Στηρίξτε μας

Δεν κατήγγειλε τη γυναίκα που σκότωσε με φτυάρι τη γάτα στα Στύρα Εύβοιας

24 Σεπτεμβρίου 2014 10:26 | Καταγγελίες
Δεν κατήγγειλε τη γυναίκα που σκότωσε με φτυάρι τη γάτα στα Στύρα Εύβοιας

Την πίεση, που της άσκησε η οικογένεια της για να μην βρει κανένα μπελά,  επικαλέστηκε η Σοφία Αλούκου η γυναίκα που το βράδυ του Σαββάτου στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο του www.zoosos.gr Ελένη Ηλιοπούλου για να καταγγείλει τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι της στα Στύρα της Εύβοιας.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα όσα είπε η κα Αλούκου η μητέρα της εκείνη τη μέρα άκουσε ουρλιαχτά και φωνές και βγαίνοντας στην αυλή του σπιτιού της – στην περιοχή του Πάνω Μαχαλά – είδε τη γειτόνισσα της να κοπανάει μ’ ένα φτυάρι μια αδέσποτη γάτα. Η δράστης κυνηγούσε το ζώο για να το σκοτώσει έχοντας μαζί της την 13χρονη κόρη της!

Το κορίτσι φώναζε στη μάνα του «Μάνα, πιο δυνατά κόφτου το κεφάλι!». Το ζώο σε μερικά λεπτά ήταν νεκρό και η δράστης – η οποία είναι γνωστή στην Αστυνομία εξαιτίας της ταραγμένης ψυχικής της κατάστασης καθώς εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά – πέταξε το άψυχο σώμα του ζώου σ’ ένα χαντάκι κάτω από το σπίτι της.

Η κα Αλούκου μας ενημέρωσε ότι είχε καλέσει την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Καρύστου και την επόμενη μέρα θα προχωρούσε σε καταγγελία στο Α.Τ. των Στύρων.

Τελικά άλλαξε γνώμη και για να μην βρουν τον μπελά τους οι γονείς της, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και μένουν μόνιμα στο χωριό. Έτσι προτίμησε να μην προχωρήσει σε καταγγελία. Μάλιστα, όπως μας είπε, η μητέρα της της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει για να μην μπλέξει αφού φοβάται την αντίδραση της δράστη.

Η σιωπή της κας Αλούκου – που τράβηξε τις φωτογραφίες με το νεκρό ζώο – και επικοινώνησε με δική της πρωτοβουλία με το www.zoosos.gr για να καταγγείλει το έγκλημα και δημοσίευσε μάλιστα και στο προσωπικό της προφίλ στο facebook ακόμα και το όνομα της γυναίκας, που σκότωσε τη γάτα, οδηγεί στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος.

Η σιωπή της μητέρας της κας Αλούκου, που είναι και η βασική αυτόπτης μάρτυρας, την κάνει συνένοχη, γιατί είναι η μοναδική που μπορεί να οδηγήσει στην τιμωρία αυτής της γυναίκας.

Είναι και η μοναδική που μπορεί να βοηθήσει – καταθέτοντας στην Αστυνομία τα όσα είδε – ώστε αυτό το 13χρονο κορίτσι να μιλήσει με ειδικούς που θα μπορέσουν να το βοηθήσουν.

Η σιωπή είναι συνενοχή και δεν θα βαρεθούμε να λέμε πως όσοι είναι επικίνδυνοι για τα ζώα είναι εξίσου επικίνδυνοι και για τους ανθρώπους. Αν τους αφήνουμε ατιμώρητους απλά θα συνεχίζουν τις εγκληματικές τους πράξεις.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα» όπως εξήγησε η Αλεξάνδρα Καρπούνη – την οποία το www.zoosos.gr ενημέρωσε αμέσως για το έγκλημα – σκοπεύει να σπάσει την σιωπή των κατοίκων του χωριού και να ζητήσει από κοινωνικό λειτουργό να προσεγγίσει την οικογένεια για να βοηθηθεί αυτό το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Στύρα Εύβοιας: Σκότωσε τη γάτα με φτυάρι μπροστά στο 13χρονο παιδί της

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Μαρία

    Θα μπορούσε η κυρία Αλούκου εκτός απο καταγγελία να ζητούσε και ασφαλιστικά μετρά και όχι να αφήνει να την χειραγωγούν αυτές οι διαταραγμένες .Αυτές θα πρέπει να φοβούνται μην τις κλείσουν σε κανένα ίδρυμα με αυτά που κάνουν.Τώρα τους άνοιξε την πόρτα για να κάνουν και περισσσότερα.Ολοι οι κάτοικοι εκεί με την ανοχή τους δίνουν θάρρος σε αυτά τα άτομα. Αυτά τα άτομα είναι θρασύδειλα για αυτό τα βάλανε με το γατάκι και εσείς τα φοβάστε; ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!

  2. Bασιλικη

    Πραγματι,δεν ξερει η οικογενεια της κοπελας που ειδε το σκηνικο με την γατουλα οτι κυκλοφορουν αναμεσα τους δυο δολοφονοι [αυτη..και η κορη της] την οποια εχει εκπαιδευσει πολυ καλα...Ντροπη μας να αφηνουμε τετοια γεγονοτα ατιμωρητα,ΝΤΡΟΠΗ...μακαρι να το κανει αυτο σε καποιον απο τους δικους ανθρωπους η στην ιδια...

  3. EUGENIA

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ VENUS !!!ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ???ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΜΩΣ ,ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ......ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙ !!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΑΤΑΚΙ !!!!!!

  4. venus

    Θαθελα να ηξερα τι θα απαιτουσε η κυρια Αλουκου απο αυτοπτεις μαρτυρες αν καποιο ωραιο βραδυ της ανοιγε το κεφαλι το φτυαρι που χρησιμοποιησε η δολοφονος για τη γατα.
    Η απαντηση ειναι απλη και εμφανης.
    Δεν θα ειχε το δικαιωμα να απαιτησει τιποτα κι απο κανεναν!

    Θα παρεμενε στο δρομο αιμοφυρτη, αβοηθητη, αργοπεθαινοντας με το παραπονο να της καιει το μυαλο: πως καταντησε ετσι αυτη η κοινωνια να αποτελειται απο χεστες, ανικανους, βρωμικους συνωμοτες εγκληματιων καθε ολκης?

    Τζαμπα και με το παραπονο θα εσβυνε και η κυρια Αλουκου στο χαντακι, οπως πηγε και ενα αλλο πλασμα που το εξοντωσε οχι μονο το φτυαρι μιας ψυχανωμαλης, αλλα και το τσεκουρι της προσωπικης συνεργασιας που εκανε η μαρτυρας με τη δολοφονο.
    Venus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.