Στηρίξτε μας

Ιεράπετρα: Έσπασε στο ξύλο το γατάκι επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

2 Νοεμβρίου 2014 20:48 | Καταγγελίες
Ιεράπετρα: Έσπασε στο ξύλο το γατάκι επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

Η Βάσω Παλιογιάννη εντόπισε σήμερα το πρωί το μαύρο γατάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες να κείτεται παράλυτο στην οδό Μαρκοπούλου στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Όταν έψαξε για να μάθει τι συνέβη πληροφορήθηκε ότι κάποιος από τα τέσσερα καταστήματα που βρίσκονται στη συγκεκριμένη οδό κοπάνισε το ζώο μ’ ένα ξύλο επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα.

GatiParalytoIerapetra (3)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το γατί να μην μπορεί να κουνηθεί αλλά κανείς από τους περιοίκους δεν νοιάστηκε ώστε να καλέσει την Αστυνομία για να καταγγείλει το έγκλημα ή να βοηθήσει το ίδιο το ζώο που υπέφερε για ώρες.

Η κα Παλιογιάννη είπε στο www.zoosos.gr ότι κανείς δεν κατονομάζει τον δράστη που χτύπησε τόσο το ζώο. Το γατί που δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει δεν το έχει δει ακόμα κτηνίατρος γιατί κανείς δεν εφημερεύει τις Κυριακές! Η κα Παλιογιάννη το μετέφερε στο σπίτι της αναζητώντας τρόπο για να το σώσει!

Διαβάστε επίσης:

Ιεράπετρα: Καλύτερα στην υγεία του το γατάκι που το χτύπησαν με ξύλο επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

14 Σχόλια

  1. δωρα βαβουλα

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚαΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ

  2. Μάιρανη

    Συμφώνα με τον νόμο 4039/12,όπου λεει οτι η κακοποίηση είναι παρανομη δικασιμη κλ.Δεν έχει υποχρέωση η αστυνομία-ύστερα από καταγγελία σας κ εφόσον είναι αυταπαγγελτο-να ζητήσει ΕΔΕ;Θέλοντας κ μη δεν μπορεί να υποχρεώσει όλους τους καστηματαρχες να πουν ποιος το έκανε αλλιώς να κριθούν κ αυτοί συνένοχοι όπως γινεται κ με τους ανθρώπους;Αλλιώς πως περιμένουν μα παραδείγματιστουν οι υπόλοιποι αλλα να μην το ξανακάνει-κ να πληρώσει Φυσικά κ το κάθε αποβράσμα!!

  3. MARIA VLACHOU

    Συγχαρητήρια στην Κα Παλιογιάννη,τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε εμείς ως παράδειγμα και έχουν τόσο ανάγκη οι τετράποδοι φίλοι μας!
    'Οσο για τους περίοικους εύχομαι κανείς να μην βρεθεί σ΄αυτή τη θέση που βρέθηκε το γατάκι, να νιώσει στο πετσί του (άν έχει βέβαια)την αδιαφορία & το μίσος των ανθρώπων γύρω του, γιατί τότε θα είναι πολύ αργά να αλλάξουν τα πράγματα για τους ίδιους.

  4. Θάνος

    Να σπάσεις στο ξύλο το μπαμπά σου που σε ράβδιζε για να σε κάνει άνθρωπο και άξιο κοπέλι. Και αν δεν μπορέσεις να το ξεπεράσεις μ΄ αυτό, παίξε και μια μπαλοθιά στην κεφαλή σου την αρρωστημένη.

  5. EUGENIA

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ??? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ,ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ???? ΓΙΑΤΙ ??? ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ !!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ !!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ............ΜΑΚΑΡΙ. ΑΞΙΑ Η Κα ΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ !!!!!!!!!!

  6. Γιώργος Κ.

    Ως πότε θα είμαστε θεατές σε τέτοια εγκλήματα; Θα πρέπει η Παλιογιάννη να απευθυνθεί άμεσα στην Αστυνομία, προκειμένου να παρέμβει αυτεπάγγελτα. Το κτήνος πρέπει να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί.

  7. maraksir

    http://www.lovemypet.gr/efhmeries

    Εδω εχει εφημερίες κτηνιατρων και αλλα πολλά παιδιά λίγο ψαξιμο θέλει να βοηθήσομε καημένο το γατάκι.. Μπράβο στη κυρία που το πήρε να το περιθάλψει.. Ενημερώστε για τις εφημερίες μήπως και μπορεί να το πάει καποιος έστω και τώρα.

  8. ανθ

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΙΖΕΡΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΕΣΠΡΕΣΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΤΕΡΑΣ ΕΠΡΠΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ..ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΨΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΕΙΧΕ 4 ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ..ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ..

  9. penny damianou

    Και πάλι η λεβεντογέννα με τους λεβέντες της. Καλά που έχει και φιλόζωους να δίνουν χέρι βοηθείας στις άτυχες ψυχούλες που πέφτουν στα χέρια των ψυχοπαθών. Πόσο θλίβομαι με όλα αυτά που γίνονται και περισσότερο με εκείνα που δεν πέφτουν καν στην αντίληψή μας... Εύχομαι περαστικά στο άμοιρο πλασματάκι.

  10. Deppy

    Συγνώμη αυτός ο άνθρωπος τώρα δεν είναι για ψυχιατρείο?? είναι δυνατόν να εκμεταλλεύεσαι την αθωότητα και την ανάγκη που έχει ένα πλασματάκι για να εκδηλώσεις ψυχασθένειά σου?? επειδή δεν μπορεί ν μιλήσει σημαίνει ότι δεν υποφέρει?? ή σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει?? Ντροπή στον 21ο αιώνα να υπάρχουν ακόμα τέτοια περιστατικά...Ντροπή κ στους συνένοχους που προσπέρασαν απλά κ δεν κατήγγειλαν!! Θερμά Συγχαρητήρια στην κα. Παλιογιάννη!! Μακάρι όλοι να είχαν τέτοια ηθική κ αξίες!!

  11. Eliza

    TA ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ....ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΚΑΥΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.