Στηρίξτε μας

Πειραιάς: Εγκαταλείπουν την σκυλίτσα που υιοθέτησαν για να σώσουν!

29 Ιανουαρίου 2015 10:52 | Καταγγελίες
Πειραιάς: Εγκαταλείπουν την σκυλίτσα που υιοθέτησαν για να σώσουν!

Την σκυλίτσα που υιοθέτησε τον περασμένο Δεκέμβριο για να την σώσει όταν η οικογένεια της μετά από έξωση έφυγε και την παράτησε στο δρόμο στα Ταμπούρια του Πειραιά θέλει να εγκαταλείψει ξανά η νέα φαμίλια της «επειδή λερώνει μέσα».

Αυτό πληροφορηθήκαμε σήμερα από τον κ. Μιχάλη τον άνδρα που πριν από έναν μήνα έκανε έκκληση για τη σωτηρία του ζώου το οποίο ζούσε – περιμένοντας τους «δικούς του» να γυρίσουν – έξω από την είσοδο του μέχρι πρότινος σπιτιού του στην οδό Καλλικράτιδος στον Πειραιά.

Το ζώο τον περασμένο Δεκέμβριο έκλαιγε και έτρεμε όμως η γειτονιά που γνώριζε την σκυλίτσα και τι έχει συμβεί της έδιναν έβαζαν φαγητό και νερό αλλά ήταν απαρηγόρητη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κάτοικος του Πειραιά που υιοθέτησε το ζώο και υπέγραψε και σχετικό συμβόλαιο υιοθεσίας τώρα πια – ένα μήνα μετά – δεν το θέλει και χθες το βράδυ ενημέρωσε τον κ. Μιχάλη ότι θα τον παρατήσει.

Ο κ. Μιχάλης της εξήγησε ότι αν εγκαταλείψει ή εξαφανίσει το ζώο θα κινηθεί μέσω του Φιλοζωικού Συλλόγου Νίκαιας - Κερατσινίου εναντίον της καθώς έχει υπογράψει σχετικό συμβόλαιο υιοθεσίας.

Όμως είναι απαραίτητο να βρεθούν εκείνοι που πραγματικά θα βοηθήσουν την σκυλίτσα – που αλλάζει ξανά σπίτι – και θα της προσφέρουν την αγάπη και τη φροντίδα τους.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τη φιλοξενία ή την υιοθεσία της Τζίνας - Κανέλας καλέστε στο τηλέφωνο 6933305471.

Διαβάστε επίσης:

Στο νέο της σπίτι στη Νίκαια η σκυλίτσα που εγκαταλείφθηκε δύο φορές από την «οικογένεια» της

Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα που πέταξαν στο δρόμο οι ιδιοκτήτες της στον Πειραιά

Ταμπούρια Πειραιά: Έκκληση για τον σκύλο που η οικογένεια του εγκατέλειψε μετά την έξωση

Με φόλες σκότωσαν αδέσποτα που ζούσαν επί δέκα χρόνια στα Καμίνια του Πειραιά

Καμίνια: Έκαναν καταγγελία εις βάρος του άνδρα που είχε τον σκύλο του κλεισμένο στο Ι.Χ. για ενάμιση χρόνο

Έσωσαν το κακοποιημένο σκυλί που αργοπέθαινε από την ασιτία στη Νίκαια και αναζητούν γι’ αυτό ένα σπιτικό

Νίκαια: Τύλιξε τα γατάκια σε πατάκι για να μην ακούγεται το κλάμα τους και τα πέταξε στα σκουπίδια

Νίκαια: Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους αλλά τους κατέγραψε η κάμερα (βίντεο)

Κερατσίνι: Σκελετωμένο από την ασιτία κουτάβι

Έβαλαν φωτιά σε σκυλίτσα στο Κερατσίνι! Διαμαρτυρία σήμερα στις 18:00 έξω από το σπίτι του δράστη!

Κερατσίνι: Παραδέχτηκε ότι πέταξε από τον 6ο όροφο και σκότωσε το γατάκι αλλά δεν την συνέλαβαν

Αδιαφορούσαν για την σκελετωμένη σκυλίτσα που περιφερόταν στο κέντρο του Κερατσινίου

Καταδικάστηκε επειδή σκότωσε δύο σκυλιά του χτυπώντας τα με λοστό στο Πέραμα

Χωρίς νερό για 8η ημέρα αφήνει 250 σκυλιά ο Δήμος Περάματος

Γκράφιτι για τ’ αδέσποτα στο Ικόνιο Περάματος

Πέραμα: Εγκατέλειψε δένοντας στην κολώνα τον σκύλο που θέλησε να ξεφορτωθεί

Πέραμα: Βρήκαν τον σκύλο καμένο και με κομμένο το κεφάλι!

Έσωσαν τον σκύλο που έπεσε σε πίσσα στον μώλο της Δραπετσώνας

Δραπετσώνα: Πυροσβέστες έσωσαν τον γέρικο σκύλο που κινδύνευε να πνιγεί στη θάλασσα

Βρήκαν την υπέργηρη σκυλίτσα πάνω στο πτώμα της 35χρονης να την περιμένει να ξυπνήσει στο Πέραμα

Έσωσαν το κακοποιημένο σκυλί που αργοπέθαινε από την ασιτία στη Νίκαια και αναζητούν γι’ αυτό ένα σπιτικό

Νίκαια: Εγκατέλειψε τον σκύλο που είχε υιοθετήσει ένα χρόνο πριν αλλά τον εντόπισαν!

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

11 Σχόλια

  1. Πολυδωροπουλου ελινα

    Εσυ που χαρακτηρίζεις μαλακες αυτούς που ανέλαβαν την σκυλίτσα για να την δώσουν εισαι χειρότερος..ανέλαβε εσυ λοιπον αυτη την ευθύνη και μάθε λοιπον οτι η κυρια αυτη η ηλικιωμένη παρακαλούσε να το παρει και το ήθελε πολυ δεν έδειχνε οτι μπορει κατι να μην πηγαίνει καλα μαζι της..αν υπονοείς αυτο..το αν κουράστηκε το κατανοούμε αλλα κανεις δεν μπορει να δίνει περιθωρίο μια μερα η μια νύχτα για να βρεθεί αλλο σπιτι λέγοντας απο την ίδια οτι θα βρεθεί στο δρόμο.συνεχισε λοιπον να βρίζεις και εσυ και οι υπόλοιποι αυτο μονο μπορείτε και κανετε

  2. spiros

    Είστε τραγικοί. Η κωλόγρια (όπως φαίνεται ότι θέλατε να γράψετε αλλά δεν το κάνατε από τακτ), προσπάθησε. προσπάθησε και δεν τα κατάφερε. Αντί να την κατηγορείτε βοηθήστε το συκλί και την γριά ταυτόχρονα. απορώ πως είναι δυνατόν να καταφέρεστε με τόσο αρνητικά συναισθήματα απέναντι σε κάποιον άνθρωπο που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. και γαμώ το κέρατό μου αυτή τουλάχιστον έχει ένα μάτσο δικαιολογητικά. μόνο και μόνο ότι είναι γριά άρα με περιορισμένες δυνατότητες θα έπρεπε να σας λέει πολλά. δεν φταίει εσείς που εσείς είστε τόσο μαλάκες ώστε να την δώσετε σε λάθος άτομο ούτε φταίει αυτοί που εκείνοι οι οποίοι θα έπρεπε να υιοθετήσουν το ζώο δεν ενδιαφέρονται.

  3. Σοφια

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ;;;; ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ;; ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ....... ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ; ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ!!!

  4. elena

    H δημοσίευση έχει εξαφανιστεί από την σελίδα που την φιλοξενούσε στο facebook. Εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας. Ευχαριστώ.

  5. Μαριλού

    Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε εάν την έβγαζε έξω (τραγικό) :((( 'Οπως και να'χει αυτό είναι κάτι που τα ζωάκια μαθαίνουν δεν είναι σοβαρός λόγος. Εκπαίδευση και υπομονή θέλει :(((

  6. Γιάννης Σκαλέρης

    Δέν φταίει η γριά.. Φταίνε αυτοί που το έδωσαν στη γριά γυναίκα.. Η σκυλίτσα πιθανότατα θα ζήσει παραπάνω απο τη γρια.. Μετά τι θα γινόταν?.. Είχε ξανα ποτέ η γιαγιάκα ζώο, την έβγαζε έξω? ήταν ικανή να πάει το σκύλο βόλτα?.. Μάλλον τη βλακεία την έκανε ο φιλοζωικός που έδωσε την σκυλιτσα οπου να ναι, απλά για να τους φύγουν οι τύψεις..

  7. EUGENIA

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..............ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΕΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ????ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ???? ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΙ ΑΣ ΠΛΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!! ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΖΩΟ!!!!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!

  8. Μαριλού

    Η κυρία που την υιοθέτησε μπορεί να είναι ηλικιωμένη ωστόσο δεν είναι μόνη της, από πάνω μένουν τα παιδιά της που έχουν και εκείνα σκύλο. Θα μπορούσαν να ψάξουν να βρουν βοήθεια (κτηνίατρο, εκπαιδευτή) ή και να ζητήσουν βοήθεια για να λυθεί το πρόβλημα του σκύλου. Ας προσευχηθούμε ξανά ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για την φροντίσει.Η κοπέλα που την είχε αναλάβει με τον άντρα της, είναι ετοιμόγεννη. Προωθείστε!

  9. Jason

    Αν το ζώο όντως "λερώνει μέσα", είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν συγκάτοικο, πόσο μάλλον από ηλικιωμένη γυναίκα. Πιθανότατα το ζώο χρειάζεται ιατρική φροντίδα (μήπως υπάρχει νόσος που υποκρύπτεται),ή κατάλληλη ψυχολογική/συμπεριφορική επαν-εκπαίδευση. Τί να πώ, φαίνεται ότι η φτωχούλα η Τζίνα - Κανέλα έχει πολλά να περάσει ακόμη στη ζωή της. Μακάρι να βρεθεί γι' αυτήν μιά οικογένεια με μεγαλύτερη υπομονή και αγάπη.

  10. Βασίλης

    Αν η γριά απειλεί να παρατήσει τη σκυλίτσα μην της την αφήσετε εκεί. Πάρτε την γρήγορα σε μια φιλοξενία, μην της κάνει κανά κακό η γριά.

    Τι άλλο θα τραβήξει πιά αυτό το πλασματάκι! Έλεος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.