Στηρίξτε μας

Στύρα Εύβοιας: Σκότωσε τη γάτα με φτυάρι μπροστά στο 13χρονο παιδί της

20 Σεπτεμβρίου 2014 19:04 | Καταγγελίες
Στύρα Εύβοιας: Σκότωσε τη γάτα με φτυάρι μπροστά στο 13χρονο παιδί της

Ένα ακόμα φριχτό έγκλημα συνέβη σήμερα το απόγευμα στα Στύρα της Εύβοιας. Μια κάτοικος του χωριού άκουσε ουρλιαχτά και φωνές και βγαίνοντας στην αυλή του σπιτιού της είδε τη γειτόνισσα της να κοπανάει μ’ ένα φτυάρι μια αδέσποτη γάτα. Η δράστης κυνηγούσε το ζώο για να το σκοτώσει έχοντας μαζί της την 13χρονη κόρη της!

Το κορίτσι φώναζε στη μάνα του «Μάνα, πιο δυνατά κόφτου το κεφάλι!». Το ζώο σε μερικά λεπτά ήταν νεκρό και η δράστης – η οποία είναι γνωστή στην Αστυνομία εξαιτίας της ψυχικής ασθένειας από την οποία πάσχει και γιατί εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά – πέταξε το άψυχο σώμα του ζώου σ’ ένα χαντάκι κάτω από το σπίτι της στην περιοχή Πάνω Μαχαλάς.

Η Σοφία Αλούκου που είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς της άκουσε από τη μητέρα της να περιγράφει το έγκλημα. Γι’ αυτό και πήγε στο χαντάκι βρήκε το νεκρό ζώο, τράβηξε τις φωτογραφίες – που έστειλε στο www.zoosos.gr – και κάλεσε την Αστυνομία. Από το Α.Τ. Καρύστου της είπαν είτε να πάει εκεί για να κάνει την καταγγελία και δεν έστειλαν περιπολικό είτε να κάνει την καταγγελία την επόμενη μέρα στο Α.Τ. Στύρων.

Θυμίζουμε ότι τα Στύρα από την Κάρυστο απέχουν μια ώρα με το αυτοκίνητο γι’ αυτό και κα Αλούκου θα περιμένει έως αύριο το πρωί που θα ανοίξει το Α.Τ. Στύρων – το οποίο λειτουργεί μετά τις 10:30 – για να καταθέσει εκεί την καταγγελία.

Στο www.zoosos.gr κάτοικοι του χωριού είπαν ότι η δράστης είναι μια εξαιρετικά προβληματική περίπτωση ανθρώπου και πως το παιδί αυτό το μεγαλώνει σ’ ένα ακατάλληλο περιβάλλον σε μια εξαιρετικά προβληματική οικογένεια.

Ενώ και στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες για τη βίαιη συμπεριφορά αυτής της μητέρας κανείς δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά ούτε για την τύχη του παιδιού. Υπηρεσίες πρόνοιας δεν υπάρχουν και το κορίτσι έχει αφεθεί στην τύχη του αλλά και η γυναίκα, που είναι διαταραγμένη, χωρίς νοσηλεία.

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι εκείνοι που είναι βίαιοι και σκοτώνουν ζώα είναι επικίνδυνοι και για τους ανθρώπους. Τα γεγονότα αυτά επιβιώνουν τα συμπεράσματα των επιστημόνων που έχουν μελετήσει παρόμοια περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Δεν κατήγγειλε τη γυναίκα που σκότωσε με φτυάρι τη γάτα στα Στύρα Εύβοιας

Βρήκαν αποκεφαλισμένο κουτάβι στη Βόρεια Εύβοια

Νέα Στύρα Εύβοιας: Ο ταβερνιάρης σκότωσε το αδέσποτο χτυπώντας του το κεφάλι με μια καρέκλα

Έσπασε στο ξύλο τη γάτα μέσα στο μαγαζί του μπροστά στους τουρίστες που φώναζαν στον Άγιο Αιδηψού

Εύβοια: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε το σκυλάκι επειδή μπήκε στην αυλή του

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

12 Σχόλια

  1. Catman4

    Φολα στις οικογενειες σας γαμω την Ευβοια ολη. Ενα τσουναμι θελετε γαμω τα πεθαμενα σας και τα ζωντανα σας να σβησετε απο το χαρτη. Δουλεια δεν εχετε σε αυτο το πουστονησο και σκοτωνετε ζωα; Γαμω τις χαραδρες που σας ξερνανε ρε υπανθρωποι. Αφανισμο θελετε ολοι γιατι ειστε κακια τουρκοσπορα, ποτισμενη με μισος. Λερωνετε το ελληνικο DNA με το μισος, την πουστια και τουρκαλβανικο αιμα που τρεχει στις φλεβες σας γαμημενοι

  2. penny damianou

    Στην περίπτωση αυτή η Αστυνομία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της, διότι έπρεπε να πάει να καταγράψει το περιστατικό και να συλλάβει τη φονέα. Από την άλλη έχει κανείς απορία για το 8χρονο και τον φίλο του που επίσης φόνευσαν με βάναυσο τρόπο το γατάκι στη Χίο; Και το 13χρονο της προβληματικής κυρίας σε τι περιβάλλον μεγαλώνει; Δεν θα πρέπει να επιληφθεί κάποιος ειδικός (ξεκινώντας από κάποιον κοινωνικό λειτουργό) της υπόθεσης; Ενώ η κυρία ήταν γνωστή για τη βίαιη δράση της, την χαρακτηρίζουν ως άτομο με ψυχολογικά προβλήματα και την αφήνουν στην τύχη της και ορίζει με τον φρικτό της τρόπο και την τύχη των υπολοίπων είτε είναι άνθρωποι είτε απροστάτευτα ζώα; Και η 13χρονη κόρη της έρμαιο στα χέρια της είναι. Ποιος θα κάνει κάτι για όλο αυτό; Οι γείτονες που σιωπούν, το κράτος που κωφεύει ή η αστυνομία που ολιγωρεί;
    Οι περιπτώσεις είναι περίπλοκες και σύνθετες, αλλά ως Πόντιοι Πιλάτοι ρίχνει ο ένας την πρωτοβουλία της αντιμετώπισης στον άλλο διογκώνοντας απλώς το πρόβλημα, λησμονώντας ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι λύσεις που δυστυχώς δεν μπαίνουν οι ιθύνοντες στον κόπο να δώσουν. Αν η κυρία με το ψυχολογικό πρόβλημα επιτεθεί στην 13χρονη κόρη της την επόμενη φορά τι θα πουν οι αστυνομικοί που δεν μπήκαν καν στον κόπο να πάνε όταν έγινε καταγγελία να καταγράψουν το περιστατικό; Τι θα πουν όσοι γνωρίζουν όλα όσα αναφέρονται αλλά τα κρύβουν;

  3. EUGENIA

    ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΚΥΣ!!!!!!!! ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.................

  4. διονύσης

    Στη Σαμοθράκη έκανε το ίδιο ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας στην Παλαιόπολη. 'Επεσε σύρμα και οι έλληνες τουλάχιστον φέτος του έκαναν μποϊκοτάζ. Δούλεψε μόνο με Ρουμάνους που δεν ήξεραν για το φονικό.

  5. Ευγενια

    Εχω την ατυχια η κορη της κυριας αυτης να πηγαινει σχολειο με τον μικρο μου γιο στα Στυρα.Προκαλει συνεχεια προβληματα στα παιδια,μιλαει χυδαια και τα χτυπαει.Δυστηχως ο γιος μου εχει πεσει θυμα αυτου του κοριτσιου και βρηκε και τον μπελα του.Ενημερωσα εγω τον γυμνασιαρχη οτι το κοριτσι για να εχει αυτη την συμπεριφορα κατι γινεται κατι συμβαινει και οτι πρεπει να καλεσει την μητερα της και εναν παιδοψυχολογο για να διερευνηση τα αιτια της συμπεριφορας αυτης αλλα δεν βρηκα ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.Δεν ριχνω ομως το βαρος στο κοριτσι ουτε ειμαι εναντιον του.Ειμαι εναντιον αυτων των γονιων.Εχει περασει φρικτες καταστασεις μεσα σε αυτη την οικογεια χρειαζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.Σημερα αυτο αυριο τη?

  6. lolita

    ΚΤΗΝΟΣ!!ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΤΕ...ΑΝ ΨΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ 75ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΑΝ(ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)!!ΠΑΡΑΚΑΩΩ ΠΟΛΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΕς 4 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ!ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!!

  7. Kalliopi Skamnaki

    να τα μελλοντικα ζομπι.....κυκλοφορουν κ' οπλοφορουν με λογης-λογης μεσα,εκδηλωνοντας τα αισθηματα τους φανερα....ποιος βεβαιωνει οτι δεν θα κανουν κακο στο διπλανο τους,αφου ηδη σκοτωνουν ζωα που ανηκουν σ αυτον;;;;;;Η δικαιοσυνη να επεμβει προτου θρηνησουμε τα παιδια μας....ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.