Στηρίξτε μας

Φεστιβάλ ταινιών με τις πιο γνωστές γάτες του διαδικτύου στις 28/3 στην Αθήνα (βίντεο)

20 Μαρτίου 2015 07:50 | Προτάσεις
Φεστιβάλ ταινιών με τις πιο γνωστές γάτες του διαδικτύου στις 28/3 στην Αθήνα (βίντεο)

Τις πιο γνωστές γάτες του διαδικτύου, που κάνουν θραύση μέσα από τα βιντεάκια - τα οποία προβάλλονται στο ίντερνετ - θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Σάββατο 28 Μαρτίου στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ «Internet Cat Video Festival», που πραγματοποιείται στη χώρα μας και θα παρουσιαστεί στο μπαρ Νίξον (Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός) από την Μ.Κ.Ο. Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) σε συνεργασία με το Walker Art Center των Η.Π.Α.

Internet Cat Video FestivalΤα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις στειρώσεις γατιών στην Αθήνα.

Το «Internet Cat Video Festival» θα παρουσιάσει η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, γατομαμά και θερμή υποστηρίκτρια των Εφτάψυχων. Στο μπαρ Νίξον θα γίνουν τρεις προβολές της ταινίας που έχει διάρκεια 70 λεπτών με πρωταγωνίστριες τις πιο διάσημες, αστείες, παιχνιδιάρες γάτες του διαδικτύου. Η πρώτη προβολή ξεκινάει στις 16:00, η δεύτερη στις 18:00 και η τρίτη στις 20:00.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας διάρκειας 70 λεπτών.

Το εισιτήριο κοστίζει 4 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για τα παιδιά, ενώ στο χώρο θα βρείτε λιχουδιές για εσάς και γατο-σουβενίρ, τα έσοδα από την πώληση των οποίων διατίθενται αποκλειστικά για την τροφή, τη στείρωση και την κτηνιατρική φροντίδα των αδέσποτων γατιών της Αθήνας.

Στόχος των διοργανωτών είναι η ευαισθητοποίηση μας στα θέματα φροντίδας των αδέσποτων, αλλά κυρίως το να γίνει κατανοητό πως η στείρωση των οικόσιτων αλλά και των αδέσποτων γατιών είναι ο μόνος αποδεδειγμένος και πολιτισμένος τρόπος μείωσης του πληθυσμού των κατοικίδιων αιλουροειδών που ζουν στους δρόμους και βελτίωσης της υγείας και της ποιότητας ζωής αυτών των πλασμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Μια ταινία με τις πιο διάσημες γάτες του διαδικτύου στο Μοναστηράκι

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.