Στηρίξτε μας

Διδυμότειχο: Εκτέλεσε πυροβολώντας στο κεφάλι το σκυλί που φρόντιζαν οι φιλόζωοι

1 Δεκεμβρίου 2014 15:28 | Καταγγελίες
Διδυμότειχο: Εκτέλεσε πυροβολώντας στο κεφάλι το σκυλί που φρόντιζαν οι φιλόζωοι

Την Κυριακή το πρωί γύρω στις 10:00 ένα αδέσποτο σκυλί πυροβολήθηκε στο κεφάλι την περιοχή των Σ.Ο.Α. (Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών) Διδυμοτείχου. Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε ο Θεόδωρος Σκίνδρης, ο οποίος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Maximum FM 93.6» ότι για το έγκλημα τον ενημέρωσε η ανήλικη κόρη του.

Ο Μπούμπης.

Ο κ. Σκίνδρης μιλώντας την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού εξήγησε ότι μόλις έφτασε στο σπίτι του βρήκε στο πεζοδρόμιο ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία, που διαμένει, το σκυλί, το οποίο φρόντιζε η γειτονιά πυροβολημένο στο κεφάλι. Ο ίδιος κάλεσε και την Αστυνομία και τη Ζωή Δημητρίου, πρώην πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου «Κυνοσόφιο».

Ο Μπούμπης είναι νεκρός και το δεύτερο σκυλί που βλέπετε έχει εξαφανιστεί από τη γειτονιά.

Τόσο η κόρη του, όπως εξήγησε ο κ. Σκίνδρης, όσο και τα άλλα παιδιά της γειτονιάς, που έπαιζαν και φρόντιζαν καθημερινά τον Μπούμπη, τον έβλεπαν να σπαρταράει μέχρι να ξεψυχήσει.

Τα δύο ζώα που ζούσαν στην γειτονιά ήταν εμβολιασμένα και καθημερινά οδηγούσαν τα παιδιά στο σχολείο. Το ένα εκτελέστηκε, σύμφωνα με τον κ. Σκίνδρη, και το δεύτερο από χθες είναι εξαφανισμένο. Ο κ. Σκίνδρης δήλωσε ότι γείτονες του τον είχαν απειλήσει επανειλημμένα για τα «κοπρόσκυλα» καθώς δεν μπορούσαν να ανεχθούν ούτε την παρουσία τους εκεί!

Στο σκυλί σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθεί είτε το είδος του όπλου που χρησιμοποιήθηκε είτε ο τρόπος που θανατώθηκε καθώς δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες και εξ όψεως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τι πέθανε το ζώο καθώς κάποιοι λένε ότι μπορεί να χτυπήθηκε και από όχημα.

Ο εντοπισμός του είδους του όπλου το οποίο χρησιμοποιήθηκε - αν τελικά ο Μπούμπης πυροβολήθηκε - δεν είναι φυσικά αρκετό ως στοιχείο για να βρεθεί ο δράστης από τη στιγμή που αυτόπτες μάρτυρες δεν υπάρχουν!

Διαβάστε επίσης:

ΔEN πυροβολήθηκε το σκυλί στο Διδυμότειχο

Με συρμάτινη θηλιά βασάνισε τον σκύλο στην Μαΐστρο Έβρου

40.000 ευρώ πρόστιμο και ποινή για την κακοποίηση σκύλου στον Απαλό Αλεξανδρούπολης

Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Εκτέλεσε το σκυλί μπροστά στο παιδί του και οι μάρτυρες δεν τον καταγγέλλουν!

Αλεξανδρούπολη: Έκοψε τ’ αυτιά του κουταβιού με ψαλίδι!

Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Βρήκε το σκυλί γεμάτο πληγές καθώς κάποιος το έσερνε στον δρόμο

Αλεξανδρούπολη: Το σκυλί τυφλώθηκε επειδή το χτύπησαν στο κεφάλι

Αλεξανδρούπολη: Πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά το σκυλί που φρόντιζαν

Αλεξανδρούπολη: Με μπαλτά κοπάνησε το κουτάβι και του άνοιξε το κεφάλι

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

13 Σχόλια

  1. Eleni Viopoulou

    kala tha kanei h astunomia na arxisei anakriseis se autous tous kologeitones pou apeilousan na ta skotosoun. Elpizo na vrethei to sixameno apovrasma kai na plirosei me ton xeirotero tropo yi auto pou ekane!!!!

  2. Γιώργος Θεοφίλου

    Χα χα έχω λιώσει από τα γέλια. Ακου νεκροψία για να διαπιστωθεί το είδος του όπλου. Κάντε και τοξικολογική χαχαχα.. Η μάλλον όχι ξέρω τι έγινε.. Ο άλλος σκύλος τον έφαγε και τώρα για αυτό έχει εξαφανιστεί μην τον ανακρίνει το CSI αδέσποτων.. Ρε σεις που θέλετε να λεγεστε και φιλόζωοι, καλή η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση αλλά τα ανθρωποζωα που πυροβολούν και πνιγουν νεογέννητα σε σακούλες δεν πρόκειται να τα αλλάξετε. Για αυτό καλύτερα να φροντίσετε τις ρίζες του κακού δηλαδή να μην υπάρχουν αδέσποτα, τα οποία αδέσποτα ανήκαν σε κάποιον που το παιζε φιλόζωος κάποτε ή για να το κάνω πιο λιανά, σταματήστε να χρησιμοποιείται τα ζωντανά για την κάλυψη των ψυχολογικών σας κενών και της αυτοπροβολής σας.

  3. καποιος

    συμφωνα με μαρτυριες περιοικων,που δημοσιοποιηθηκαν στο διαδικτυο, την προηγουμενη μερα της θανατωσης του ζωου, καποια "κυρια" που διαμενει στα ΣΟΑ απειλουσε οτι θα το θανατωσει. τι εγινε επ'αυτου? πειτε μας εδω οσοι γνωριζετε το ονοματεπωνυμο της εν λογω "κυριας" να τη ρωτησουμε τι γνωριζει για την καταληξη.

  4. mour

    αντε ετσι πυροβολεις σε μερη που οπως βλεπεις συχναζουν παιδια..τοσο μεγαλα τα χεις???κ ποιος εισαι εσυ ρ αθρωπακι που αποκαλεις κοπροσκυλα κ αφαιρεις τη ζωη απο μια δημιουργια του Θεου σου..αν εχεις βεβαια...τη ζωη!θεωρεις τον εαυτο σου ισαξιο Του???ευχομαι η ''ζωουλα''σου να ειναι απο δω κ μπρος πιο μιζερη κ καταραμενη οσο ποτε!!!!

  5. ΝΙΚΟΛ ΑΗΔΟΝΑ

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑς ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟς ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΩ!!!!!!!

  6. nikos

    ανανδρο υποκειμενο.το μονο που σου αξιζει ειναι να πας με το χειροτερο πονο που υπαρχει στο θανατο.
    υπαρχει θεος και θα σε τιμωρησει οπως αξιζει σε ενα δολοφονο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.