Στηρίξτε μας

Ιεράπετρα: Καλύτερα στην υγεία του το γατάκι που το χτύπησαν με ξύλο επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

3 Νοεμβρίου 2014 13:32 | Καταγγελίες
Ιεράπετρα: Καλύτερα στην υγεία του το γατάκι που το χτύπησαν με ξύλο επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

Καλύτερα στην υγεία του είναι το γατάκι που εντοπίστηκε χθες το πρωί από τη Βάσω Παλιογιάννη να κείτεται παράλυτο στην οδό Μαρκοπούλου στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Η γυναίκα όταν έψαξε για να μάθει τι συνέβη πληροφορήθηκε ότι κάποιος (εργαζόμενος ή ιδιοκτήτης) ενός από τα τέσσερα καταστήματα που βρίσκονται στη συγκεκριμένη οδό κοπάνισε το ζώο μ’ ένα ξύλο επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα.

GatakiIerapetraXtypimeno (2)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το γατί να μην μπορεί να κουνηθεί αλλά κανείς από τους περιοίκους δεν νοιάστηκε ώστε να καλέσει την Αστυνομία για να καταγγείλει το έγκλημα ή να βοηθήσει το ίδιο το ζώο που υπέφερε για ώρες.

GatakiIerapetraXtypimeno (3)

Η κα Παλιογιάννη είπε στο www.zoosos.gr ότι κανείς δεν κατονόμασε τον δράστη που χτύπησε τόσο το ζώο. Η φιλόζωη μετέφερε το γατάκι, που δεν μπορούσε να κουνηθεί, στο σπίτι της καθώς λόγω της κυριακάτικης αργίας δεν μπόρεσε να βρει κτηνίατρο που να εφημερεύει.

GatiParalytoIerapetra (5)Σε αυτή την κατάσταση βρήκε το ζώο η φιλόζωη.

Το ζώο μετά από αρκετές ώρες και προφανώς αφού συνήλθε από το σοκ σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει φυσιολογικά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Η κα Παλιογιάννη σκοπεύει να το υιοθετήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφού το ζώο γλύτωσε θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι αυτό το πλάσμα και ξυλοκοπήθηκε αλλά και ότι κανείς δεν κατονομάζει και δεν καταγγέλλει τον δράστη.

Διαβάστε επίσης:

Ιεράπετρα: Έσπασε στο ξύλο το γατάκι επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

11 Σχόλια

  1. MARIA VLACHOU

    Οι εικόνες με το γατάκι πριν & μετά που το βρήκε η Κα Παλιογιάννη μιλούν από μόνες τους.

    Αν μπορούσε ο περισσότερος κόσμος να καταλάβει ότι ένα ζώο νιώθει σε υπερθεντικό βαθμό όλα τα συναισθήματα,γιατί απλά έχει την ικανότητα να δέχεται περισσότερα ερεθίσματα απ΄ότι ο άνθρωπος,
    πιστεύω ότι δεν θα τα εγκατέλειπαν. ούτε θα τα κακοποιούσαν.

    Το μεγαλείο της ψυχής κάποιου φαίνεται όταν μπορεί να δεί την αλήθεια & όχι να κατασκευάζει αλήθειες στα μέτρα του, οι πράξεις του να έχουν ένα σκοπό, μια συνέχεια & όχι να ορίζουν το τέλος,σε διαφορετική περίπτωση είναι κάποιος μικρός πολυ μικρός & λίγος.

  2. Anna Vasilakh

    Το κακόμηρο το ζωντανό πέρασε δύσκολες στιγμές !!!!! Του αξίζει μια καλύτερη ζωή !!!! Μπράβο στην κυρία Παλιογιάννη που το έσωσε ενώ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιάστηκε !!!!!

  3. penny damianou

    Μπράβο στην κυρία Παλιογιάννη που έσωσε το μικρούλη και θα του προσφέρει και μια καλύτερη ζωή. Και βέβαια έχουμε όλοι υποχρέωση να φροντίζουμε τα πλασματάκια και να κατονομάζουμε όσους τα κακοποιούν. Εύχομαι καρδούλα μου γρήγορα να ξεπεράσεις το σοκ της περιπέτειάς σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.