Στηρίξτε μας

Αγ. Παρασκευή Αττικής: Το κυνηγόσκυλο ζει στο πορτμπαγκάζ του Ι.Χ.

16 Ιουνίου 2014 14:39 | Καταγγελίες
Αγ. Παρασκευή Αττικής: Το κυνηγόσκυλο ζει στο πορτμπαγκάζ του Ι.Χ.

Το κυνηγόσκυλο που ζει στο πόρτμπαγκάζ του Ι.Χ. του ιδιοκτήτη του παλεύει να σώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες η αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Αττικής, Ντίνα Μπουλούμπαση. Επανειλημμένα συνάντησε την αδιαφορία της Αστυνομίας καθώς στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής τον περασμένο Μάιο όταν αρχικά έγινε η καταγγελία για την κακοποίηση του ζώου της είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν κάποιον επί τόπου λόγω εκλογών και στην συνέχεια λόγω πανελληνίων!

AgiaParaskeviIX3

Καθώς ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι αντοχές και της κας Μπουλούμπαση ξεπεράστηκαν αλλά και η ανησυχία ότι το ζώο δεν θα αντέξει εκεί μέσα κλεισμένο γιγαντώθηκε σήμερα έκανε και πάλι καταγγελία και ευτυχώς αυτή τη φορά η ΕΛ.ΑΣ. ανταποκρίθηκε.

AgiaParaskeviIX4

Ο γιος του ιδιοκτήτη μαζί με την μητέρα του ζώου όταν αντιλήφθηκε την κινητοποίηση της Αστυνομίας κατέβηκε κάτω και ζήτησε και τα ρέστα, αλλά επί της ουσίας απείλησε την φιλόζωη μπροστά στους αστυνομικούς, επειδή νοιάστηκε γι’ αυτό το πλάσμα που αυτός ο κάφρος πατέρας του βασανίζει συστηματικά.

Η Αστυνομία όμως δεν έκανε τίποτα για τις απειλές που εκστομίστηκαν εκείνη την ώρα αλλά δεν άφησε την φιλόζωη ούτε να δώσει νερό στο σκυλί λέγοντας «είμαστε εμείς εδώ τώρα!».

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το ότι ο νεαρός χαιρέτησε έναν από τους αστυνομικούς, που προφανώς γνώριζε, γι' αυτό και οι ένστολοι οι οποίοι βρέθηκαν επί τόπου δεν έδειξαν θέρμη για τη διαχείριση της καταγγελίας!

AgiaParaskeviIX2

Τις επόμενες ώρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν η Αστυνομία θα τηρήσει τη νομοθεσία και θα συλλάβει τον δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τραβήχτηκαν στις 4 Ιουνίου 2014.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε ερήμην με αναστολή άνδρας που βασάνιζε 3 σκυλιά μέσα στο πορτμπαγκάζ Ι.Χ. στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Η Αστυνομία άφησε τον δράστη να διαφύγει και να εξαφανίσει τα σκυλιά που κακοποιεί!

Αναβλήθηκε η δίκη του άνδρα που είχε τα σκυλιά του έγκλειστα στο πορτμπαγκάζ Ι.Χ. στην Αγ. Παρασκευή

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

12 Σχόλια

  1. Μ.Αυγουστινου

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ....ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ Κ ΑΧΡΗΣΤΟ...ΚΕΦΑΛΙ!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.....

  2. Pon

    ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΝΩ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ? ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

  3. adekastos

    Πριν τα κατοικίδια ενωθούν να μας δικάσουν για την συμπεριφορά μας,θα πρέπει όποιος θέλει να αποκτήσει ζώο να περνάει απο ψυχιατρικές εξετάσεις όπως συμβαίνει και για την άδεια οπλοκατοχής ,για όσους δε συλλαμβάνονται να κακοποιούν ζώα αμέσως να γίνεται εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική έρευνα .Ετσι για να δούμε ποιοί και πόσοι πραγματικά δικαιούνται να λέγονται φιλόζωοι και να σέρνουν μαζί τους τις ψυχούλες τους .

  4. giannis

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παιδεία σε τούτο το τόπο . Οταν ενα λυκόσκυλο που είναι για μεγάλους χώρους και εξοχή το φυλακίζουμε στη βεράντα και δεν δεχόμαστε και κουβέντα απο κανέναν, παντα με τη συγκάλυψη της φιλοζωικής (λες κι η φιλοζωική ειναι το ανώτατο σκυλοδικαστήριο με διαθέσιμους αβανταδόρους για την ανωμαλία μας) οταν ο νόμος επιβάλλει συγκεκριμενα πράγματα και υποχρεώσεις που αγνοούνται απο όλους και παίρνουμε σκυλί μεγαλύτερο και οχληρότερο απο του γείτονα να ξερνάει και να σκατώνει στα παρακείμενα πεζοδρόμια ασυνόδευτο και οι ιδιοκτήτες του να σε προκαλούν με τη χειρότερη συμπεριφορά τότε αγνοούμε την πραγματικότητα κι ο καθένας απλώνει την καταγωγή του .Ειμαι ιδιοκτήτης 6 σκύλιών .και ζούνε σε χωρο 11 στρεμμάτων όπως πρέπει ,δεν τα εμπορεύομαι ,τα εχω όλα με τα βιβλιαριά τους και δεν ενοχλώ κανεναν. Για αυτο ακριβώς το λόγο δεν επιτρέπω και σε κανέναν να με κατατάσει με το σωρό των υπολοίπων απαίδευτων ζωοτυρράνων .
    ευχαριστω για τη φιλοξενία -ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

    1. καρολος

      Ναι,αλλα υπαρχουν νομοι που επιτρεπουν τα κατοικιδια μεσα στα διαμερισματα και εν πασει περιπτωσει,το θεμα εδω περα δεν ειναι ουτε τα σκυλισια σκατα,ουτε τα γαβγισματα,αλλα ο βασανισμος ενος ζωου απο ανθρωπακι που νομιζει οτι μπορει να το κανει ο,τι θελει.Ας τιμωρηθουν τα διποδα κτηνη πρωτα και μετα ασ συζηταμε επι ωρες για τις σκυλισιες κουραδες.

  5. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΟΡΘΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...............ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡ ΜΠΑΓΚΑΖ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ"

  6. Δηώ

    ΕΙΣΤΕ....
    Παράδειγμα προς μίμηση!!!
    Είστε μια ΣΠΊΘΑ απ΄τη ΦΛΟΓΑ...
    της Αλήθειας,
    της Ελπίδας,
    της Ελευθερίας
    Κοινώς...

    ΤΗΣ... ΑΓΑΠΗΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.