Στηρίξτε μας

Παγώνι δεμένο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στα Εξάρχεια!

3 Οκτωβρίου 2014 13:01 | Καταγγελίες
Παγώνι δεμένο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στα Εξάρχεια!

Επί της οδού Οικονόμου στα Εξάρχεια αναγνώστης του www.zoosos.gr εντόπισε πριν από μερικές μέρες στο μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας ένα παγώνι, το οποίο όπως μας έγραψε ήταν δεμένο από το πόδι και καθόταν στην κουπαστή του κάγκελου.

Θέλοντας να επιβεβαιώσουμε το περιστατικό σήμερα πήγαμε στην περιοχή αναζητήσαμε την πολυκατοικία και είδαμε το διαμέρισμα με τα μπλε κάγκελα στο μπαλκόνι του οποίου υπήρχε το «κατοικίδιο» δεμένο παγώνι.

Το μπαλκόνι όπου εθεάθη το παγώνι την 1 Οκτωβρίου 2014.

Το πτηνό δεν το εντοπίσαμε αλλά τουλάχιστον διαπιστώσαμε ότι η φωτογραφία – που μας έστειλαν – αν και χαμηλής ανάλυσης είναι πρόσφατη και το συγκεκριμένο κτίριο υφίσταται.

Η ασυδοσία των κατοίκων αυτής της χώρας που θεωρούν ότι μπορούν να κρατούν αιχμάλωτο κάθε είδος ζώου – για να το έχουν ως κατοικίδιο – είναι γνωστή και τα περιστατικά που κάθε μέρα φέρνουμε στη δημοσιότητα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών.

Διαβάστε επίσης:

Στην ΑΝΙΜΑ το παγώνι που ζούσε δεμένο σε μπαλκόνι στα Εξάρχεια

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. Θεοδώρα Καράμπελα

    ...Κατσικάκι που βέλαζε!προ μηνών.με πλήρη Διεύθυνση στο Βύρωνα!.ούρλιαζα απο το διαδίκτυο..ΕΣΤΕΙΛΑ παντού!και στους χορτοφάγους ..Δεν κουνήθηκε Φύλλο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.