακό δρόμο της Αίγινας περίπου 5 χιλιόμετρα από το λιμάνι στην διαδρομή για Πέρδικα. Δεν είχαμε ξαναδεί τόσο σκελετωμένο πλάσμα. Στο  λαιμό της είχε περασμένη μια κοινή αλυσίδα εμπορίου, προσεκτικά ασφαλισμένη με σύρμα. Ποιος μπορεί να ξέρει, πόσο καιρό είχε να φάει αυτό το ζώο.

Το ταλαίπωρο ζωάκι είχε να φάει μήνες... Ή πόσο καιρό μπορεί να ήταν δεμένη χωρίς τροφή και νερό... Άραγε τα κατάφερε μόνη της να "δραπετεύσει" ή απλά την άφησαν ελεύθερη να φύγει παρόλη την τραγική κατάσταση της. Μέσα στην ατυχία της ήταν τυχερή γιατί στην Αίγινα δραστηριοποιείται το Σωματείο Προστασίας Ζώων Αίγινας & Αγκιστρίου και αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο (σε σχέση με άλλες περιόδους που είναι υπερπλήρης) είχαν την δυνατότητα να την δεχτούν και να της προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα. Η σκελετωμένη σκυλίτσα θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια που θα λέει: "Ελάτε στην Ελλάδα που μας αρέσει να βασανίζουμε τα ανυπεράσπιστα ζώα"

Τώρα μετά από 12 ημέρες φροντίδας ξεκίνησε σιγά-σιγά να τρώει μικρά γεύματα και ελπίζουμε να ανακτήσει κάποιες δυνάμεις ώστε να μπορεί να πάρει φαρμακευτική αγωγή, για να αντιμετωπιστούν οι πιθανές ασθένειες, που μπορεί να έχει ένα σκυλί, που έχει κακοποιηθεί, με αυτόν τον βάναυσο τρόπο. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ & ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ" για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν».


Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.