Στηρίξτε μας

Κορυδαλλός: Έριξε οξύ στην αδέσποτη σκυλίτσα και έβρισε τη γυναίκα που τη φροντίζει

29 Δεκεμβρίου 2014 17:57 | Καταγγελίες
Κορυδαλλός: Έριξε οξύ στην αδέσποτη σκυλίτσα και έβρισε τη γυναίκα που τη φροντίζει

Επίθεση με οξύ στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στον Κορυδαλλό Αττικής δέχτηκε το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου η Μαυρούλα μια αδέσποτη σκυλίτσα από έναν άνδρα την ώρα που είχε βγει βόλτα ακολουθώντας τη γυναίκα, η οποία την φροντίζει μαζί με τον σκύλο της. Το περιστατικό συνέβη απέναντι σχεδόν από Α.Τ. Κορυδαλλού. Ο δράστης παραφύλαξε και μόλις είδε τη γυναίκα να περνάει με τα σκυλιά αρχικά την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα μπουκάλι με υγρό και το πέταξε στο ζώο, το οποίο ουρλιάζοντας έτρεχε να κρυφτεί.

Οι πληγές στο κορμί του ζώου 11 μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε με το οξύ.

Όταν η Κούλα Χαζάπη πήγε να καταγγείλει το έγκλημα αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού οι αστυνομικοί της είπαν ότι έπρεπε να φέρει όλα τα στοιχεία για να ασχοληθούν με την υπόθεση!

Η γυναίκα την επόμενη μέρα πήγε ξανά στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού έχοντας ανά χείρας τη νομοθεσία την οποία και έδειξε στον διοικητή Βασίλη Μουτζούρη. Μάλιστα είχε μαζί της το τραυματισμένο ζώο και μόνο τότε εκείνος έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να ασχοληθούν με την καταγγελία της.

Η κα Ματθαιουδάκη σήμερα με την Μαυρούλα στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

Η κα Χαζάπη μαζί με μια ακόμη μάρτυρα, την Φανή Ματθαιουδάκη, που είδε τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, κατέθεσαν τα όσα έζησαν εκείνο το βράδυ, όμως ο δράστης δεν συνελήφθη στο πλαίσιο τους αυτοφώρου όπως μας εξήγησαν.

Ο δράστης είναι ευρέως γνωστός στην περιοχή καθώς ταΐζει συστηματικά δεκάδες γάτες στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου καθημερινά – αλλά βρίζει και επιτίθεται σε σκυλιά και παιδιά – για να τις προστατέψει όπως λέει. Όλοι τον γνωρίζουν γιατί συνηθίζει να πετάει πέτρες, να κλωτσάει, να ρίχνει μπουκάλια κ.ο.κ. αλλά είναι η πρώτη φορά που τον είδαν να προσπαθεί να εξοντώσει με τέτοιο φρικτό τρόπο ένα ζώο.

Μεγάλες οι πληγές στα πόδια και στην κοιλιά του ζώου.

Το σκυλί, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η κα Χαζάπη, μετά την επίθεση άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει. Για να προστατευτεί μπήκε τρέχοντας στο κατάστημα της κας Χαζάπη στην οδό Σουρή και εκείνη με πετσέτες προσπάθησε να το καθαρίσει και να του δώσει γάλα για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα αρχικά το πήγε στον κτηνίατρο Γιάννη Ντάκουλα, όμως η Μαυρούλα στις 22 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε από την κα Χαζάπη στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στον Κορυδαλλό (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.) όπου παραμένει μέχρι και σήμερα για περίθαλψη.

Το ζώο δεν γνωρίζουμε για πόσο θα παραμείνει στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. όμως η Φανή Ματθαιουδάκη αποφάσισε να το υιοθετήσει, ώστε μόλις συνέλθει, να μην ξανακινδυνέψει στους δρόμους.

Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει την παραφροσύνη των ανθρώπων και την άγνοια ή την αδιαφορία των αρχών εν προκειμένω των αστυνομικών υπαλλήλων στο Α.Τ. Κορυδαλλού.

Την υπόθεση της επίθεσης προς τη γυναίκα και το ζώο έχει αναλάβει η δικηγόρος Αικατερίνη Τσόκα ενώ όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Μαρία Αναστασίου μέλος του φιλοζωικού σωματείου Περάματος «Αδέσποτη Ελπίδα» θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε ο δράστης να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Στο σπίτι της γύρισε η σκυλίτσα που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό

Βελτιώνεται η υγεία της σκυλίτσας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό

Τον είδαν να πυροβολεί γάτες στο προαύλιο των Φυλακών Κορυδαλλού

Κορυδαλλός: Η Αστυνομία άνοιξε το σπίτι και σώθηκαν γατιά και παπαγαλάκια

Δήμος Κορυδαλλού: Ε.Δ.Ε. για τον υπάλληλο που προσπάθησε να πετάξει τον σκύλο στο απορριμματοφόρο

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

48 Σχόλια

  1. dali9803

    Ο άνθρωπος απαξιώνει ότι θεωρεί κατώτερο αυτού΄, ότι δεν εκτιμά και ότι θεωρεί άχρηστο ή επιζήμιο.

    Ο τύπος αυτός δε διαφέρει πολύ από τους ναζί που θεωρούσαν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων ως υπάνθρωπους, σχεδόν ζώα, ή ακόμη χειρότερα, κατσαρίδες.

    Τα ευχολόγια και οι καταδίκη όσων των καταριούνται, θα ήταν πολύ χρήσιμα αν ζούσαμε σε μια ιδανική κοινωνία. Αλλά δε ζούμε.

    Παρ' όλες τις αυξημένες καταδίκες και τα πρόστιμα, η κακοποίηση καλά κρατεί. Κάτι τέτοια ανθρωποειδή, μόνο με το φόβο καταλαβαίνουν.

  2. taso

    Προφανώς ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Είναι ψυχικά άρρωστος και ανίκανος να πράξει λογικά. Το γιατί και ποιος φταίει δεν μπορώ να το ξέρω , όπως κανένας άλλωστε. Όλοι όσοι γράφετε εδώ κατάρες, βάζετε μπουκάλια σε κώλους, σπάτε στο ξύλο, γαμάτε οικογένειες και αγαπημένους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο - του προφανέστατα ψυχοπαθή ανθρώπου - τι είστε; και τι νομίζετε ότι σας κάνει καλύτερους από αυτόν και από οποιονδήποτε;
    Τον λυπάμαι που δεν μπορεί να νιώσει και να πράξει λογικά και σαν άνθρωπος. Λυπάμαι και εσάς όμως που νομίζετε ότι είστε καλύτεροι και ανώτεροι.
    Μισάνθρωποι , υπερόπτες και φανατικοί.

    1. venus

      @taso,
      Καθε φορα που διαβαζω τετοια σχολια σαν το δικο σας παιρνω μια ακομα εξηγηση, γιατι αυτη η κοινωνια ( και καθε κοινωνια) παει κατα διαολου.
      Και μαλιστα με τα τεσσερα.
      Ανηκετε σε κεινους που υποστηριζουν τους δραστες, κατασκευαζοντας ασυστατες θεωριες.
      Οχι για να υποστηριξετε οντως τους «προφανως αρρωστους και ανικανους».
      Αλλα για να μην εχετε προβλημα με τη συνειδηση σας, οτι δεν κανατε εσεις ποτε και τιποτα στη ζωη σας για τους «αληθως» ανημπορους και αδυναμους.
      Καθε τετοιο περιστατικο σας φερνει αντιμετωπο με μια κατασταση που καθε συνειδητοποιημενος και ευαισθητος ανθρωπος – τουλαχιστον - θα καταδικαζε.
      Και σας θυμιζει οτι πρεπει να δρασετε και εσεις, αν δεν θελετε να γινετε κι εσεις τα ιδια σκατα οπως κι αυτοι που κανουν τα εγκληματα.
      Αλλα η παιδεια σας, η ανατροφη σας και η ηθικη σας αναπηρια δεν φτανουν.
      Δεν ειστε εσεις εκεινος ο ανθρωπος που θα σηκωσει παλι και σημερα τον σταυρο ενος σακατεμενου ζωου για να το σωσει.
      Δεν θα πατε εσεις στην αστυνομια να καταγγειλετε ενα σεσημασμενο και επικυνδινο καθαρμα.
      Εσας σας εχει μετατρεψει το συστημα και η κοινωνια σε ενα τετοιο παθητικο οργανο συμβιωσης, ωστε να εξυπηρετουνται απροσκοπτα οι εγκληματιες και οι δραστες καθε λογης.
      Ειναι βολικοτερο λοιπον να το μετατρεψετε το καθαρμα αυτο σε «προφανως αρρωστο και ανικανο», μονο και μονο για να δικιολογησετε την προσωπικη σας ανικανοτητα.

      Λυπαμαι κι εσας που νομιζετε οτι μας βαλατε τα γυαλια και μας συνετισατε με την κουτοπονηρια του βολεμενου πολιτη.
      Μισος – ανθρωπος, φαρισαιος και αχρηστος.
      Αυτος εισαστε.
      Venus

  3. Anzonio

    Kalispera. Espasa enan sto ksulo gia kati paromoio. Erxomai gia kati douleies ston koridalo. Ama do kati tetoio 8a dei i goitonia ti esti autoamuna aprostateutou skuliou me tautoxroni xrusi emvrasmou psuxis!!

  4. Χρυσα

    ποσες φορες ευχηθηκα να μου δωσουν δυναμη να μην γινω δολοφονος ακου λογικη πεταω οξυ σε ενα αθωο ζωο για να προστατευσω τις γατες(!!!!!!) θεωρειται φιλοζωος δηλαδη???? Εσεις κυριοι αστυνομικοι ξερετε απο νομους?? αν οχι να σας ενημερωσω βαση Νομου 1) . Δολοφονία.
    . Βασανισμός.
    . Κακοποίηση.
    . Μη παροχή κατάλληλης και επαρκούς τροφής και νερού.
    . Μη εξασφάλιση καταλύματος άνετου, υγιεινού και προσαρμοσμένου
    στο φυσικό τρόπο διαβίωσης του ζώου.
    . Βασανισμός ή κακομεταχείριση ζώων κατά την διάρκεια της
    μεταφοράς τους με αυτοκίνητα, εμπορικά πλοία, σιδηρόδρομο,
    αεροπλάνα, αυτοκίνητα.
    Ποινή
    Φυλάκιση μέχρι 6 μήνες ή
    χρηματική ποινή 300 έως 1.500 ευρώ ή και οι
    δύο ποινές.
    • Κακοποίηση ζώου, ένα έγκλημα που διώκεται
    αυτεπάγγελτα
    Είναι καθήκον των διωκτικών αρχών να
    επιλαμβάνονται αυτοβούλως, ευθύς ως λάβουν
    γνώση του περιστατικού με οποιονδήποτε τρόπο
    (μήνυση κλπ), χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη
    προϋπόθεση .
    • Σε περιπτώσεις κακοποίησης υπάρχουν οι εξής
    δυνατότητες :
    • Κατάθεση μήνυσης ή μηνυτήριας αναφοράς κατά του
    δράστη ή κατ΄ αγνώστων στην Εισαγγελία ή στην
    Αστυνομία ή ( σε μη βαριές περιπτώσεις) καταγγελία
    στο βιβλία συμβάντων της Αστυνομίας για να γίνουν
    συστάσεις.
    • Κλήση της Αστυνομίας επί τόπου.
    • Σε περίπτωση δηλητηρίασης (φόλα) πλην των
    ανωτέρω ειδοποίηση και της Δ/σης Κτηνιατρικής της
    Νομαρχίας για να πάρει δείγμα από τα εντόσθια του
    ζώου για τοξικολογική εξέταση ή - αν δεν είναι αυτό
    δυνατό – λήψη βεβαίωσης από ιδιώτη κτηνίατρο
    για τον θάνατο του ζώου από δηλητηρίαση.
    Ξερεται τι σημαινει αυτεπάγγελτα??? μηπως να σας κανω μαθηματα λεξολογιας??? ελληνικων?? Αντε με τον καθε αμορφωτο που εχουμε μπλεξει και θελει να λεγεται ανθρωπος Μηπως να σας πω τι σημαινει η λεξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ????? Θεε μου δωσε μου δυναμη να μην κανω φονο..Ευχομαι ειλικρινα να μην βρεθει στον δρομο μου αυτος(τωρα να τον πω ανθρωπο?? δεν νομιζω)γιατι δεν νομιζω να μπορεσω να συγκρατηθω μενω και κορυδαλλο για κακη του τυχη.

  5. χαρης

    τον συγκεκριμενο κυριο τον γνωριζω αρκετα χρονια σαν επισκεπτη της πλατειας.ισχυει οτι εχει καποιες γατες και τις ταιζει με την μανα του.ειχα ακουσει καποια σκηνικα που εκανε αλλα δεν εδεινα βαση.σημερα τον πετυχα στην πλατεια περιπου στις 19και 30 και ειμουν με με φιλη με τα σκυλια μας.τον χεραιτησα τυπικα οπως ανταπεδωσε και τα σκυλακια μας πλησιασαν μια γατα του .αφου την μυρησαν μας ειπε οτι δεν τα πειραζει τα σκυλακια μας και επειτα απομακρυνθηκαμε.ισως το περιστατικο τον μαλακωσε και τον φοβησε.οποιος θελει θα τον βρει καθε μερα μεσημεριανες ωρες η αργα το απογευμα .ξεχωρηζει γιατι οταν περπαταει κουτσενει και τον ακωλουθουν γατες

  6. Ειρήνη Περδίκη

    Είναι γνωστός σε όλους όσους πηγαίνουν στην πλατεία ελ.Βενιζέλου ως ''τέρας'' και αυτος και η μητερα του που η οποια ''κυρια" ειναι μεγάλης ηλικιας. Οι συγκεκριμένοι "άνθρωποι",λεμε τωρα,δεν έχουν ιδεα απο τροπους. Θυμαμαι ενα περιστατικό που εγινε πριν 5 χρονια περιπου..Ειχα παει στην πλατεια ελ.Βενιζέλου για την καθημερινη βολτα με τον σκυλο μου. Και καθώς περνούσα απο εκείνο το διαδρομακι που κάθετε μονίμως εκεινος και η μητερα του,επιτέθηκε μια απο της γατες τους στο κουτάβι μου και για να προστατεύσω το κατοικίδιο μου το πηρα αγκαλιά. Η ''κυρια" ομως και το αλλο το τερας άρχισαν να βρίζουν χυδαία εμενα και την αδερφή μου,αδιαφορώντας οτι είμασταν ανήλικα παιδιά σε ηλικιας 11 και 13 χρονων. Έπειτα μας έδιωχναν απο την πλατεια νομίζοντας πως ειναι εκει η περιοχή τους,το σπιτι τους.
    Ευχομαι ολόψυχα να πάθει αυτος ο παλιανθρωπος οτι εκανε αυτος στην γλυκια σκυλιτσα. Να παθει για να μαθει!!

  7. Antonia Vassila

    Είναι αξιοπερίεργο πού ένας άνθρωπος πού φροντίζει καί προφανώς νοιώθει αισθήματα γιά μιά κατηγορία ζώων, νά διαπράττει μία τέτοια πράξη κατά άλλων ζώων. ίσως νά μήν είναι καλά καί ίσως κάποιοι φιλόζωοι μέ ελεύθερα τά σκυλιά τους, ή παιδιά νά έχουν απειλήσει τίς γάτες πού φροντίζει καί νά τόν έχουν εξαγριώσει. Πολλές φορές οι φιλόζωοι αγαπούν τούς σκύλους αλλά απεχθάνονται τίς γάτες καί τό αντίστροφο. Πάντως, σπάνια, ισορροπημένος φιλόζωος κάνει τέτοιες extreme πράξεις. Οι κυρίες πού φροντίζουν τούς σκύλους νά μή ενοχλούν αυτόν τόν συγκεκριμένο, δεδομένου ότι τόν γνωρίζουν, διότι η συμπεριφορά τους έχει ως θύματα αυτά τά ζώα πού υπερασπίζονται. Καί εγώ φροντίζω αδέσποτες γάτες καί έχω προκληθεί πάρα πολύ άσχημα από δήθεν φιλόζωους, οι οποίοι προτρέπουν τά σκυλιά τους νά επιτεθούν στίς γάτες, ή τό πράττουν μέ τό νά μή τά δένουν στούς κοινόχρηστους χώρους, πράγμα πού ΚΑΙ ΑΥΤΟ επιβάλλεται από τόν σχετικό Νόμο. Η συμπεριφορά τών ανθρώπων πάρα πολλές φορές είναι εξοργιστική, αλλά ποτέ μά ποτέ δέν θά σκεφτόμουν νά κάνω κακό στά σκυλιά, τά οποία αγαπώ πάρα πολύ καί κατά καιρούς είχα στήν ζωή μου καί διάβηκαν τώρα πιά τήν Γέφυρα τού Ουράνιου Τόξου. Ισως πρέπει νά βοηθήσουν αυτόν τόν άνθρωπο μέ λίγη ανθρωπιά καί νά τού δώσουν νά καταλάβει ότι έκανε κάτι αποτρόπαιο σέ ένα αθώο ζώο.

  8. νεφέλη

    Σα δεν ντρέπεται το κτήνος
    Παει καλά ο κόσμος? Τι του φταιξε το ζωάκι ?! Του εύχομαι να τον σαπίσουν στο ξύλο μέχρι θανάτου θα το ευχαριστηθω:D
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ !!!

  9. Αναστασία

    Σαν δεν ντρέπεται το αχρείο δίποδο, δήθεν υπερασπίζεται γατούλες με τον φριχτό αυτό τρόπο! Τα ζώα, ακόμα και στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης βρίσκουν τρόπους και συμβιωνουν, το αρρωστημένο κεφάλι του να πάει να λούσει με το οξύ, μπας και ξελαμπικάρει ο στόκος! Εμμονικός και επικίνδυνος. Δεν χρειάζονται οι γάτες τέτοιον κηδεμόνα που τις συκοφαντεί και τις κάνει μισητές. Αν υπήρχε τρόπος να το μάθουν, θα του έβγαζαν αυτές τα μάτια. ΄Οσοι φροντίζουμε αδέσποτα οφείλουμε να είμαστε υποδείγματα σε όλα. Μόνον έτσι θα βρούν τα φτωχά πλάσματα το δίκιο τους.

  10. George D

    Πέρα από το αποτρόπαιο του συγκεκριμένου περιστατικού μήπως θα έπρεπε να επέμβει αυταπάγγελτα η αστυνομία και η δικαιοσύνη για τον έν λόγω να μην τον πώ άνθρωπο απλά τον έν λόγω ό οποίος κυκλοφορεί με οξύ στην τσέπη του και θα επαναλάβει το ίδιο γεγονός όχι μόνο σε ζώα άλλα σε άνθρωπο όταν κρίνει με το αρρωστημένο του μυαλό ότι κάποιος είναι εχθρικός απεναντί του; όπως και να έχει το θέμα και επειδή το άμοιρο ζώο εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα βρήκε τουλάχιστον οικογένεια! άς ασχοληθούν οι υπηρεσίες του Δήμου, το οικείο αστυνομικό τμήμα και η εισαγγελεία με τον συγκεκριμένο ΚΑΚΟΠΟΙΟ!

  11. ntinaki

    ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕ????ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΞΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΑ ΚΑΡΙΟΛΗΗΗΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ...

  12. kg

    ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΖΩΑΚΙ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΟΒΟΥ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΝΑΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΜΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ.

  13. Jason

    O πόνος που προκάλεσε το δίποδο τέρας με κάποιο τρόπο θα επιστραφεί σ' αυτόν. Είναι το "αντιπεπονθός" των Αρχαίων Ελλήνων, ή το "κάρμα" των βουδιστών. Δράση και αντίδραση θα λέγαμε. ΄Ελεος!!

  14. Joanna

    Τί υγρό είναι αυτό? Δεν μπορούν να ελέγχονται αυτοί που το αγοράζουν ή το πωλούν? Μήπως, λέω, μπορούσε κάπως να μπεί ένας υποτυπώδης φραγμός στους ανώμαλους εγκέφαλους και στη φρίκη που παράγουν οι αποτρόπαιες πράξεις τους.

  15. ΛΕΝΑ

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ... Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ...ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ!!!

  16. Koula Kremastioti

    Συγχαρητήρια στις κυρίες και όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν το πανέμορφο σκυλάκι. Μακάρι να συλληφθεί ο παρανοικός που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Οι άνθρωποι αυτοί δυστυχώς είναι επικίνδυνοι για όλους και δημιουργούν πρόβλημα παντού.

  17. Φωτεινή

    Εύχομαι ο ανέος χρόνος να τον βρεί με ανίατη ασθένεια και να ανοίγει πληγές το κορμί του όπως ακριβώς του άτυχου ζώου,να φαίνονται τα οστά...
    Σιχαμένο σκουπίδι....

  18. Βασίλης

    Πότε επιτέλους θα σεβαστούν τη νομοθεσία αυτού του κράτους οι κολόμπατσοι! Γι αυτό δεν υποτίθεται ότι τους πληρώνουμε; Κολόβλαχοι φασισταριά!

  19. Νόνα Βουδούρη

    Το άρθρο αναφέρεται σε καταγγελία. Έχω την απορία αν υποβλήθηκε μήνυση κι αν τηρήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

  20. nikos

    autos mporei na einai trelos.i astinomia ti ekane.mbravo ston dioikiti ton kurio mourouzi poy efarmose ton nomo kai edose entoli ereunas.na ginei ede kai na kinithi i filozoiki nomika enantion ton astifilakon pou ereunisan ean yparxei paravasi kathikontos.arnisi ektelesis silipsis.kai sigkalipsi zooktonias katikidiou apo prothesi..den kseroume giati den ipirkse autoforo alla ean (leo ean giati den gnorizo tis sinthikes.isos ontos na min ftaine) ftaine oi astifilakes pou pigan gia ereuna kai den efarmosan to nomo na ksilothoun.

  21. Κωνσταντίνος

    Γάμη...ε.
    Μακάρι ν σε πετύχω στ δρόμο...
    Εσείς εκεί στην αστυνομία ευαισθητοποιηθεί τε λίγο...ημαρτον..κ αυτά ψυχουλα έχουν...κ αυτός εγκληματική πράξη κανει..αντεε

    1. ΓΙΑΓΙΑ

      Ποιός ακριβώς ο ορισμός του κόμπλεξ; Η διαπίστωση της ηθελημένης ανεπάρκειας υποτιθέμενων δημοσίων λειτουργών, που στην καλύτερη γι'αυτούς περίπτωση οφείλεται σε αδιαφορία αλλά, ενίοτε, και σε ανικανότητα που θα δικαιολογούσε την προτροπή "να γίνουν συνοδοί εριφίων, αντί να παριστάνουν τους περισπούδαστους αστυνομικούς" . Λες και ξεχάσαμε τους συμμαθητές μας, που όντες σαφώς χαμηλά στην κλίμακα αξιολόγησης - απόδοσης στο σχολείο, κατέληγαν, μετά από το σχετικό γλείψιμο κατουρημένων ποδιών, να κατέχουν το τιμητικό, για΄αυτούς, αξίωμα του χωροφύλακα, περιμένοντας να τελειώσει η ένδοξη καριέρα τους παίρνοντας το παχουλό εφάπαξ.

    2. Χριστίνη

      Δεν έχουμε κόμπλεξ με την αστυνομία, έχουμε πρόβλημα (και όχι κόμπλεξ) με εκείνους τους αστυνομικούς που είτε αγνοούν τη νομοθεσία είτε βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους. Με τους υπόλοιπους κανένα πρόβλημα

    3. Danai

      Aγαπητέ σχολιαστή, δεν πρόκειται για κανενός είδους κόμπλεξ όταν αποζητούμε την βοήθεια των αστυνομικών αρχών στο να εφαρμοσθεί ο νόμος για την προστασία των τετράπόδων πλασμάτων (Ν. 3940/2013. Είναι καθήκον τους πρωτίστως, αλλά και δικαίωμα όλων μας και των ίδιων των αστυνομικών, που κάτω από τη στολή έχουν και αυτοί καρδιά, και θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Ανθρωπος που να μην πονέσει για το φριχτό βασανισμό που υπέστη το ζώο από τόν εγκληματία αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.