Στηρίξτε μας

Υιοθετήθηκε - Γκριφονίτσα κατάλληλη για σπίτι

2 Ιανουαρίου 2012 16:10 | Χαρίζονται
Υιοθετήθηκε - Γκριφονίτσα κατάλληλη για σπίτι

«Η Μπαχάρ βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους του Χαλανδρίου. Μία εθελόντρια του συλλόγου Φίλοι Ζώων Χαλανδρίου, την περιμάζεψε και τώρα την φιλοξενώ εγώ... Είναι γκριφονίτσα 2 ετών, φιλικότατη με άλλα σκυλιά (αρκεί να μην πάνε να της φάνε το φαγητό...) άγγελος με τους ανθρώπους και τα παιδάκια και γρήγορα έμαθε να μην λερώνει μέσα.

Επίσης τονίζω ότι δεν κάνει καθόλου ζημιές μέσα στο σπίτι. Κάθεται ήσυχη και περιμένει την ανθρώπινη παρουσία και τότε εκδηλώνει τη χαρά και την αγάπη της. Δίνει ρεσιτάλ με πηδηματάκια, αγκαλίτσες, φιλάκια και ξαπλούλες για κοιλιτσοχαιδέματα! Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, στειρωμένη και εμβολιασμένη και φυσικά με τα ωραία ροζ κοτσιδάκια της». Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944502450.

Διαβάστε επίσης:

Τρεις μικρές ιστορίες αγάπης…

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Sofia Porfiri

    Η πρώην Μπαχάρ και νυν Αγάπη υιοθετήθηκε! Έχω την τιμή να είμαι η μαμά της! Δεν υπάρχει πιο αξιολάτρευτο πλάσμα! Ευχαριστώ για την καλή δουλειά σας. Σε αυτό το site την είδα και την ερωτεύτηκα και από τότε οι 2 ζωές έχουν γίνει μία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.