Στηρίξτε μας

Στην παραλία της Μαραθούντας στη Σύμη ένα σκυλί κινδυνεύει

7 Ιανουαρίου 2012 11:02 | Καταγγελίες
Στην παραλία της Μαραθούντας στη Σύμη ένα σκυλί κινδυνεύει

Μας ενημέρωσαν, ότι στην παραλία Μαραθούντα στο νησί της Σύμης ένα σκυλάκι είναι δεμένο κοντά στο βαρέλι του, νηστικό και διψασμένο. Κάνουμε έκκληση στους φιλόζωους κατοίκους του νησιού, αν μπορούν να ελέγξουν αφενός το αν ισχύει η καταγγελία και αφετέρου να βοηθήσουν το ζώο προσφέροντας του τροφή και νερό, ώστε το μαρτύριο του να μετριαστεί.

Το www.zoosos.gr απευθύνθηκε στην Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Σύμης και την ενημέρωσε για την καταγγελία περιμένουμε να μας που αν όντως η καταγγελία ισχύει.

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Βαρελόσκυλο στη Σύμη έρμαιο στα χέρια του βασανιστή ιδιοκτήτη του

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Celia

    Δυστυχώς ακόμη και σήμερα το σκυλί αυτό βρίσκεται αποστεωμένο και δεμένο στην ίδια θέση κάνοντας χαρές βλέποντας τον οποιονδήποτε να πλησιάζει. Δίνοντας του μακαρόνια από την διπλανή ταβέρνα ανακάλυψαμε το μέγεθος της πείνας του. Πραγματικά δεν έχουμε δεί σκυλί να τρώει τόσο γρήγορα το φαί του και με τόση αγωνία. Το δυστύχημα είναι πως ο εν λόγω "κύριος" έχει αποκτήσει και δεύτερο σκυλί, ένα πανέμορφο κουτάβι το οποίο περιφέρεται ανάμεσα στους λουόμενους για λίγο νερό και παιχνίδια. Από ό,τι καταλάβαμε τρώει από εδώ και απο εκεί αλλά πργματικά το χειμώνα τί θα απογίνει και αυτό? Δεν πρέπει να γίνει κάτι και για τα δύο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.