Στηρίξτε μας

Κατήγγειλαν στην Δ.Η.Ε. την κακοποίηση του κατσικιού σε μπαρ στα Μάταλα

20 Ιουλίου 2015 19:05 | Καταγγελίες
Κατήγγειλαν στην Δ.Η.Ε. την κακοποίηση του κατσικιού σε μπαρ στα Μάταλα

Την κακοποίηση ενός κατσικιού από πελάτες σε μπαρ στα Μάταλα της Κρήτης κατήγγειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Δ.Η.Ε.) η Ζωόφιλη Δράσης Ηρακλείου ζητώντας τον εντοπισμό και την άσκηση κυρώσεων εις βάρος των εμπλεκόμενων. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, που ένας εργαζόμενος στο μπαρ δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook γράφοντας: «Egine maskot», ένας άνδρας με μουστάκι έχει ακινητοποιημένο το άσπρο κατσίκι, το οποίο κρατάει με το αριστερό του χέρι από τον σβέρκο και με το δεξί από τα πόδια.

Το τι άλλο έχει υποστεί αυτό το πλάσμα από την παρέα που διασκεδάζει έτσι εκεί δεν το γνωρίζουμε αλλά είναι βέβαιο ότι η κρητική λεβεντιά δεν αποδεικνύεται με την κακοποίηση, την καταπόνηση, την έκθεση των ζώων σε συνθήκες που είναι απολύτως ακατάλληλες για το είδος τους.

Φανταστείτε μόνο τον τρόμο που βίωσε αυτό το πλάσμα ανάμεσα σε ανθρώπους που συμπεριφέρονται κατά τέτοιον τρόπο. Η φωτογραφία αυτή κάνει εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του διαδικτύου και είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες της επιχείρηση να απαντήσουν για το αν επικροτούν τέτοιες πρακτικές. Είναι βέβαιο ότι οι τουρίστες μόλις γίνει ευρέως γνωστό το όνομα του μπαρ ότι θα θελήσουν να το αποκλείσουν από τις επιλογές τους.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χαριτάκης: Δεν κακοποιήσαμε το κατσικάκι απεναντίας το φροντίζουμε!

Στην Κεκρίνη επέστρεψε στη φύση ο πελεκάνος που είχε πέσει σε κώμα από το αλκοόλ στα Χανιά της Κρήτης

Σε κώμα πελεκάνος στην Γεωργιούπολη Χανίων επειδή τον «πότιζαν» αλκοόλ!

Τι παθαίνουν οι πελεκάνοι – μασκότ στους τουριστικούς προορισμούς;

Δράμα: Κότα σε γυάλα ως ντεκόρ σε μπαρ

Μαϊμού ως «ατραξιόν» σε ταβέρνα στην Χρυσή Ακτή της Πάρου (βίντεο)

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Γιωργος

    Ποια κρητικη λεβεντια..πλακα κανουμε;. Λεβεντια και ντομπροσυνη δεν ειναι ουτε να κρυβεσαι πισω απο ενα δεντρο και να πυροβολας πισωπλατα,ουτε και να βουτας απο το σβερκο ζωα που δεν μπορουν να αμυνθουν και να καμαρωνεις γι αυτο...
    Ολα αυτα υποδηλωνουν ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ "ανθρωπους" και στη κρητη υπαρχουν μπολικοι απο δαυτους.

  2. ΕΙΡΗΝΗ

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?

  3. ginger

    Ολη η Ελλάδα είναι γεμάτη με ανθρώπινα αποβρασματα ψυχών αμορφωτα ελεινα εμετικά τρισαθλια θλιβερά ανθρωπάκια δίχως ίχνος καλοσυνης οικτου η συμπονιας μέσα στην σκατενια βοθροψυχη τους!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.