Στηρίξτε μας

Υιοθετήθηκε το σκυλάκι που ανήλικοι έκαψαν ζωντανό στην Άρτα

15 Οκτωβρίου 2014 09:11 | Τα καλά νέα
Υιοθετήθηκε το σκυλάκι που ανήλικοι έκαψαν ζωντανό στην Άρτα

Η Κατερίνα Τσέρτου – σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας – ανέλαβε εξολοκλήρου τα έξοδα νοσηλεία του Φοίνιξ του σκυλάκου που ανήλικοι Ρομά έκαψαν στα τέλη του Σεπτέμβρη. Η γυναίκα όχι μόνο ανέλαβε τα έξοδα αλλά προθυμοποιήθηκε να υιοθετήσει το ζώο που τόσο έχει υποφέρει και νοσηλεύεται στην Κτηνιατρική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Ο Φοίνιξ πονάει αρκετά – αφού τα εγκαύματα είναι εκτεταμένα και καλύπτουν το 50% του σώματος του – αλλά το παλεύει και πλέον όλοι είναι βέβαιοι ότι θα συνέλθει πλήρως αφού κάθε μέρα που περνάει δυναμώνει. Σε περίπου 15 μέρες προγραμματίζεται να βγει από την κλινική και να συνεχίζει την αγωγή και την ανάρρωση στο σπίτι της Κατερίνας Τσέρτου. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο του Α.Π.Θ. Λυσίμαχο Παπάζογλου στο ζώο θα γίνουν επεμβάσεις και στις αρθρώσεις των πίσω ποδιών του ώστε να μπορεί να κινείται κανονικά.

TsertouKaterinaH Κατερίνα Τσέρτου με τον Φοίνικα...

Το πρόβλημα που έχει στον δεξί οφθαλμό του προϋπήρχε και με το έγκαυμα η κατάσταση του ματιού του επιδεινώθηκε αλλά το πρόβλημα αυτό θα αντιμετωπιστεί αργότερα. Το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας τονίζει ότι όσοι κατέθεσαν χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του ζώου και επιθυμούν να τους επιστραφούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του συλλόγου την Μαρία Τζουβάρα στο τηλέφωνο: 6974730250.

Η κα Τσέρτου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στο ζώο και είναι μια από όλους εκείνους που δείχνουν ότι δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας.

Διαβάστε επίσης:

Επίπληξη στους 3 δράστες που έκαψαν τον σκύλο από Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Άρτας

Άρτα: Αγόρια έκαψαν ζωντανό έναν σκύλο (βίντεο)

Καλυτερεύει διαρκώς η υγεία και η διάθεση του σκυλάκου που τον έκαψαν ανήλικοι στην Άρτα

Δυναμώνει και αναρρώνει ο σκυλάκος που τον έκαψαν ανήλικοι στην Άρτα

Εγκαύματα στο 50% του σώματος του φέρει ο σκύλος που ανήλικοι έκαψαν στην Άρτα

Πολύμηνη θα είναι η νοσηλεία και η θεραπεία του σκύλου που έκαψαν τρεις ανήλικοι στην Άρτα

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του σκύλου που τον έκαψαν ανήλικοι στην Άρτα

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

21 Σχόλια

  1. Marcela Skotida

    Bravo auto to skilaki xriazete apo do kai pera mono agapi pistevo oti me auti tin fatsula tha tin dosi stin kiria pou to voithise oso perisotero boruse makari na eitan kai alla skilakia toso tixera stin atixeiia tous oso auto kaimenos ta lipame pragmatika ta agapo kai ego poli kai me to tropo tous mou dixnoun tin agapi tous

  2. βικυ παππα

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΚΟΥ....
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΧΩΡΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Κ ΘΕΛΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΙΝΙΞ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΟΘΕΤΗΣΕ

  3. Julia

    πραγματικά μπράβο!! με το που το είδα, δάκρυσα από χαρά!! χαίρομαι που το υπόλοιπο της ζωής του Φοινικάκου θα είναι με έναν |ΆΝΘΡΩΠΟ| !!

  4. Δωροθέα Μπενέτη

    Συγχαρητήρια στη γυναίκα που το υιοθέτησε!!!
    Πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοιοι αν8ρωποι και να δίνουν ένα παράδειγμα
    ανθρωπιάς σε όλους.
    Μακάρι απο δώ και πέρα να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο,
    σήμερα με το που διάβασα το σχόλιο έγινα πολυ ευτυχισμένη.!!!
    Ελπίζω όλα τα ζωάκια να είναι τυχερά και να μην ξανα ακούσουμε για καμοία
    κακοποίηση.....
    Αυτή η ψυχούλα να βρεί πλέον την αγάπη και την στοργή και ένα παντοτινό
    σπιτάκι,να είναι πάντα καλά και να μην νιώσει ποτέ ξανά πόνο....
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ...!!!

  5. Κωστής

    Συγχαρητήρια στη γυναίκα που το υιοθέτησε! αν σκεφτούμε πόσο κόπο, αλλά και χρήμα θα ξοδέψει για να αποθεραπευτεί πλήρως το σκυλάκι, η λέξη "συγχαρητήρια" είναι πολύ μικρή για να εκφράσει το μεγαλείο της απόφασης αυτής...εύχομαι το σκυλάκι να είναι πλέον ευτυχισμένο και μακριά από καταυλισμούς!

  6. Διονυσης Δημητροπουλοε

    Συγχαρητηρια στην κ.Κατερινα που ειναι ανθρωπος με Α κεφαλαιο,τα λογια ειναι περιττα.Οπως λεει και ενα ρητο:Γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα...

  7. Angel

    Μπραβο μπραβο μπραβο στην κα Κατερινα!!!!
    Πλεον ο Φοίνιξ δεν ειναι μονος του εχει μπόλικη αγαπη απο ανθρωπους
    που πραγματικα νοιαζονται!!!
    Προσοχη και στο ματακι του να το κοιταξει ο κτηνιατρος να το κανει καλα
    να περασει.
    Καλη ζωη να έχεις μικρουλη μου σου αξιζει και ακομη παραπανω γιατι έχεις εναν Ανθρωπο διπλα σου που θα σε γεμίσει αγαπη και αν έχει και αλλα σκυλακια θα έχεις και την παρεα σου!!!

  8. ΔΗΜΗΤΗΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΒΡΕΦΙΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΠΡΑΒΟ ΕΓΩ ΔΑΚΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΗΝΗΣΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

  9. Gιώργος

    "to save a life, is to save the world entire...."

    Μπράβο και συγχαρητήρια στην Κατερίνα.

    Η αγάπη, η συμπόνοια, και το ενδιαφέρον στο ανύμπορο πονεμένο αυτό πλάσμα, είναι το καλύτερο και λαμπρότερο παράδειγμα προς μίμηση, σε ένα κόσμο όπου η κακοποίηση είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

    Μακάρι να υπάρχουν πολλές "Κατερίνες" στο μέλλον, είναι η μόνη ελπίδα που έχουν τα αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα, αφού η "πολιτεία" είναι, συνειδητά, ανύπαρκτη.

    1. Σοφία

      Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, Γιώργο. Χίλια μπράβο και συγχαρητήρια στην Κατερίνα! Και μακάρι να υπάρξουν χιλιάδες μιμητές της!

  10. παυλος χουρδακης

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κα ΤΣΕΡΤΟΥ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΞ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΟΠΟΤΑ ΠΟΥ
    ΕΧΕΤΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

  11. βιβιανα παπα

    χαιρομαι ματακια μου!!!!!!!! το καλυτερο νεο που ακουσα και με εκανε να συγκινηθω!!!!! συγχαρητηρια σε ολους και προπαντος στην καινουργια σου μανουλα που σε αγαπαει και σε νοιαζεται!!!!!!!!! επισης στον γιατρο που με την ανθρωπια του σε εκανε καλα!!!!!!

  12. Ελένη

    Αν μιλάμε όντως για μία γυναίκα που έχει ήδη άλλα 4 αδέσποτα όπως αναφέρει η Σοφία Άλφα, τα λόγια είναι φτωχά για να την παινέψουν. Κυρία Κατερίνα, μόνο ο Θεός μπορεί να σας δώσει για το καλό που κάνατε, εμείς οι άνθρωποι είμαστε πολύ λίγοι. Έχετε μεγάλη καρδιά και σπάνια στην εποχή μας. Το μόνο σίγουρο ειναι πως το σκυλάκι θα σας δικαιώσει, γιατί σε αντίθεση με τους ανθρώπους, τα ζώα δεν είναι ΠΟΤΕ αχάριστα. Και πάλι μπράβο σας.

  13. Sini Sgouraki

    Μπράβο στην κυρία Κατερίνα με το κάπα κεφαλαίο.Που αποδειξε τι θα πει ανθρωπιά και αγάπη στα ζώα. Αποδειξε με την εκλογή της οτι είναι πραγματικά φιλόζωη και οτι τα ζωάκια δεν αξεσουάρ. Κάθε καλό στην Κυρία Κατερίνα και στο σκυλάκι.

  14. Κατερίνα

    Συγχαρητήρια Κατερίνα !!!! ΄Τόση κακία μόνο με πολύ αγάπη μπορεί να αντιμετωπισθεί και πιστεύω οτι εσείς έχετε και περίσσευμα!!! Ότι κάλύτερο για τον Φοινικάκο που ξαναγεννιέται σε ενα περιβάλλον όπου θα γνωρίσει τι σημαίνει πραγματική αγάπη !!!

  15. Σοφία Άλφα

    Μπράβο στην Κατερίνα!! Ένας άγγελος που έχει βοηθήσει πάρα πολλές ψυχές και έχει υιοθετήσει ήδη 4 αδέσποτα τα οποία ζουν τρισευτυχισμένα μαζί με την οικογένειά της!!! Καλή ζωή Φοινικάκο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.